Kako lahko joga pomaga Smršati

Home » Review » Weight Loss » Kako lahko joga pomaga Smršati

 Kako lahko joga pomaga Smršati
Redno jogo ponuja številne prednosti, med drugim zaradi česar se počutite bolje o telesu, kot ste postali močnejši in prožnejši, toning vaše mišice, zmanjšuje stres in izboljšuje svoje duševno in telesno počutje. Toda kako lahko pomaga shujšati?

Kaj Joga česa ne

Vadba vsako vrsto joge bo gradil moči, vendar pa študije kažejo, da joga ne dvignite svoj srčni utrip dovolj, da je edina oblika vadbe, ki jih potrebujete, da shed funtov. Da, da izgubijo težo, morate jesti zdravo in spali kalorij s tem vajo, ki dviguje srčni utrip na redni osnovi. Močnejših joga stilov lahko zagotovijo boljšo vadbo kot nežno joge, vendar če hujšanje je vaš glavni cilj, boste želeli združiti jogo s tekom, hojo ali katero koli drugo aerobno vadbo, ki jo uživate. Kljub temu pa lahko joga igrajo pomembno vlogo v programu za hujšanje.

Kaj je joga lahko storite

Medtem ko se hujšanje lahko poenostavi a kalorij v primerjavi kalorij od enačbe, veliko bolj gre v uspešno spreminjajo svoje navade, da bi zdravo izbiro drugega narave. Joga pomaga tako, da ste bili boljši v sozvočju s svojim telesom, izboljšati svojo samopodobo in občutek dobrega počutja. Zmanjšanje stresa in s tem poudariti, prehranjevanje je še en način, da lahko joga podpirajo izgubo teže. S spodbujanjem zdravega načina življenja, v skladu joga praksa je bolj verjetno, da boste mogli vzdrževati vašo telesno težo. Morda najbolj pomembno, poudarek joge na poslušate svoje telo v prvi vrsti lahko sprememba morje za ljudi, ki so si prizadevale, da shed funtov v preteklosti. Joga ima pomembno vlogo v celostnem pristopu k izgubi telesne teže.

Kakšne vrste joge?

Če še nikoli niste naredili jogo, se prepričajte, da začnete z razredi začetnike ravni. Boste spali največ kalorij v športnih razredih Vinyasa. Ti stili ponavadi začnejo s hitro tempu serije pozah ti sonce pozdrave, sledi toku stoječih pozah, ki vas bo naprej. Ko se boste ogreli, so uvedli globlje razteza in backbends. Vinyasa vključuje številne popularne, prepotenih joga stilov, kot so:

  • Ashtanga : Ashtanga joga je zelo živahna stil prakse in njegovi delavci so med najbolj posvečen od jogijev. Začetniki so pogosto spodbuja, da se prijavite za niz razredov, ki bodo pomagali pri motivaciji. Ker Ashtanga sledi istega zaporedja pozah vsakič, ko boste izvedeli, zaporedje, lahko kadarkoli prakse doma ali se pridružijo Mysore stil skupino, v katerem je učitelj prisoten, ampak vsak študent gre v svojem ritmu.
  • Moč Joga : moč joga je zelo priljubljen pri telovadbi in zdravstvenih klubov, čeprav je splošno na voljo v namenskih joga studiih kot tudi. Moč joge temelji na izgradnji toploto in intenzivnost Ashtanga, medtem ko se odpovemo fiksno serijo pozah.
  • Topla joga : Vinyasa joge narediti v vročih sobi ups ante z zagotavljanjem boste znoj vedra. Zavedajte se, da Bikram in vroče joge nista sopomenki. Bikram je pionirski slog vroče joge, ki vključuje določeno vrsto pozah in, seveda, scenarij, ki ga ustanovitelj Bikram Choudhury razvit. Te dni, obstaja še veliko drugih stilov vroče joge, ki omogočajo uporabo v vročem prostoru, vendar ne serije Bikram.

Nežen joga, medtem ko gori manj kalorij, je še vedno odličen način, da negujemo in skrbi za svoje telo.

  • Hatha joga : Čeprav niso vsi Hatha razredi nežen, je izraz prišel, ki ga joga studijih uporablja za označevanje razredov, ki niso Vinyasa. Vprašajte na vašem studiu ali telovadnici.
  • Integral Yoga : Tako kot že ime pove, Integral je vse o integraciji telesa in duha s ciljem, da živi srečno življenje. To je pristop, ki lahko zelo koristi ljudem, ki se počutijo ločiti od svojih teles.
  • Kripalu joga : Kripalu je slog, ki je znan po svoji odprti sprejem vseh ravneh prakse in telesnih tipov. Njena individualiziran pristop je top izbira za ljudi, ki so živčen obiskuje pouk skupine je.

Narediti joge doma

To lahko storite tudi jogo doma na dni, ki jih ne more narediti razred. Spletne joga video spletne strani bi bilo enostavno, da praksa v vaši dnevni sobi. Da bi povečali prednosti joge je, da je super, da to malo vsak dan. Zagon prakse doma meditacije je drugo. Koristi joge so tako duševno in telesno, kar je sestavni del mnogih uspešnih režimov hujšanje.