Käytä Sama vrittit Pranayama vähentää stressiä

Home » Review » Meditation » Käytä Sama vrittit Pranayama vähentää stressiä

 Käytä Sama vrittit Pranayama vähentää stressiä
Mukaan Kalifornian College of Ayurveda, “Pranayama, joogisen taidetta hengityksen, tulee sanskritin juuresta sanat praanan ja Ayama. Prana tarkoittaa’elämän voima’ja Ayama tarkoittaa’laajentamiseen, ilmentymä, tai jatkamista.’Käytäntö Pranayama, siksi on käytännössä laajentaa omaa praanan jotta se sointuu universaali Prana.”

On olemassa monia muotoja pranayaman, mukaan lukien yhden sieraimeen hengitys, leijonan hengitys, ja hengitys tulipalon. Jotkut näistä tekniikoista ovat varsin kehittyneitä. Sama vrittit kuitenkin on yksinkertaisinta, että kuka tahansa voi oppia. Siinä keskitytään ajatus “yhtäläinen” hengitystä, mikä tarkoittaa, että hengittäminen kestää saman verran aikaa kuin uloshengityksen.

Miksi Sama vrittit on rauhoittava

Jooga on tutkittu lääketieteelliseltä kannalta jo vuosia. Tutkimusten mukaan hengenvetoon liittyvät jooga käytännöt voivat rauhoittaa autonominen hermosto, luonnollisesti vähentää stressiä hormoneja elimistöön. Se myös auttaa keskittymään mielen ja voidaan käyttää meditaatioharjoitus.

Joidenkin tutkimusten mukaan joogan hengitysharjoituksia vaikuttaa hypotalamus-aivolisäke-lisämunuaisakselin (HPA-akselin tai HTPA akseli). HPA-yhteys on termi, joka kuvaa joukon vuorovaikutusta, joka syntyy yksi kolmesta ero Umpieritysrauhaset: hypotalamus, lisämunuaisen ja aivolisäkkeen. Yhdessä rauhaset muodostavat HPA pääsyä säätelevät ruoansulatusta, immuunijärjestelmää, seksuaalisuus, tunteet, ja mieliala.

Mukaan julkaistun katsauksen lääketieteellistä kirjallisuutta:

“Vähentämällä koettu stressiä ja ahdistusta, jooga näyttää moduloimaan stressiin reagointijärjestelmät. Tämä puolestaan ​​alentaa fysiologisen kiihottumisen esimerkiksi hidastamalla sydämen sykettä, alentaa verenpainetta ja helpottaa hengitystä. On myös näyttöä, että jooga käytäntöjä auttaa parantamaan sykettä vaihtelu, osoitus elimistön kykyä reagoida korostaa joustavammin.”

Miten päästä alkuun

Sama vrittit on yksi perusmuodot pranayama. Jopa lapset voivat oppia tekemään käytännön kuin sama vrittit, mikä voidaan tehdä melkein missä tahansa ja vähentää stressiä ja ahdistusta melko nopeasti. Opi tämä pranayama ja sitten lisätä sen arsenaali rauhoittava tekniikoita.

Ohjeet

  1. Tule istua mukava, jalat ristissä asemassa, kuten helposti aiheuttaa, asettamalla pehmuste istuimen alle tarpeen. Jos istuu lattialla ei ole mahdollista, selällään tai istua tuolilla.
  2. Sulje silmäsi ja alkaa huomata oman luonnollisen hengityksen, ei muuta mitään aluksi. Anna itsellesi hyvä viisi Hengitä tai niin.
  3. Alkaa hitaasti laskea neljään, kun hengittää. Ota hetki yläosassa oman sisäänhengityksen kanssa keuhkot täynnä ilmaa. Sitten lasketaan myös neljään kun hengität ulos. Jälleen hetki tuntuu tyhjä. Sitten hengittää taas toiseen laskien neljä. Jatka tätä kaavaa. Liikunta on sovittaa pituudet oman sisään hengittämän ja exhales.
  4. Voit kokeilla lukumäärä muuttuu laskit liian; Varmista vain sisään- ja uloshengityksen ovat samat pituudet.
  5. Jatka hengitys näin useita minuutteja.