Kako lahko joga izboljša vaše spolno življenje

Home » Review » Health » Kako lahko joga izboljša vaše spolno življenje

 Kako lahko joga izboljša vaše spolno življenje
Če je vaše spolno življenje je malo skromna pozno, jogo redno lahko le stvar prinese nekaj novega zaleta spalnici (ali kjerkoli). Joga lahko izboljša vaše spolno življenje na dveh ravneh: duševnih in telesnih. Joga uravnava stres, utrujenost in slabo samopodobo, kar vse lahko zatreti svoj libido. Boste imeli koristi tudi povečati svojo telesno pripravljenost, predvsem moč, fleksibilnost in nadzor mišic.

Zmanjšajte stres in utrujenost

Nič vas postavlja “iz volje”, kot so občutek je poudaril in utrujen. Redno joge je dokazano zmanjšuje stres in tako kot vsaka oblika vadbe, ki vam bo dal več energije.

Izboljšati Your Body Image

Občutek dobro o sebi in udobno v svojem telesu, je ključnega pomena za zdravo in izpolnjujoče spolno življenje. Ko boste to storili jogo, boste postali tesno seznanjeni s svojim telesom in kaj je mogoče storiti. Prav tako se naučijo sprejemati in biti občutljiv na telesu, kot je danes (in nazaj ne 15 let, ste, ko ste bili v srednji šoli ali po izgubijo težo otroka in se vrniti v svoje skinny jeans). Ob istem času, boste razvoj moči in mišični tonus, tako da bo tudi videz in občutek boljši.

V sedanjosti

Joga nas spodbuja, da se v sedanjem trenutku, izboljšuje koncentracijo in zavest. Če ste kdaj znašli razmišljanje o svojem nakupov ali javni red in mir med seksom, se boste naučili tehnik, kot se osredotoča na dih, da se pripelje nazaj v sedanjost.

Povečujejo svoje telo Awareness

Joga vas prosi, da se premaknete vaše telo v zelo specifičen način. Na primer, da bi izboljšali svoje poravnavo, ste izvedeli za izolacijo medenične polovici s premikanjem ene strani medenice, držeč drugi še vedno. Sčasoma se naučiš občutek pravilno poravnavo v svojem telesu in prilagoditi sami. Ta ekstremna občutljivost za mehanike telesa razvija povezave med telesom in umom, ki ste bolj v sozvočju s svojim telesom.

Povečajte svojo prilagodljivosti, občutljivosti in nadzor

Fleksibilnost se poveča z pozah, kot so hip odpiranje, ki omogočajo širši obseg gibanja. Ob predpostavki, da te vrste položajev, ki izničijo ur vsak dan boste porabili sedel v avtu ali na računalniški terminal, lahko tudi izboljša cirkulacijo in pretok krvi skozi medenice, poveča občutljivost. Pouk Mula Bandha (koren zaklepanje), ki je risba v in do medeničnega dna, podobno kot Kegel, lahko ustvari zavest in nadzor na tem področju, kot tudi krepitev teh novih, je pokazala mišice.

Opombe o joge in seks

  • Če je vaš partner ne jogo ali je odprt, da ga poskušajo, boste morda ugotovili, iskro, ki trenira skupaj. Partner joga knjige in razredi so na voljo za tiste, ki želijo raziskati tej smeri.
  • Imejte v mislih, da obstajajo primeri, v katerih mora seksualno disfunkcijo, ki se zdravijo z zdravnikom ali terapevtom.