Krachtige Yoga Asana Voor stralende huid

Home » Review » Beauty » Krachtige Yoga Asana Voor stralende huid

6 Krachtige Yoga Asana Voor stralende huid

Mooie, soepele, stralende huid is wat perfectie is gemaakt. Ooit afgevraagd hoe de schoonheden op celluloid flash grote huid de hele tijd? Een voorbeeld van zo’n schoonheid met een constante gloed op haar gezicht is de prachtige Shilpa Shetty. Haar geheim aan vlekkeloze huid? Yoga! Ze houdt absoluut yoga en zegt: “Het is een managementsysteem voor het leven, en het is de meest holistische benadering van het leven die ik ooit ben tegengekomen. Het versterkt, tonen en kuren. Het werkt op het lichaam, geest en ziel. Yoga heeft een spectaculair effect op mijn leven gehad.”

Shilpa gelooft dat yoga bevordert een goede bloedsomloop, die op hun beurt, verbetert de huid en het voedt de cellen de benodigde voedingsstoffen en spoelt gifstoffen. De naar beneden gerichte Mudra, zegt ze, vermindert de saaiheid en wist acne, het meegeven van dat prachtige jeugdige gloed. Nou, haar yoga kronieken zijn echt inspirerend, en voor de inspiratie verdwijnt, stel ik u een kijkje nemen op de oefeningen onder die nemen zal helpen een Shilpa Shetty-achtige gloed te bereiken op je gezicht.

Abhishek Maheshwari, een yoga-instructeur zegt: ‘Pranayama, ademhalingsoefeningen, headstand, en vis vormen zijn in de eerste plaats het beste voor stralende huid’. Oefen deze asanas uw huid vrij van giftige stoffen en vervuiling te maken!

1. Sarvangasana

Het is ook bekend als de schouder stand en wordt beschouwd als de meest effectieve yoga asana voor stralende huid. Het helpt bij het verbeteren van de huid textuur en de kwaliteit door het bevorderen van de bloedcirculatie naar uw gezicht. Het beoefenen van deze asana 3 tot 5 keer per dag krijgt uw huid te ontdoen van pukkel, acne, rimpels en saaiheid.

2. Halasana

Het is ook bekend als de Grote Beer poseren, en is een van de beste asana’s voor het bereiken van een gezonde en stralende huid op natuurlijke wijze. Deze asana helpt om uw spijsvertering proces dat essentieel is voor een glanzende en gezonde huid te verbeteren.

3. Utthanasana

Deze voorwaartse buigen pose bevordert de bloedtoevoer naar het gezicht en maakt het een van de meest functionele houdingen voor een glanzende huid. Deze yoga houding verhoogt niet alleen de zuurstoftoevoer naar de huid cellen, maar levert ook nuttige voedingsstoffen die de schade veroorzaakt door vrije radicalen te bestrijden en moedigt huidverjonging.

4 . Bharadvaja’s twist

Digestive gezondheid is een must voor het bereiken van een gezonde en gevoed skin.The zittende twist helpt bij het verwijderen van toxines en andere schadelijke stoffen uit de organen. Het wissen van het lichaam van afval is altijd goed voor de huid.

5. Matsyasana

Het wordt ook wel de vis vormen dat bevordert een gezonde huid door het verbeteren van de functies van de schildklier, de pijnappelklier en de hypofyse en normaliseert de hormonen. Deze asana geeft een goed stuk naar de spieren van het gezicht en de keel, waardoor het een van de gunstige oefeningen om zich te ontdoen van dubbele kin maakt.

6. Trikonasana
beroemd bekend als de driehoek vormen, het is inderdaad de beste yoga asana voor een glanzende huid die opent de longen, borst en het hart. Het levert meer zuurstof aan de huid en dus ook de huid voelt verfrist en verjongd.

7. Bhujangasana

Hoewel het een ontspannende cobra pose die helpt om spanning, stress en vermoeidheid te verminderen, het helpt ook bij huidverjonging door het leveren van extra zuurstof aan de huidcellen die op zijn beurt helpt het lichaam te spoelen uit de opgehoopte gifstoffen uit het systeem.

8. Ustrasana

Deze asana wordt ook wel de kameel stelt, en het gaat en intens terug bocht die helpt bij het openstellen van de ribbenkast en het verhogen van longcapaciteit voor het inademen van meer zuurstof. Deze houding vermindert stress en balanceert de hormonen in het lichaam die verantwoordelijk zijn voor acne en puistje uitbarstingen zijn.

9. Pavanamuktasana
De wind verlichten pose is veruit de beste asana voor het verbeteren van de spijsvertering en het helpt ook bij het verlichten. Het geneest ook constipatie die op zijn beurt acne en puistjes vermindert op het gezicht.

10. Tadasna

Het is ook bekend als de Mountain Pose, en deze eenvoudige staande houding helpt om zich te concentreren op de diepe en ritmische ademhaling, dat is een essentieel onderdeel van een gezonde huid. Het krijgen in meer zuurstof door gecontroleerde ademhaling helpt het lichaam om schadelijke stoffen vrij te geven en houdt de huid gezond en stralend.