Johdatus Restorative Jooga

Home » Review » Yoga Basic » Johdatus Restorative Jooga

 Johdatus Restorative Jooga
Restorative Jooga on käytäntö, on kyse hidastaa ja avaamalla kehon kautta passiivinen venyttely. Jos otat korjaavat luokkaa, voit tuskin liikkua ollenkaan, tekevät vain muutaman asennot kuluessa tunnissa. Se on täysin erilainen kokemus kuin useimmat nykyajan jooga.

Valtaosa joogatunteja ovat aktiivisesti käytäntöön, jossa muutat aiheuttaa aiheuttaa, rakennuksen lämpöä ja nostamalla vahvuutta ja joustavuutta yhtä lailla. Yleinen suuntaus jooga on kohti enemmän urheilullinen ja akrobaattisia tyylejä käytännössä.

Pitkillä omistaa korjaavien jooga kuitenkin lihakset voivat rentoutua syvästi. Se on ainutlaatuinen tunne, koska rekvisiitta, eikä lihakset, joita käytetään tukemaan kehon. Restorative luokat ovat erittäin täyteläinen, joten ne on hyvä täydentää aktiivisempaa käytäntöjä ja erinomainen vastalääke stressiä.

Kaikki Rekvisiitta koko ajan

Vuonna korjaavat jooga, rekvisiittaa käytetään laajalti tukemaan elin niin voit pitää aiheuttaa pidempiä aikoja. Asennot ovat yleensä muokattu makuulla tai istuen yoga aiheuttaa lisäämällä lohkot, bolsterit, ja peitot turhien straining.

Esimerkiksi istuva eteenpäin mutka ( Paschimottanasana ) voi tulla korjaavat asettamalla vahvistaa tai useita taitettu huopia päälle jalat. Tämä täysin tukee eteenpäin mutka sallimalla koko vartalon lepäämään rekvisiitta.

Jalat ylös seinälle ( Viparita Karani ) on klassinen korjaavat aiheuttaa, että saatat jo tietää. Tällöin seinän toimii potkuri tueksi jalat. Muut kannat voi olla tuttuja, kuten kallistetussa jumalatar aiheuttaa ja tuettu silta aiheuttaa, voidaan myös sovittaa osaksi korjaavat aiheuttaa.

Mitä odottaa luokkaan

Varaudu syvää rentoutumista kun osallistua korjaavat luokkaa. Arvata opettaja huolehtia tarvittavista rekvisiitta on käytettävissä. Valot voidaan himmentää ja pehmeä soitetaan.

Jos se on kylmä, pitää sukat ja paita päälle, koska et lämpenee kehon niin kuin olisi säännöllinen luokassa. Joissakin aiheuttaa, opettaja voi jopa koteloida teitä huopia ylimääräistä lämpöä ja kodikkuutta.

Kun olet perustettu teeskentelyä kaikesta rekvisiitta, sinun pitää aiheuttaa pitkään, usein jopa kymmenen tai kaksikymmentä minuuttia. Vaikka sinua tuetaan, olet varmasti silti tuntuu venytys, joka todennäköisesti auttaa pitämään teitä valveilla.

Jatkat keskittyä hengitystä kaikkialla. Opettaja voi puhua läpi meditaation tai soittaa musiikkia, riippuen niiden tyyliä. Asiakas saa tehdä neljä tai viisi asentoja aikana koko luokan.

Lopussa istunnon, kehosi tuntuu avoin ja virkeänä. Saatat jopa olla hieman kipeä seuraavana päivänä syvästä venyttely.

Kun oppii asetelmia muutaman asennot, se on helppo tehdä korjaavat jooga kotona. Sinun täytyy koota muutaman rekvisiitta, mutta moni aiheuttaa voidaan tehdä muutamalla huopia, joka luultavasti jo on.

Yhteenveto

Restorative jooga voi olla erinomainen tapa lievittää stressiä ja nauttia pitkiä, meditatiivinen venyy. Harkita liittymistä luokan saada tuntumaa vauhtia ennen kuin yrittää sitä kotona. Ole kärsivällinen ja nauttia hiljaisuudesta kehon ja mielen. Se vie jonkin totuttelua, mutta sen jälkeen kun se on helpompi ja saatat olla hämmästynyt hyötyjä.