Jooga Laitteet opas aloittelijoille – Essential ja valinnaisten aineiden ostaa

Home » Review » Yoga Basic » Jooga Laitteet opas aloittelijoille – Essential ja valinnaisten aineiden ostaa

Jooga Laitteet opas aloittelijoille - Essential ja valinnaisten aineiden ostaa
Kun aloitat joogaamalla, on vaikea tietää, mitä todella tarvitsee ostaa. Jooga teollisen kompleksin kehittyy niin paljon vaatteita ja laitteita, jotka saatat tuntea sinun täytyy kuluttaa satoja dollareita ennen koskaan tehostamalla jalka studiossa.

Hyvä uutinen on, todella tarvitset hyvin vähän päästä alkuun. Siitä huolimatta, jos olet alkaa kotona käytäntö tai jos tuntuisi paremmalta noin ostaa jooga-erikoisvaatteen ja laitteet ennen ensimmäisen luokan, tässä mitä sinun tarvitsee tietää.

Essential laitteet

Vaatetus 
Pitäisi olla itsestään selvää, että useimmat jooga studiot haluavat sinun pukeutua jotain tunnille, mutta et tarvitse tulokset painettujen joogahousut tai suunnittelija vaihdetta hyväksyä oman ikäisensä. Aloita mukava, hengittävä urheiluasuista sinulla on jo käsillä, ja ostaa keskitason perusteet mitään sinulta puuttuu.

  • Housut tai shortsit: Et voi mennä vikaan muutaman paria yksivärinen joogahousut musta, tummanharmaa, tummansininen tai ruskea. Voit sekoittaa-ja-ottelu nämä sukkahousut monenlaisia toppeja, ja jos ostat laadukkaita vaihtoehtoja, ne voivat kestää pitkään. Jos tiukka housut eivät ole sinun juttusi, etsi juoksu- tyyliin housut tai suosittu haaremi-tyyliset housut, joissa elastinen nilkkojen. Nämä housut ovat joustava ja tarjota vähän ylimääräistä tilaa, mutta koska nilkan elastinen, ne pysyvät paikallaan koko käytäntö. Shortsit ovat suosittu vaihtoehto kaverit, ja he ovat myös sopivia naisia, varsinkin jos aiot kokeilla hot jooga. Pidä mielessä, voit käyttää istuva spandex shortsit tai löysempi shortsit liitetyn sukkahousut alle koska jotkut aiheuttaa edellyttävät voit sijoittaa jalat tavalla, joka voisi jättää sinulle epämiellyttävän esiinkaivetut löysempää, juokseva-tyyliin shortsit.
  • Topit : On tärkeää käyttää topit jotka ovat melko tyköistuva niin paidan ei lennä yli pään aikana eteenpäin mutkia. Kosteudenpoistomateriaali on hyödyllistä, varsinkin jos sinulla on taipumus hikoilla paljon tai jos aiot läsnä hot jooga luokassa. Koska joogahuoneet usein säilytetään viileässä, voit tuoda valoa peitellä tai pusero kanssasi luokkaan. Voit käyttää sitä ennen luokan alkaa, ja jos pitää sitä matto, voit laittaa sen ennen lopullista savasana.
  • Urheilurintaliivit : Jos olet nainen, varmista, että käytettävä urheilu bra. Vaikka jooga taipumus olla vähän vaikutusta toimintaan, kunnon urheilurintaliivejä voi auttaa pitämään “tyttöjä” paikallaan, kun siirtyminen aiheuttaa, tehden käytännössä mukavampaa.
  • Hiusnauhat tai Otsanauhat : Olitpa sitten mies tai nainen, jos sinulla on pitkät hiukset, sinun täytyy kiinnitä se paikoilleen ennen kuin aloitat luokan estää harhailla lukot putoamasta silmiin ja kasvoihin. Perus hiukset tie tai panta pitäisi tepsiä.
  • Joogasukat : Selvyyden vuoksi joogasukat eivät ole vaatimus osallistua luokan. Itse asiassa, se on parempi tehdä Jooga paljain jaloin. Se sanoi, jos et pysty käsittämään ajatus ottaa sukat ja kengät pois edessä muukalaisia, investoida pari joogasukat kanssa tarttuu pohjassa, joten voit pitää jalat peitetty säilyttäen hyvän pidon. Standard sukat ehdottomasti ei tee, niin voit päätyä liukastumisen ja liukuva ympäri matto.

Nykyään voit ostaa jooga vaatteita lähes kaikkialla, ja se ei ole epätavallista nähdä joogahousut hinnoiteltu yli $ 100: lla. Älä tunne sinun täytyy asetella, että paljon rahaa yhden housut! Target, Amazon, ja YogaOutlet tarjoavat laatua vaihtoehtoja reilusti alle 50 $. Ostaa pari paria housuja ja muutama topit ja sinun on perustettu kuukausia.

Kuten te sitoutua itsesi käytännössä, voit päättää lisätä trendikkäitä tulosteita tai tyylejä vaatekaappi.

joogamaton

Kuntosaleja ja jooga studiot, se on tavallista käyttää joogamatto, jota kutsutaan myös tahmea matto. Maton avulla määritellä oma tila, ja, mikä tärkeintä, se luo pitoa kädet ja jalat niin et liukua, varsinkin kun saat vähän hikinen. Matto myös hieman pehmusteena kovalle lattialle.

Useimmat kuntosaleja tarjoavat matot ja studioissa on niitä vuokrataan yleensä dollarilla tai kaksi luokkaa kohti. Tämä on hieno muutaman ensimmäisen luokat, mutta haittapuolena on nämä matot on, että monet ihmiset käyttävät niitä ja voit olla varma, kuinka usein he puhdistetaan, joten kannattaa harkita ostamista oman.

Premium joogamatot voivat olla kalliita, usein noin $ 80 $ 120 mutta se on mahdollista löytää Starter matto niin vähän kuin $ 20 jälleenmyyjiltä kuten Target ja Amazon. Pidä mielessä, jos päätät ostaa halvempaa matto, löydät todennäköisesti itsesi korvaa sen pikimmiten, jos käytät sitä usein. Jos olet todella valmis sitoutumaan joogaharjoitusta, matto on yksi paikka se on sen arvoista asetella käteistä rahaa.

Päätä, mitkä matto ominaisuuksia ovat sinulle tärkeitä-mm, pituus, paksuus, materiaalin, kestävyys, mukavuus, veto, tai miten se pysyy puhtaana, sitten ostaa matto hyviä arvosteluja tarpeidesi. Manduka ja Lululemon tunnetaan laadusta Pro Mat ja palautuva Mat vastaavasti mutta muita merkkejä, kuten Jade ja keltainen Willow, tarjoavat myös laadukkaita, kestäviä mattoja hyvän pidon ja tukea.

lisälaitteisiin

Jooga rekvisiitta ovat siunaus aloitteleva joogaharjoitusta. Rekvisiitta opiskelijat voivat säilyttää terveellisin linjaus alueella tekeytyy kehon taipuu, käänteitä, ja avautuu. Ne myös auttavat sinua saamaan kaiken irti jokaisesta aiheuttaa välttäen vammoja.

Sinun pitäisi tutustua rekvisiitta kuvattu alla, mutta sinun ei tarvitse ostaa oman (ellet alkaa kotona käytäntö), koska ne ovat lähes aina tarjoaa studiot ja kuntosaleja.

Mat laukut tai Hihnat

Jos sinulla on oma joogamatto, ja aiot olla lugging sitä edestakaisin studioon säännöllisesti, siellä on laillinen asia tehdään ostamisesta maton pussi tai rintareppu. Nämä lisävarusteet tehdä mitä he ehdottavat-he tekevät sen sinulle helpoksi rintareppu rullattu matto olalle ilman sen tulevan rullalta.

Silmukat yleensä käyttää tarrakiinnitys sitomaan matto sen rullattu kokoonpanon kanssa yhdyshihna voit heittää olan yli. Silmukat joskus tarjota lisätaskua varastointiin, mutta ei aina. Laukut, toisaalta, yleensä tulevat yhteen kaksi tyyliä. Yksi versio käyttää tarrakiinnitys pitää rullattu matto suojaamaan suuremman kuntosali pussiin. Toinen versio on oleellisesti napsautettavalla tai vetoketju-sulkeminen pussin erityisesti suunniteltu pitämään rullattu matto. Molemmat tyylit tarjoavat ylimääräistä säilytystilaa vaatteille, lompakot, matkapuhelimet ja vastaavat.

Tyyli ja brändin valitset todella tulee alas henkilökohtaisista mieltymyksistä ja budjetti, koska silmukat voi maksaa niin vähän kuin $ 10 ja raskaiden pussit voi maksaa yli $ 100: lla. Vaihtelua, tutustu YogaOutlet, josta löytyy erilaisia ​​tuotemerkkejä kohtuulliseen hintaan.

Peitot
jooga studiot yleensä pinoja huopia saatavilla opiskelijoiden käyttöön tunnilla. Napata yksi tai kaksi huopaa alussa luokassa.

Taitettu huopia voidaan nostaa lantio aikana istuvat aiheuttaa, tai tarjota tukea aikana makaa aiheuttaa. Esimerkiksi kun istut jalat ristissä, voit sijoittaa peiton alla istua luut nostaa lantion yläpuolelle polvet. Huopia on kätevää kaikenlaisia ​​asioita tunnilla, ja jos se on kylmä, voit käyttää niitä peittämään lopullisessa rentoutumista.

Kodin Käytännössä siellä todella mitään syytä ostaa uusia huopia. Yksinkertaisesti käyttää mitä sinulla jo on käsillä ympäri taloa. Jos kuitenkin et omista mitään ylimääräisiä peittoja, YogaOutlet tarjoaa niitä niin vähän kuin $ 13.

Lohkot
Kuten peitot, jooga lohkoja käytetään tekemään mukavamman ja parantaa yhdenmukaistamista. Lohkot ovat erityisen hyödyllisiä seisoo aiheuttaa, joissa kädet pitäisi olla lattialla.

Asettamalla alle kappale kädessäsi on vaikutus “nostaa lattian” tavata käteen eikä pakoteta käden tulla lattialle tehokkaasti vaarantamatta jonkin muun osan asennon. Tämä voidaan nähdä puolikuun aiheuttaa. Monet ihmiset eivät ole lamaannuttaa joustavuutta ja keskeinen vahvuus pitää kantaa kunnon muodossa.

Asettamalla korttelin käden alla, joka on päästä kohti lattiaa, se on helpompi pitää rinnassa auki ja vartalo vahva. Ilman lohko, rinnassa saattaa olla taipuvainen kääntymään kohti lattiaa, kantavan polvi voi olla taipuvainen taipumaan, ja vartalon saattaa olla taipuvainen “romahtaa”. Yksinkertainen käyttö lohkon auttaa säilyttämään oikean kohdistuksen.

Joogatiiliä on valmistettu vaahtoa, puusta tai korkki. Ne voidaan kääntää seistä kolmella eri korkeudella, mikä tekee niistä erittäin mukautettavissa. Jos aiot tehdä paljon jooga kotona se on sen arvoista saada joukon lohkoja (hyödyllinen asentoja, joissa molemmat kädet tavoittelevat kohti maata). Jos aiot osallistua opetukseen, lohkot annetaan sinulle.

Hyvä uutinen on, melkein mikä tahansa lohko on riittävä, joten tämä on alue sinun ei tarvitse huolehtia liikaa skrimping päälle. Mutta hieman leveämpi lohkoja-jotka ovat vähintään neljän tuumaa leveä-tarjota parempaa vakautta. YogaOutlet ja Amazon tarjoavat useita kokoja ja tyylejä alle $ 10 kpl. Jos olet valmis maksamaan vähän enemmän, jooga Hustle tarjoaa hauskaa vaihtoehtoja $ 24 a pop.

Hihnat
Yoga hihnat, jota kutsutaan myös vyöt, ovat erityisen hyödyllisiä aiheuttaa missä sinun täytyy pitää kiinni jalat, mutta eivät pääse niihin. Hihna periaatteessa toimii varren jatkeeksi. Esimerkiksi pascimottanasana, jos et pääse jalat kädet hänen istuessaan eteenpäin kertaiseksi, voit ympäröidä hihna pohjassa jalat ja pitää kiinni hihna säilyttää selkää sijaan slumping eteenpäin.

Hihnat ovat myös hyvin asennoissa jossa sitoa kädet selän taakse (marichyasana, esimerkiksi). Jos hartiat eivät salli riittävästi joustovaraa sitoa, voit käyttää hihna “yhdistää” kaksin käsin ilman liikaa rasitusta. Ja hihna apua, voit siirtyä kädet kohti toisiaan ajan edistyä kohti täyttä sitovasti.

Olet todennäköisesti jotain ympäri taloa, joka toimisi kuten hihnalla (kuten vyö tai jopa pyyhe) ja jooga studiot toimittaa ne käyttöön tunnilla. Siitä huolimatta, jos todella haluat ostaa virallinen versio, on vaikea voittaa hinnan YogaOutlet, josta löydät hihnat alle 10 $.

Päänaluset
päänaluset on monia käyttötarkoituksia jooga opiskelijoille. Voit käyttää niitä sijasta pino huopia tehdä istuvat ja eteenpäin taivutus aiheuttaa mukavampaa. Voit asettaa ne polvet tai selkä kun makuuasentoon tukea ja passiivinen venyttely. Ne ovat erityisen kätevä korjaavat ja synnytystä joogatunteja. Jos otat tämän tyyppinen luokka, päänaluset annetaan. Jos haluat tehdä korjaavat jooga kotona, se voi olla sen arvoista investoida omaan vahvistaa.

Tähän on kaksi keskeistä hela muotoja: pyöreä ja tasainen (enemmän suorakaiteen muotoinen). Tasainen päänaluset yleensä enemmän ergonominen; Kuitenkin pyöreä päänaluset voi olla hyötyä, kun haluat enemmän tukea tai syvempää venyttää. Se tulee alas henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Jos sinulla on mahdollisuus käyttää molempia tyylejä luokassa ennen kuin päättää, mikä niistä parhaiten sopii kotiisi käytännössä. Amazon on paras paikka ostaa pelkästään erilaisia ​​ja hinta, mutta jos haluat aika vahvistaa, tutustu Hugger ryöstäjä, sisätila, tai Chattra. Hinnat ovat linjassa markkinapaikka ($ 40 80), ja mallit ovat valoisia ja kaunis.

Pyörät
Jooga pyörät ovat melko uusi potkuri alkaa saada jalansijaa joogastudio. Nämä pyörät ovat noin 12-tuumaa halkaisijaltaan ja noin neljä-tuumaa leveä. Kun asettaa pystyssä, voit rentoutua pyörään tai aseta jalka tai käsi päälle pyörän syventää venyy ja parantaa joustavuutta, hitaasti liikkuvan pyörän kauemmas kun rentoutua kuhunkin venytys. Pyörät voidaan myös käyttää kehittyneempiä käytäntöjä keinona haastaa vakautta tai tarjota tukea aikana haastava aiheuttaa.

Vaikka on epätodennäköistä, että tarvitset jooga pyörä kuin aloittelija, sinun kannattaa harkita ostamista ruodussa. Useimmat pyörät hinnat vaihtelevat $ 40 60 vuotta. Jooga Design Lab, esimerkiksi tarjoaa yksi $ 48: lla.