Kdaj začeti pred rojstvom Joga v prvem trimesečju

Home » Review » Health » Kdaj začeti pred rojstvom Joga v prvem trimesečju

 Kdaj začeti pred rojstvom Joga v prvem trimesečju
V prvih treh mesecih nosečnosti je čas velikih sprememb v telesu. Dolgo preden katera koli zunanja manifestacija začne, da bi dobili na način delovanja pozah, stvari, ki se počutijo drugačne od znotraj. To je izziv za prvo trimesečje joge. Toda to je tudi izziv, ki je v jedru vsake joge: poslušate svoje telo. Lahko si mislite, da se spoznate in kaj vaše telo lahko storite, ampak na kateri koli dan moraš res prižge in spoštovati namige vaše telo vam daje. Ob odnos, da vaše telo pozna najbolje, in vas bo vodil je tudi najboljši način za pripravo na porod.

Poskrbite, da bi razpravljali svoje načrte za jogo s prenatalno ponudniku zdravstvenega pred začetek, in se učijo predporodne jogo dos in don’ts za splošni nasvet.

Zagon jogo Pri prvem trimesečju

  • Jutro Bolezen : Če se pojavlja slabost v prvem trimesečju, to je vaše telo vam pove, da ga pomiri. Če ste bili redno obiskuje jogo razred, da si dovoljenje, da zamudite razrede ali sprejmejo manj živahna razred, če se ne počutite dobro.
  • Going Javna : Morda ne počutite udobno razpravlja o nosečnosti s številnimi ljudmi v prvem trimesečju. Vendar pa je pomembno, da se povedati, joga učitelja, da ste noseči, da mu lahko pomagajo s spremembami. Prosite učitelja biti diskreten, če še niste pripravljeni, da gredo javnost.
  • Novi jogiji : Mnoge nosečnice iščejo nizke oblike vpliva vadbe in lahko traja do jogo prvič. Najboljša stvar v tej situaciji je, da bi našli prenatalni jogo razred na vašem joga studiu. Lahko začnete obiskujejo predporodne razrede že v nosečnosti, kot ti je všeč. Vendar, če se ne počutite dobro, je morda bolje počakati, da začnete jogo režim, dokler vaša jutranja slabost minilo, kar je običajno v drugem trimesečju.
  • Izkušeni jogiji : Tudi če ne doživljajo jutranje slabosti, lahko ugotovite, da vaši redni razredi počutim malo preveč intenzivno. Ob istem času, pred rojstvom razredi zdi malo preveč nežen. Ena od rešitev je, da se odločijo, kateri razred, da se na določen dan, odvisno od tega, kako se počutiš, da je dan. Prav tako lahko začnete vključiti nekaj predporodne prilagoditve v svojo redno prakso. Poskrbite, da obvestite svojega učitelja, kaj počnete, in razmišljati o svoji nosečnosti, kot je vaše dovoljenje listku narediti prakso, ki je pravi za vas na ta dan. Kot vaša nosečnost napreduje, lahko začnete, da bi našli, da so pred rojstvom razredi jih udeležujejo bolj primerna za vaše spreminjajoče se telo.
  • Domov Praktiki : Če uporabljate joge video posnetke, dobili prenatalni eno. Če nameravate svoje sekvence, začeli vključevati prilagoditve. Prav tako začeli delati predporodne sončne pozdrave.
  • Prvi trimesečje Prilagoditve : Mnogi pred rojstvom prilagoditve so namenjeni za namestitev velik trebuh in preprečujejo stiskanje maternice. V prvem trimesečju je maternica še vedno dokaj majhen in je zaščitena z medenico, tako da stiskanje ni res vprašanje. Vendar, če se počutite slabo, celo v prvem trimesečju, ki jih je treba vedno napačno na strani previdno. Predvsem pa ne pozabite, da to ni čas, da bi poskušali pospešiti vaše prakse, temveč čas, da postane bolj uglašeni s svojim telesom in res poslušati, kaj želi storiti.