Jooga Vs. Pilates – Mikä on sinun valintasi?

Home » Review » Fitness » Jooga Vs. Pilates – Mikä on sinun valintasi?

Jooga Vs.  Pilates - Mikä on sinun valintasi?

Maailma on menossa ga-ga jooga, ja oikeutetusti niin. Mutta ne, jotka ovat osaksi Pilates luultavasti eivät välitä. No, jooga ja pilates ovat, useammin kuin ei, heittää samaan luokkaan. Ja vaikka ne ovat samanlaisia ​​käytäntöjä, niillä on joitakin räikeitä eroja, että ihmiset eivät tunnista. Joten tässä menee – keulakuva taistelu venyttämällä vs. voimaa!

Jooga Vs. Pilates – Mikä sopii sinulle?

Ero # 1 – alkuperä Practice

Jooga on ikivanha intialainen käytäntö, joka syntyi yli 5000 vuotta sitten. Jossa on tasainen kehittyminen vuosisatojen ja viljelmät, jooga on haarautunut Bikram, ashtanga, Vinyasan iyengar, jne. Nämä noudattaa samoja periaatteita, mutta on sisällytetty muunnelmia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin.

Pilates, toisaalta, on paljon nuorempi käytäntö. Se alkoi puolivälissä 20-luvulla ja perusti Joseph Pilates. Hän loi tämän liikuntamuoto kuntoutukseen ja vahvistamista.

Pieni pala Pilates trivia: Se on tanssijoita jotka itse asiassa teki tämän käytännön tunnettu ympäri maailmaa. Muuttaneensa käytäntö, jotta ne vahvoja heidän koulutukseen.

Ero # 2 – Erottelu mielen, ruumis ja henki

Vaikka sekä jooga ja pilates uskovat, että keho ja mieli ovat yhteydessä, jooga lisää elementin hengen käytäntöön liikaa. Kun joogaa, sinulla on taipumus tutkia hengellisyyden meditaation kautta.

Ero # 3 – Mitä odottaa luokasta

Onko se Joogatunnin tai luokan Pilates, jokainen on erilainen. Joten, et voi paikantaa pienistä yksityiskohdista. Tämä on kuitenkin laaja kirjo mitä voit odottaa Joogatunnin Vs. Pilates luokassa.

Uinti on joustava rutiinia. Voit yhdistää järjestyksessä variaatioita ja asennot tehdä tuhansia eri yhdistelmiä. Se riippuu myös siitä, mitä tyyliä jooga voit valita, tai jotka opettaja menet. Astanga ja Bikram tyyli jooga kaksi joogamuodoista jotka eivät ole määrätyssä vaiheessa. Jokaisen muussa muodossa, on olemassa lukemattomia mahdollisia muunnelmia. Myös jotkut joogatuntien liittyy meditaatio osana rutiinia. Tämä inculcates keskittyä ja omistautumista alussa luokan ja voit liota ja hyötyä harjoitusten jälkeen luokassa.

Pilates luokat ovat kuitenkin enemmän jäsennelty. Niin tiedätte mitä odottaa, kun kävelet luokkaan.

Ero # 4 – varsinaisen harjoittelun

Sekä käytännöt auttavat sinua saamaan voimaa ja joustavuutta.

Tyypillisessä Joogatunnin, jokainen lihas kehosi saa yhtä suuren harjoitus. Kukin aiheuttaa seuraa laskurin asento varmistaa luomiseen tasapaino elimistössä. Keskeinen vahvuus on olennainen osa joogan. Mutta se on vain palapelin, eikä koko keskittyä.

Pilates harjoitus antaa sinulle kokovartaloharjoittelun. Siinä keskitytään pääasiassa yhdenmukaistaa selkärangan ja vahvistamalla ydin. Liikkeet ovat kurinalainen. Joissakin luokissa käyttää koneita, joiden avulla voit saada voimaa. Toiset joihin liittyvät toimi matolla ja käyttää vain elimistön vastustuskykyä rakentaa ydin voimaa.

Ero # 5 – Kalorikulutuksen ja paino You Lose

Jooga tai Pilates laihtuminen – joka on parempi? 50 minuutin Hathajooga luokan avulla voit polttaa jopa 145 kaloria. Jos valita Power joogaten, voit menettää jopa 250 kaloria.

Normaalin 50 minuutin Pilates harjoitus auttaa sinua polttaa noin 175 kaloria. Intensiivisessä ja kehittyneet käytännössä voit polttaa jopa 375 kaloria.

Ero # 6 – käyttö Breathing

Sekä jooga ja pilates käyttöön hengitys ja keskittyminen tekniikoita. Jooga kuitenkin käyttää hengitys voimakkaampi tasolle.

Kun harjoittelet Ashtanga tai Vinyasa joogan, käytät Ujjayi hengitys, jossa kestoa pidennetään hengittämästä ja uloshengitys kuten mennä syvemmälle käytäntöön. Asiakas voidaan myös velvoittaa vastaamaan hengitystä liikkeen ja asennot. Jooga myös Pranayama, joka on osa omistettu hengitys.

Pilates Käytännössä hengitetään nenän kautta, ja hengittää ulos suun kautta.

Joten, kumpaa tulisi valita?

Jos tavoitteena on laihduttaa ja vahvistaa selkärangan, sitten tietenkin, ehkä jo tehnyt jopa mieltäsi mennä Pilates.

Kuitenkin, jos etsit all round käytännössä, että myös auttaa liittämään tällä henkisellä tasolla, jooga on valintasi.

Tämä oli kyse y oga vs pilates. Jos olet hämmentynyt, sinun kannattaa kokeilla molempia ja nähdä, mikä pidät paremmin. Muutamassa luokissa, voit myös taipumus huomata johon harjoitella kehosi reagoi paremmin.