Joga predstavlja za izboljšanje Leg moči in mišični tonus

Home » Review » Fitness » Joga predstavlja za izboljšanje Leg moči in mišični tonus

Joga predstavlja za izboljšanje Leg moči in mišični tonus
Želite izboljšati svojo moč v nogah in mišične definicije z jogo? Stalni poze so pot. Da bi dobili močnejši, poskusite povečati svoje zadrževalnike čas za vsakega od teh pozah. Začnite s tremi do petimi vdihov in delo od tam. Mi pogosto gibljejo hitro skozi te pozah v razredu toka, ampak jih imajo za več ima drugačen učinek. Naj stegna, ki se ukvarjajo v celotnem in pripravi kolenskega sklepa gor. Noge lahko stresemo na prvi, ampak to je ok. Stalni stanja so dober način, da se osredotoči na moč v nogah, ampak prinašajo tudi v jedru.

Začetniki

Navzdol obrnjen Dog – Adho mukha Svanasana
Downdog se pogosto imenuje počivališče predstavljajo, ampak ostalo je res za rokami. Zavestno risanje svojo težo nazaj v nogah, ki so običajno močnejše mišice skupina, daje svoje roke premor nosi svojo težo. Zato poskrbite, da bodo vaši boki visoko in pete, ki se gibljejo v smeri nadstropju v tej pozi.

Razširjena Side Angle Pose – Utthita Parsvakonasana
Tam je pogosto poudarek na položaju roko v tej pozi, ampak to res ni pomembno, ali ste počitek podlakti na stegnu ali bi svojo roko vse do tal, dokler boste ostali globoko v sprednjem kolena. Osredotočite se na pridobivanje vaš stegna vzporedno s tlemi s kolenom nad gležnjem in pustite roko padec, kjer je lahko.

Mountain Pose – Tadasana
Tudi najpreprostejši stoječih asan lahko vaja, če boste ostali, ki se ukvarjajo v celotnem besedilu. Za noge, to pomeni širjenje prste širok in črpajo stegenske mišice. Stegna imajo rahlo navznoter rotacijo, ki pa se širi tudi sit kosti.

Piramida Pose – Parsvottonasana
Again, njene vse o ohranjanju svoje mišice aktiven v tej pozi, predvsem stegna risanje kolenskega sklepa gor. Microbead v sprednjem kolena bo shranite spoj na dolgi rok, še posebej, če ste nagnjeni k hiperekstenzijo.

Dvignjen Roke Pose – Urdhva Hastasana
Nadaljevanje sodelovanje in usklajevanje, ki jih s sedežem v gore predstavljajo (zgoraj).

Stalni Forward Bend – Uttanasana
Druga predstavljajo, da storimo tako pogosto, da je enostaven za posneto površino, namesto, da se približuje s pozornostjo vsakič. Poglobiti svoje naprej ovinek, naj vaš rotacija prihajajo iz medenice namesto spodnjem delu hrbta.

Stalni straddle Forward Bend – Prasarita Padottanasana
Podobno uttanasana, ampak z nogami narazen. Čeprav je to pogosto misli, da je “cilj” te poze, da bi dobili svojo glavo na tleh, to je res ne gre za to. V bistvu, sem pogosto videli študenti res široko stališče, da bi dobili njihove glave zaprt na tla. Priporočamo vam, da noge ne širši od okoli 3,5 metrov (več ali manj, odvisno od višine), saj bo širši odprte boke do obrabe.

Tree Pose – Vrksasana
Prvi uravnoteženje predstavlja večina ljudi reševanje. Pazi, kje si dal nogo pri dajanju v na nasprotni nogi. Odločite se za nad ali pod kolena, da bi se izognili spoj sam. Morda ste Negotov in to je ok.

Trikotnik Pose – Trikonasana
Tako kot v prasarita padottonasana (zgoraj), ne pa mika, da bi si nogo širše v poskusu, da bi dobili z roko bližje na tla. Poza je res ne gre za to. Gre za vzpostavitev trdne temelje v nogah, ki vam omogoča, da v večji meri odpreti prsni koš.

Warrior I – Virabhadrasana sem
Warrior poze so odličen kraj za začetek zaporedje stoječih pozah. V bojevnika I, boki obraz spredaj. Poskusite ločevanje noge proti straneh naše mat, če se počutite, kot da je težko obdržati kolka točko na svoj zadnji nogi obrnjen naprej.

Warrior II – Virabhadrasana II
bojevnik Ii pogosto naslanja viteških I, vendar zahteva odprtje bokih na strani blazine. Ostanite globoko v sprednji kolena za delo mišic stegna.

vmesna

Nerodno Stol – Utkatasana
Osredotočiti se na nogah, to je vse o tem, kako nizko lahko greš in kako dolgo jo lahko imajo. Se mi zdi koristno, da stegna pritisnete skupaj in mislim nog kot eno enoto. Ujjayi vdihov so prav tako bistvenega pomena.

Eagle Pose – Garudasana
Eagle lahko sledimo od utkatasana (samo zgoraj), ker so vaše noge že v potrebnem pokrčenem položaju. Zvijanje noge in uravnoteženje to naredi v jedro utrjevalec preveč.

Half Moon Pose – Ardha Chandrasana
Še ena priložnost za delo na moči nog in ravnotežje. Postavljeno noga mora ostati enako aktiven tukaj stalnega noge.

King Dancer Pose – Natarajasana
Nadaljevanje dela začela v drevesu predstavljajo (zgoraj). Pomaga vaše stanje, da imajo drishti ali kontaktno točko, ki se ne premakne.

Povratne bojevnik
želite delati noge, ne pozabite, da tudi kot vaš trup nagne nazaj, sprednja noga mora ostati globoko upognjen s kolenom nad gležnja.

Tekla trikotnik pozo – Parivritta Trikonasana
Nastavljena za tokove nog tudi iz piramide predstavlja (zgoraj). Noge deluje kot stabilno sidro točko poze, ki zagotavlja prostor, iz katerega lahko odpre prsni koš, tako da jih obdrži močno deluje brez zaklepanja kolena.

Bojevnik III – Virabhadrasana III
Priporočam, da to predstavlja s svojimi rokami na boke, tako da lahko počutijo, če so ravni. Možnosti so, da bo stran dvigne noge želijo petelin gor, tako da delajo za presejanje da ne držeč svojo vzporedno noge na tla.

Napredno

Tekla Half Moon Pose – Parivritta Ardha Chandrasana
To predstavlja je tako veliko dogaja in je vse odvisno od stabilnosti vašega stalnega noge. Uravnoteženje in zvijanje je veliko dela, da ne omenjam vodenje privzdignjeno nogo visoko in naravnost.

Wheel Pose – Urdhva Dhanurasana
kolo predstavljajo zahteva močne noge dvigniti svoje telo in da nosi večino teže, kot jo imajo položaj. To je pomembno, da svoje noge iz izšola in kolena objemala proti vaši vzdolžne osi.