Kako začeti joga Ko ste Bigger z nadgradnjo

Home » Review » Yoga Basic » Kako začeti joga Ko ste Bigger z nadgradnjo

 Kako začeti joga Ko ste Bigger z nadgradnjo
Zagon se joga praksa lahko zastrašujoče za vsakogar: ste pripravljeni, da uživajo prednosti joge, ampak kako si narediti preskok, da dejansko počne? Joga studio zdi kot zasebnih klubih, kjer morate poznati skrivno rokovanje in geslo, preden boste lahko pridružijo. Dodaj v tem primeru popularno podobo jogi: mladi, gibčno in zvije navzgor kot presta v kožo tesen elastana. Kaj, če je slika nosi malo spominja na sebi? Če ste večji okusa, premagovanju duševnih in fizičnih ovir na težaven jogo prvič lahko še bolj zahtevno.

Zakaj joga?

Vsaka telesna aktivnost bo izboljšala vašo mobilnost in splošno zdravje. Narediti joga zmanjšuje stres, izboljšuje prožnost in poveča mišični tonus in moč. Ljudje z večjimi organi imajo pogosto težave z bolečinami v sklepih; joga lahko pomaga z izboljšanjem prilagajanje telesa, da se zmanjša pritisk na sklepe, ki jih omogoča ogrodje nosi več teže telesa. Joga razvija tudi ravnotežje, ki vam pomaga počutijo utemeljen in povečuje življenjsko dobo. Joga pomaga, da bi um-telo povezavo v ospredje, kar lahko izboljša samopodobo in sprejemanje svojega telesa na. Najpomembneje je, da lahko joga pomaga počutite bolje tako izboljšati svojo telesno pripravljenost in dvignili vaše razpoloženje.

Kako začeti

Najboljši način za učenje joge je od kvalificiranega učitelja v razredu jogo. Skupine specializiranih za večje okusa študentov postajajo vse bolj priljubljeni, vendar pa jih ni mogoče najti povsod. Kot je joga vzpostavitev priznava potrebo, se več učiteljev, ki se usposabljajo v prilagoditvah za večje študentov. Če te možnosti ni na voljo za vas, boste verjetno najbolj pozitivne izkušnje iz vaših prvih razredov joge na ravni nežen Hatha praksi začetnik. Kripalu, Viniyoga in Integral so tudi dobra izbira, če je na voljo, ker so učitelji usposobljeni za delo z različnimi sposobnostmi in tipov telesa. Stol joga je tudi možnost za tiste z omejeno mobilnostjo.

Abby Lentz, ustanovitelj Težji Joga v Austinu v Teksasu, predlaga, da se govori, da učitelj pred prvim joge, da se zagotovi, da ste zadovoljni in učitelj bo pripravljen ponuditi spremembe in rekviziti, kot je potrebno. Če se ne počutite pripravljeni za razred skupine, lahko zasebni joga sej je pot. To je lahko odličen način, da se naučijo osnovnih pozah in pridobili zaupanje za uporabo rekvizitov na učinkovit način pred vstopom prakso skupine. Postati poznajo joga je najboljši način, da se zagotovi, da se boste počutili na enostavnost.

Tisti, ki nimajo dostopa do joga razredov se še vedno lahko začeli z DVD-jev doma. Lentz je težek Joga DVD (glej spodaj), je odlična izbira, saj vas vodi skozi osnovne vaje in ponuja sprememb za ljudi različnih velikosti in mobilnosti.

Spletne skupnosti

Joga in Body Image Koalicija  je bila v ospredju spodbujanje vključenost in raznolikost v tem, kako je joga prikazana v medijih in vadili v resničnem svetu. Nova generacija mladih yoginis, vključno Jessamyn Stanley in Dana Falsetti uporablja Instagram za spodbujanje telesne pozitivnosti in pokažejo svoje privržence kakšna napredno ravnanje z večjo telo izgleda. Če ste šele začenjajo, imejte v mislih, da je bolj akrobatski pomeni, da se dokaže, niso norma za jogijev vseh velikosti.

Joga in hujšanje

Da, da izgubijo težo, morate omejiti vnos kalorij pa tudi vključevanje v redno vadbo, ki vloži svoj srčni utrip. Če hujšanje je vaš glavni cilj, da so bolj učinkovite metode kot jogi. To je rekel, joga je čudovit način za povečanje notranji mir in samozavest, ko stopijo na pot k svojim najboljšim sebe (na karkoli velikost počutite zdravo).

Beseda o Props

Rekviziti se bo vaša najboljša joga prijatelj. Uporaba rekvizitov ne pomeni, da so slabše: to pomeni, da ste pametni. Če poskusite vrsto joge, ki se ne Prop prijazen, najti drug razred. Enako velja za vse učitelja, ki zavrača, da je uporaba rekvizitov.