Legnépszerűbb Yoga Tévhitek Busted

Home » Review » Health » Legnépszerűbb Yoga Tévhitek Busted

Legnépszerűbb Yoga Tévhitek lebuktak

Ó, igen!  Azt olvastam, hogy van. Ellentétben a közhiedelemmel, hogy mindenki ismeri a jóga, és bele egy bizonyos ponton az életük, vannak olyan emberek, akik maradni tőle. Hála a mítoszok hisznek erről művészeti forma. Olvassa el ezt írja fel, hogy egy közelebbi pillantást a mítoszok és tények a jóga.

A jóga a szlogen között fitness furcsaság ma. Azonban még mindig van egy többség, akik bizalommal magukévá ezt az ősi forma fitness rend miatt néhány elterjedt pletykák kapcsolatos a jóga mitológia. Jóga, valójában lehetővé teszi, hogy egy közelebbi pillantást az ember igazi énje. Azonban az emberek elkezdték azt követő több fizikai előnyeit az utóbbi időben.

10 népszerű jóga Tévhitek Busted:

#Myth 1: Fizikai rugalmassága a kulcsszó a jóga

Jóga ászanák rendszeresen sőt, segít elérésének nagyobb rugalmasságot. A valóságban, ha összehasonlítjuk egyéb fitness rutin, ez a művészet segít azok is, akik soha nem gyakorolták egész életükben.

#Myth 2: Yoga szül akkor hat pack abs

Bár ez a művészet nem kínál fizikai előnyeit, sokkal többet is tartogat. Jóga valójában kínál lehetőséget, hogy részt teljes átalakulás – fizikailag, fiziológiailag és pszichológiailag. Így alakul át az életmód, valamint a kilátás az élethez.

#Myth 3: Hot jóga a legjobb módja annak, hogy megy a flab a fab

Igen, vannak számtalan ember futás után ez a jóga formájában, akik a kocsi, hogy lefogy. Bikram jóga, amely a népszerű nevén Hot jóga, nem támogatás a fogyás. Azonban vedd olyan Yoga formában, amennyiben és amikor gyakorolják rendszeresen a lehető legnagyobb odaadással kínál a kívánt eredményt.

#Myth 4: Jóga csak nőknek

Egyre több nő manapság felé fordulva Yoga. Nem csoda, hogy halljuk ezt a jóga mítosz. Az igazság az, hogy bárki tehet a jóga, függetlenül azok nem és az életkor. Az egyetlen dolog, amit szükség van egy nyitott gondolkodásmód. Az emberek, mint BKS Iyengar, Bikram Choudhury T. Krishnamacharya és még sok más neves férfi jóga tanárok.

#Myth 5: Tantra jóga szex gátlástalan

A kereslet a tantra jóga különösen a nyugati országokban eredményezett a félreértelmezése ezt az űrlapot. Tantra jóga egy istenien szép élmény, hogy ünnepli a szakszervezet a férfi és női – Shiva és Shakti, hogy pontosabb. Bár ez a jóga formában nem nyújt szexuális felszabadulás, van még rá. Tantra jóga valóban segít abban, hogy közvetítik az energiát olyan módon, hogy az összhangban van a kozmikus kórusban.

#Myth 6: Terhes nők tartózkodjanak a jóga

Ez a mítosz teljesen oda nem illő. Jóga elősegíti azt, hogy a test és az elme teljesen nyugodt, ha terhes. Különböző ászanák már kizárólag úgy tervezték, szem előtt tartva, a feltétel egy terhes nő. Azonban, mint egyéb mozgásformákat, akkor feltétlenül figyelembe tanácsot az orvos, mielőtt elkezded ezen is.

#Myth 7: Gyakorlat jóga szabadban jobb eredmények

Jóga, amikor végre nyugalom, ideális eredményt. Azonban lehet gyakorolni bárhol. Csak győződjön meg róla, hogy van megfelelő légáramlás a szobában, mint a lélegzés létfontosságú alkotóeleme minden jóga jelent.

#Myth 8: Jóga nem lehet személyre

Ez még egy népszerű tévhit. Minden szervezet más, így a szükségleteit minden egyén számára. Minden ászanák lehet módosítani, hogy egy bizonyos mértékig, szem előtt tartva a követelményeket minden egyes ember.

#Myth 9: jóga- a napi rend jobb orgazmus

“Rómát sem egy nap alatt építették”. Ez közmondás nagyon is igaz, amikor az e mítosz. A nagyobb rugalmasság, hogy jön a rendszeres gyakorlat kínál Önnek, hogy élvezze a szexuális életet egy jobb út, nem kétséges.

#Myth 10: Jóga Hinduizmus

Ez talán az egyik leggyakoribb téveszmék jóga. Ez egy formája, amely átalakítja neked egészében egyéni és nincs kikötés, hogy minden vallás. Csak azt kell, hogy egy emberi lény tornázni.

Most, hogy a jóga mítoszok már kiesett, reméljük, akkor elkezd gyakorolni ezt a szép forma revitalizáció és fiatalítás a legnagyobb odaadással rögtön!

Ossza meg ezt az információt a barátok és a család, és a jóga egy nagy tanulási élmény minden körülötted. Ne hagyjuk a megjegyzést az Ön gondolatait ezt a cikket.