Jooga vinkkejä ja sääntöjä Aloita

Home » Review » Fitness » Jooga vinkkejä ja sääntöjä Aloita

Jooga vinkkejä ja sääntöjä Aloita

Jooga, kuten kaikki liikunta, on omat säännöt ja varotoimia sinun täytyy noudattaa vähentää loukkaantumisriskiä. Älä aliarvioi vaikeustasoa asanas tai yliarvioida mitä voit tehdä. Kuin aloittelija, oppia perustava tai perus asentoja, jotka muodostavat kallioperän jooga ja siirrytään monimutkaisempia asanas. Ja muista, kipu ei ole normaalia jooga joten jos se sattuu, lopeta. Muunnelmia asanas ja jooga tarpeistoa kuten lohkot, hihnat ja tyynyt voivat aiheuttaa helpommin saavutettavissa ja vähemmän tuskallista.

Jooga voi auttaa immuunijärjestelmän terveyttä, lievittää stressiä, ja antaa sinulle koko kehon venytys ja harjoitus. Vain 30 minuutin istunnon Hathajooga, aktiivisempaa joogalaji, voi polttaa lähes 150 kaloria, jos painaa noin 155 kiloa – se on samanlainen kuin mitä saisit vesijumppaa! Olipa tavoitteena on laihtuminen, kunto, energiaruiskeen purkautuminen pitkän päivän jälkeen tai vain teet kehon notkea, jooga voi saada sinut sinne. Edellyttäen teet sen oikein.

Seuraa näitä vihjeitä / varotoimet turvallinen ja tuottava istunto

Joogan voi lisätä yleistä voimaa, notkeutta, ja lihasten kestävyyttä. Se voi jopa auttaa hallitsemaan henkistä ja emotionaalista stressiä paremmin, mahdollisesti koska painopiste, rentouttava venyy, ja rauhoittava hengitys tekniikat, jotka ovat lähes meditatiivisen. Mutta voidakseen hyödyntää oman joogan, sinun pitäisi olla hyvä käsitys sen vivahteita. Esimerkiksi, jos olet tietoinen tiettyjä laitteita, jotka voivat toimia apuna teeskentelyä, voit syventää venyttää ja täydellinen asana kunnolla.

Kiinnittämällä huomiota näihin käskyt ja kiellot ennen kuin aloitat, voit säästää arvokasta energiaa ja vaivaa ja jopa auttaa välttämään vahinkoja tai pain.These osoittimet ovat on aloittelija ja pitäisi olla toinen luonto kokenut jooga harrastaja.

1. Älä Get ammatillista ohjausta joogaa turvallisesti ja oikein

Jooga on luultavasti yksi useampi ohjattava liikuntamuotoja. On katsottu turvallista ja verrattavissa muihin terapeuttista hoitoa ja liikunta. Mutta vaikka jooga voi tuntua vaaraton ja erittäin hyvänlaatuinen liikuntamuoto, toisin kuin esimerkiksi juoksu, joka on tunnettu aiheuttaa vammoja, älä aliarvioi sitä! Useimmat jooga vammoja, kun niitä esiintyy, on lannenikamaa, niska, olkapäät, polvet ja nilkat. Onneksi jotkut hoitoa ja oivalluksia avulla voit välttää loukkaantua ollenkaan. Rekisteröityä hyvä Joogatunnin koulutetun lääkärin tai ohjeiden luotettavalta kouluttaja, manuaalinen tai kirjan online- tai offline-tilassa. Tunne rajoitukset ja ryhtyä varotoimiin, jotta et päätteeksi vahingoita itseään.

2. Onko nolla säännöllisin Sijainti tai Tila Jooga

Hienoa jooga on sinun ei tarvitse liikaa laitteita tai kuvitteellisella kuntosalin jäseneksi. Itse asiassa kaikki mitä tarvitset on selkeä alue sisätiloissa tai avoin tila, jossa voi tehdä jooga keskeytyksettä. Vain yrittää ja kiinni siitä samalla paikalla joka päivä, jotta rutiini, myös silloin, kun teet asanat, tulee toinen luonto sinulle. Se ei ole hauskaa ottaa soveltamisala uusia paikkoja päivittäin – paitsi tietenkin, että on jotain nauttia tekemässä!

3. Do on oikeat välineet Handy tehdä pelisession Mukava

Jooga asanat voi olla helpompi tehdä avulla joitakin perusasioita ja edullisia laitteita.

Joogamatto : On syytä jooga on synonyymi joogamatto. Se auttaa suojaamaan elimistöä vaikutus lattian, tyyny nivelet, ja tekee workout mukavampaa. Vaikka et sijoittaa mitään muita laitteita, saada hyvä matto.

Yhteen taivutettu huopa tai vahvistaa : Pidä rullattu viltti kätevä elättämään itsensä tiettyjä asanas kunnes saat roikkua niistä ja tehdä niitä ilman apua. Tämä voi työntää alla selkää tai kaulan tarpeen.

Jooga lohko : Tämä auttaa kanssa asanaa kuten Utthita parsvakonasana tai sivukulma aiheuttaa joka tarvitsee sinua venyttää kohti maata. Lohko voi auttaa tavoitella korkeus, joka on lähempänä käsivarteen, vähentää laajuus ja vaikeus aiheuttaa.

Jooga hihnat : Nämä hihnat auttaa pitämään aiheuttaa pidempään, käyttävät niitä laajennuksia kehosta. Esimerkiksi vuonna gomukhasana tai lehmän kasvot aiheuttaa, sinun täytyy päästä yli selkää ja lukko kädet takana. Täällä, hihna voi olla stand-in päätyen ja koskettaa sormenpäillä. Sen sijaan sinun tarvitsee vain pitää kiinni hihnan kummallakin kädellä, jolloin voit säilyttää aiheuttaa pidempään tai tee aiheuttaa että et muuten voinut. 6. Muissa asanas kuten supta padangusthasana tai makuuasentoon kädestä big-toe aiheuttaa, se on ydin asanasta itse.

4. Älä hyväksy Kipu normaalisti, kun teet Jooga – ja pysähtyy Sattuu

Jos olet työskennellyt pois omasta kotona, älä rasita itseäsi liikaa. Sinun ei pitäisi tuntea kipua tai tarvetta ähkyä tai vaikerrus kun tekemään asana jooga. Se ei ole sama kuin vaikkapa painoharjoittelusta kuntosali, joka tarvitsee sinua työntää kehon äärimmäinen ajoittain. Jooga pitäisi tuntea luonnon ja kehon pitäisi helpottaa siihen. Jos se sattuu, lopeta ja viilentyä tai tehdä muokattu versio, joka on helpompaa.

5. Älä pelkää kokeilla ”Helpompi” versioita Asanat

Usein on olemassa yksinkertaisempia versioita vaikeampaa asanat. Monet asanas voidaan myös muuttaa käyttämällä hihnoja tai tyynyn auttaa. Tutustu niihin ja älä anna ego tiellä käyttää apuvälineenä kuin joogapalikka tai hihnaa tarvittaessa. Joitakin muutoksia vähentää aikaa, jonka pidät aiheuttaa, toiset vaihtaa missä määrin venyttää tai pidentää tai kääntyilemättä, ja toiset käyttää jooga tarpeistoa.

6. tiedä mitä Asanat ovat riskialttiita tietylle terveydentila You Have

Jooga aiheuttaa vaikuttavat sisäelimiin ja fysiologisten parametrien kehon, sen lisäksi, että on hyvä liikuntamuoto. Mikä tarkoittaa myös kannattaa vältellä tiettyjä asanat, jotka voisivat vaarantaa terveyttä, koska aiemman sairaushistoria tai nykyiset terveysvaatimukset. Se ei ole toisin kuin välttämällä suuri vaikutus harjoituksia, jos sinulla polvivamman. Esimerkiksi sivutaivutusta tai kiertämällä harjoituksia kuten naukasana tai veneen aiheuttaa tulee ehdottomasti välttää raskaana olevien naisten, jokainen, joka on ollut viime vatsaonteloleikkaus ja ne, joilla on korkea verenpaine tai sydänvaivoja. Tämä johtuu siitä, että aiheuttaa sisäisesti hierontaa ja painostaa tällä alueella ja se voisi myös vaikuttaa verenpaineeseen.

Näennäisesti yksinkertainen poseerata kuin padmasana tai Lotus aiheuttaa tai baddha Konasana tai sidottu kulma aiheuttaa tulee välttää vähänkään äskettäin polven tai nilkan vamman tai jos sinulla on jokin vaiva näillä alueilla.

7. Älä Wear oikea vaatteet niin et mukavaksi Joogatunnin

Pehmeät luonnolliset tai joustavia kankaita, joiden avulla voit liikkua vapaasti ovat hyviä. Seuraavien neuvojen avulla voit valita oikea

  • Älä käytä liian löysiä vaatteita. Se voi olla ärsyttävää, jos ne läppä suunnilleen yhtä teet aiheuttaa. He myös tekevät käännellen vaikeaksi. Esimerkiksi löysä kaula saattaa alkuun laskevan kasvoja vasten.
  • Mutta älä valita vaatteet niin tiukka, että ne haittaavat liikunta- ja estää sinua tekemästä asennot oikein.
  • Elastinen waisted joogahousut joita muotoon sopiva työtä hienosti.
  • Yksinkertainen kaunistelematta topit tai T-paidat ovat hyvä idea.
  • Skip kiristysnauha housut, koska niistä tulee epämiellyttävä aiheuttaa et makaa vatsallaan.
  • Käytä kerrospukeutuminen jos aiot Joogatunnin tai studio, joten voit säätää kehon lämpötilan mukaan, kuinka kuuma tai kylmä tuntuu. Zip-up collegepaita tekee hyvä valinta. Huiveja tai stoles toimi kun teet istuen aiheuttaa.

8. Älä pelkää kysyä

Jos aiot liittyä Joogatunnin tai joogakoulu, yrittää löytää paikan eteen lähelle ohjaaja, jotta he voivat seurata teitä ja lopettaa, jos olet tekemässä aiheuttaa väärin ja saattaa vahingoittaa itseäsi. Myös jotkut Asanat ei suositella, jos olet raskaana tai on tiettyjä terveysongelmia, kuten vaikkapa korkea verenpaine. Toiset voivat olla hyödyllistä, jos mainitset lääketieteellisiä kysymyksiä. Tärkeintä on olla etukäteen ja avoin.

9. Älä tee mitään koko viikossa ja ylilyöntejä yhden päivän

Tämä koskee kaikkia liikuntaa ja ehdottomasti jooga, jossa elimistö tarvitsee pysyäkseen notkea ja hyvin venytetty koko viikon kautta. Yrittää tehdä muutamia Asanat tai lyhyt harjoitus päivittäin tai vähintään joka toinen päivä. Menetä ja saatat olla jäykkä tai päätyä vahingoittaa itseäsi, koska elimistö on pelikunnossa.

10. Älä käytä hetki päästä oikeassa mielentilassa Ennen Jooga

Yrittää löytää hetki rauhallinen ennen kuin aloitat varsinaisen Asanat laittaa sinut oikeassa mielentilassa. Kohdennettu hengitys harjoituksia kaltaisia ​​pranayaman voi auttaa rauhallinen ja tarmoa kehon ennen aloittamista. Esimerkiksi Nadi shodhana tai vaihtoehtoinen sieraimeen hengitys on kanava puhdistus hengenvetoon joka avaa energiasi kanavaa, jolloin se voi virrata vapaasti kun alkaa todellinen Asanat tai muita pranayama.

11. Älä siirtyä suoraan Advanced Asanat

Kukin jooga aiheuttaa on eri joukko terveyshyötyjä, mutta mikä tärkeämpää, ne myös vaativat eriasteisia taitoa. Älä päästä eteenpäin itsestäsi ja yritä kehittyneet asentoja kuten tittibhasana tai tulikärpäsen aiheuttaa sekä Mayarasana tai Peacock aiheuttaa ennen opit yksinkertaisempi niistä. Ihmiset kestää vuosia oppia ja parantaa heidän taitoa, voimaa ja joustavuutta jooga ennen edes yrittää näitä. Aloittelijoille pitäisi aloittaa perus rutiini perustavaa aiheuttaa kuten vuori aiheuttaa, soturi 2 aiheuttaa, kissa / lehmä virtaus, puu aiheuttaa, helppo aiheuttaa, ja ruumis aiheuttaa. Voit myös kokeilla alaspäin suunnattu koira, joka on hyvä johdanto asana käännellen, sekä ylöspäin suunnattu koira, lapsen aiheuttaa, sivukulma aiheuttaa, kobra aiheuttaa, silta aiheuttaa, ja istuu puoli selkärangan kierre.

12. Älä syödä oikein ennen ja jälkeen Jooga

Kuten minkä tahansa liikunta, syödä oikeus hyödyntää jooga istunto. Syödä kevyt ateria ei lähempänä kuin puolitoista tuntia ennen joogaten jos aiot käyttää illalla. Aamu jooga, on kevyt välipala murtaa nopeasti pois iltana. Pieni banaani tai hedelmiä voi syödä noin 45 minuuttia ennen luokan / kerta. Maito ja muutama mantelit on toinen vaihtoehto. Mitä tahansa teetkin, välttää raskaita tai rikas elintarvikkeita ennen joogaa. Jos voit olla enemmän vegaani tai vihannes raskaita aterioita, tehdä. Vältä piristeitä kuten kofeiini on tunnit vievät jooga luokassa. Mutta pysyä hyvin sammutettua.

Jälkeen jooga, juoda noin puoli litraa vettä noin puolen tunnin kuluttua lopetat istunnon. Kookosmehu tulee erittäin suositeltavaa, koska se sisältää myös elektrolyyttejä ja voi korvata menetetyt hiki. Odota vähintään tunti sen jälkeen jooga ennen kuin syöt mitään. Ihannetapauksessa ovat täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia tai salaattia. Ohita paistettu ruoka ja mauste.