Kipu Asana: Miten välttää Jooga liittyviä vammoja

Home » Review » Fitness » Kipu Asana: Miten välttää Jooga liittyviä vammoja

Kipu Asana: Miten välttää Jooga liittyviä vammoja

Vammat ovat arvaamattomia – ne voivat tapahtua pelatessa urheilu tai jopa kävellessään kadulla. Vaikka jooga on vähän vaikutusta workout lukemattomia etuja, vammoja voi ilmetä, jos et pidä huolta, ja käytännössä se oikealla tavalla. Useimmat näistä vammat eivät ole vakavia. Voit kuitenkin myös päätyä jotain niin suurta kuin murtuma, sijoiltaan, hermovaurio, ja harvinaisissa tapauksissa jopa aivohalvaus. Mutta nämä ovat harvinaisin harvoin.

Vaikka jooga on turvallinen käytäntö, joskus, koska vuosia jatkuvan ylivenyminen ja siirtymä, voit päätyä kanssa vammoja. Aivan kuten haluat kulkea varoen kuin ryhtyä harjoitus, sinun täytyy ottaa turvallinen lähestymistapa jooga liikaa. Sinun täytyy oppia tekemään aiheuttaa oikein vireessä kehon ja välttää liioittelua asanas. Nämä ohjeet tulevat opit herkkää nivelet ja on turvallinen harjoitus. Muista pitää ne mielessä.

Kattava opas Keep The Yoga liittyviä vammoja Away

1. Suojaa ranteet

Ranteet ovat vastuussa hyödyntämällä. Kun laitat kehon painoa ranteiden harjoitellessaan käsivarteen tasapainoa, on täysin mahdollista, että voit päätyä vahinkoa. Ensimmäinen asia muistaa, kun ranteiden kantaa paino on jakaa painon tasaisesti molempien ranteisiin. Levitä ranteet leveä, ja paina läpi sormien. Sinun on myös varmistaa, että loput kätesi on sijoitettu oikein. Kyynärpäät tulisi pinottu ranteisiin jos se on käden tasapaino.

2. Brace kyynärpäissä

Kun taivuttaa kyynärpäät ulos sivuille aiheuttaa missä työntää kehon avulla kyynärpäät, saatat päätyä vahingoittavat heitä. Voisi olla helppo alentaa kyynärpäät ja työntää ulos kun tekee aiheuttaa. Tämä ei ainoastaan ​​korostetaan pois kyseessä olevan liitoksen mutta asettaa paineita myös herkkä ranteisiin. Tämän välttämiseksi muista pitää kyynärpäät työntää, ja aseta ne rinnalla kylkiluut kun joudut taivuta ne. Varmista, että rypyt kyynärpäissä aina kasvot eteenpäin. Tämä voi olla vaikeaa, koska se tarvitsee valtava Kolmipäinen voimaa. Joten, aseta polvet lattialle jakamaan painoa kunnes kehittää vahvuus asanas jota voidaan muokata.

3. Suoja Olkapäät

Yrittäessään suojata olkapäät, sinun täytyy olla varovainen olankohautuksella. Nostamalla hartiat kohti korvia pysäyttää käytön tukilihaksia käsivarsien, hartioiden ja niskan. Shrugging voi myös johtaa puristuksen hartiat. Ei ole ihme, että usein kuulee opettajien ohjeet kehottavat siirrät hartiat pois korvista. Tämä voisi vahingoittaa Kiertäjäkalvosin ja vyön kun kohtuuttomia tai venyttää liikaa.

Sinun ei koskaan tulisi vetää liian kovaa olkapäillä. Estää heitä ja alas, ja pois korvista aina.

4. Shield kylkiluut

Vaikka jooga käänteitä ovat myrkkyjä ja stressi lievittää, jos liikaa tai overstretch harjoitellessaan niitä, voit päätyä mustelmia väliset lihakset, jotka ovat välillä kylkiluut. Tämän välttämiseksi on aina pidentää selkärankaa ylöspäin ennen vääntää. Kuvittele merkkijono tugging kruunuasi, vetää teitä kohti kattoa. Venyttämällä, vain kierrä kunnes tunnet venyttää, mutta älä ohittaa sitä, varsinkin jos et ole riittävän joustavia.

5. puolustaa alaselän

Tämä on melko tavallista ja yleensä tapahtuu, kun pyöristää läpi selkärangan, varsinkin eteenpäin taittuu. Kun pyöristää selkäsi näissä asanoita selkärangan taipuu vastakkaiseen suuntaan. Tämä aiheuttaa kipua välittömästi, ja jos ei ole käsitelty, se voi myös johtaa levyn ongelmia. Muista pitää selkä pystyssä ja sydämen nosteta joogan.

6. rauhoittaa Spine

Yksi tärkeimmistä tavoitteista jooga on työskennellä ydin. Ydin on selkärankaa ja jooga, he sanovat, että olet vain niin nuoria kuin selkärankaa. Selkärangan terveyttä voidaan parantaa vain, jos joogaa oikealla tavalla. Kun se tulee selkärangan vammat, jälleen, pyöristäminen on syyllinen. Edes tiukka takareisien voi aiheuttaa selkärangan ongelmia. Ennen kuin käytännössä mitään asanaa kuvitella pidentämällä selkärankaa. Venyttää ylös ja pois lonkat. Näin vältetään pyöristystä. Parantaakseen ryhti, voit taivuta polvilleen aiheuttaa kuten alaspäin koira ja eteenpäin taittuu. Kun olet harjoitellaan istuvat taittuu, käytä huopa tukea alaselän ja poistaa paineita selkärangan.

7. puolustaa takareisien

Jos on johtava liikunnan puute, on todennäköistä, että olet uber tiukka takareisien. Kun takareisien ovat tiukat, se on erittäin helppo overstretch niitä. Keuhkoihin ja Alaspäin Dog ihmeitä poistamaan stressiä takareisien ja irtoaminen niitä. Mutta, totean, että sinun täytyy työskennellä näitä aiheuttaa omaan tahtiin, tai saatat päätyä vahinkoa. Hitaasti helpottaa osaksi aiheuttaa. Mutta jos vamma, lopeta harjoittelu aiheuttaa, joihin takareisien kunnes ne parantua.

8. Säilytä lonkat

Lähes jokainen istunto jooga liittyy leventäminen lantion vuoksi asentoja kuten Warrior sarja, halkeamia, laaja-jalkainen eteenpäin taittuu, ja Cobbler aiheuttaa. Saatat päätyä vahingoittaa sisäinen reisien ja nivusten alueella jos overstretch. Vaikka harjoitellaan näitä asanat, voisi olla hyvä käytäntö pitää varpaat eteenpäin. Tämä auttaa oikean kohdistuksen ja estää vahinkoa.

9. Tuki polvissa

Kiitos niille ristissä aiheuttaa, vamman polven voi rutto parhaan joogien. Joustavuutta jalat alkaa lantiosta. Jos lantio eivät ole riittävän joustavia, polvet on ensimmäinen niistä tuntea jännitystä ja lopulta kipu. Tämän välttämiseksi välttää istuu crosslegged asemissa pitkään. Voit myös sijoittaa rullattu viltti alle polvien estää rasitusta. Kun polvet taivutetaan pysyvän aiheuttaa, varmista, että on olemassa pystysuora viiva kulkee polvet kantapäähän. Tämä on merkki siitä, että polvet, joissa kehon painon oikein.

10. Guard Neck

Harjoitellessaan niska ja lapa seisoo, niskan päätyä pahiten jos nämä asanat ei tehdä hyvin. Kun olet jatkuvasti väärille saa painostaa kaulassa, se voi pakata kaulaan. Äärimmäisissä tapauksissa se voi myös aiheuttaa fleksio. Jos sinulla on pitkäaikainen historia kaulan tai olkapään ongelma, se voi olla parasta välttää täyden käännellen kokonaan. Jos et yleensä käytä rekvisiittaa, varmista, että lapaluiden arvotaan taakse ja alas. Tämä osoittaa, että elimistö on turvallisesti tuettu. Muista myös, ettei koskaan ääliö päätäsi kun otatte aiheuttaa. Se horjuttaa kehoa ja aiheuttaa kaatumisen.

11. Lisää viitteitä Pidä Noudata turvallisia

Vaikka oikea suuntaus on avain turvalliseen joogan harjoittaminen, siinä ei ole kaikki. Nämä ylimääräiset ohjeet, jos sen jälkeen, lisäävät turvallisuutta harjoitus.

1. Ole kärsivällinen – Se voi olla hyvin houkuttelevaa kiirehtiä kehittyneitä aiheuttaa, mutta muista, että sinun täytyy rakentaa lohkojen yksitellen. Saadaksesi haastava aiheuttaa oikea, sinun täytyy olla vahva perusta. Jos et tee sitä, päädyt vamma.

2. Sisällytä alkulämmittelyn – Sinun täytyy valmistella kehoa haastavia aiheuttaa, ja tehdä niin, verryttely on oltava. Aloita perus venyy, ja sitten siirtyä kovempi niistä.

3. mittaamaan Capability – Jos olet uusi jooga, liittyä aloittelijan luokkaa. Liittyminen kehittynyt luokan joko haitata henki tai satuttaa sinua. Siirrytte Advanced aiheuttaa ilman vahvoja tai riittävän joustava, ja päätyä vahinkoa.

4. kommunikoida ohjaaja – Sinun täytyy olla läpinäkyvä suhde opettajan. Jos sinulla on ongelmia eivätkä kerro opettajalle siitä, saatat tehdä aiheuttaa et ole tarkoitus, ja lopulta vahingoittaa itseäsi. Jos opettaja on tietoinen kunnossa, hän / hän saattaa suositella muutoksia.

5. Vapauta varoen – Yhtä tärkeää on keskittyä vapauttamista asana, varsinkin jos olet pitämällä aiheuttaa pitkään. Ota aikaa tulla ulos monimutkaisia asentoja.

6. Käytä Props – Ei ole häpeä käyttää rekvisiittaa. On tärkeää, että olet mukava tietyssä aiheuttaa. Käytä lohkot ja huopia tukea teitä läpi käytännössä. Tämä varmistaa myös paremman edistymisen käytännössä.

7. Älä lukitse nivelten – Jos lukitset nivelet, ajan mittaan hyperextension kuluvat nivelet, mikä aiheuttaa vahinkoa.

8. Lopeta jos olet epävarma – On aina parempi katsoa kuin katua. Jos tunnet vetänyt tai kireät lihas aikana Käytännössä on okei saada matolta aikaisin. Pysäytä täytäntöön välittömästi.

9. End With Shavasana – Älä aliarvioi Shavasana. Voisi olla levossa aiheuttaa joka luulet voi ohittaa jälkeen harjoituksen, mutta sinun täytyy pysyä ja lopeta luokan kanssa. Se hidastaa hermostoon ja toimii täydellisesti sulkeminen käytäntöön. Harjoitellaan Asana kaksi minuuttia tekee, mutta älä jätä sitä.

10. Kuuntele kehoasi – Kun elimistö sanoo stop, sinun täytyy lopettaa. Saatat olla innostunut, mutta olla herkkiä kehon. Sen kuunteleminen auttaa rakentamaan hyvät suhteet sen kanssa. Olette turvassa.

Jooga on suuri käytäntö, joka voi tehdä paljon hyvää sinulle henkisesti, fyysisesti ja henkisesti. Turvalliseksi ja tehdä se oikein!