Meest populair Yoga Myths Busted

Home » Review » Health » Meest populair Yoga Myths Busted

Meest populair Yoga Myths BUSTED

Oh ja!  U leest het goed. In tegenstelling tot het populaire geloof dat iedereen weet over Yoga en zijn in het op een bepaald moment van hun leven, zijn er enkele mensen die weg te blijven van het. Dankzij de mythen ze geloven in over deze kunstvorm. Lees dit schrijf-up om een kijkje op de mythen en feiten over Yoga nemen.

Yoga is het modewoord onder fitness freaks vandaag. Er is echter nog een meerderheid, die aarzelen om dit oude vorm van fitness-regime te omarmen als gevolg van een wijdverspreide geruchten met betrekking tot de yoga mythologie. Yoga, in werkelijkheid kunt u een kijkje op iemands ware zelf te nemen. Echter, mensen gaan volgen er meer voor fysieke voordelen in de afgelopen tijd.

10 Populaire Yoga Myths Busted:

#Myth 1: Fysieke flexibiliteit is het sleutelwoord voor het beoefenen van yoga

Het beoefenen van yoga asana’s op regelmatige basis in feite, helpt bij het bereiken van een betere flexibiliteit. In werkelijkheid, in vergelijking met andere vormen van fitness routines, deze kunst helpt, zelfs degenen die nog nooit in hun leven hebben gemaakt.

#Myth 2: Yoga verwekt je een six-pack abs

Hoewel deze techniek bieden u fysieke voordelen doet, het heeft veel meer in petto. Yoga in waarheid, en biedt u een kans om complete transformatie ondergaan – fysiek, fysiologisch en psychologisch. Zo transformeert uw levensstijl en uw uitzicht op het leven.

#Myth 3: Hot yoga is de beste manier om te gaan van flab naar fab

Ja, er zijn talloze mensen die na deze Yoga vorm die in de wagen om gewicht te verliezen. Bikram yoga, die in de volksmond bekend staat als Hot Yoga, doet helpen bij gewichtsverlies. Echter, kiezen uit een willekeurige Yoga vorm, of en wanneer beoefend op een regelmatige basis met de grootst mogelijke toewijding biedt u de gewenste resultaten.

#Myth 4: Yoga is alleen voor vrouwen

Steeds meer vrouwen zijn tegenwoordig te draaien in de richting van Yoga. Geen wonder dat we horen deze yoga mythe. In werkelijkheid, kan iedereen Yoga ongeacht hun geslacht en leeftijd doen. Het enige wat u nodig heeft is een open mentaliteit. Mensen zoals BKS Iyengar, Bikram Choudhury, T. Krishnamacharya en nog veel meer staan ​​bekend mannelijke Yoga leraren.

#Myth 5: Tantra yoga is seks ongeremde

De vraag naar Tantra Yoga vooral in de westerse landen heeft geresulteerd in de verkeerde interpretatie van dit formulier. Tantra Yoga is een goddelijk mooie ervaring dat de vereniging van mannelijke en vrouwelijke viert – Shiva en Shakti, meer specifiek te zijn. Hoewel deze Yoga vorm bieden een seksuele ontlading doet, is er meer aan de hand. Tantra Yoga daadwerkelijk helpt bij het kanaliseren van je energie op een manier dat het in harmonie met de kosmische koor.

#Myth 6: Zwangere vrouwen moeten onthouden van het beoefenen van yoga

Deze mythe is volkomen onlogisch. Yoga helpt bij het houden van uw lichaam en geest volledig ontspannen als je zwanger bent. Verschillende asanas zijn uitsluitend ontworpen rekening houdend met de toestand van een zwangere vrouw. Echter, net als andere vormen van lichaamsbeweging, moet u zeker het advies van uw arts voordat u op deze slag te gaan als goed.

#Myth 7: doe aan yoga buitenshuis voor betere resultaten

Yoga wanneer deze wordt uitgevoerd in rust, biedt de ideale resultaten. Echter, het kan overal worden beoefend. Alleen ervoor zorgen dat er een goede luchtcirculatie in de kamer, als ademhalen is een essentieel ingrediënt voor alle yoga poses.

#Myth 8: Yoga kan niet worden gepersonaliseerd

Dit is nog een andere populaire misvatting. Ieder lichaam is anders, dus zijn de behoeften van elk individu. Alle asana’s kan worden gewijzigd, tot op zekere hoogte, rekening houdend met de behoeften van elke persoon.

#Myth 9: Voeg yoga in je dagelijkse regime voor een betere orgasmen

“Rome is niet in een dag gebouwd”. Dit spreekwoord is heel erg waar als het gaat om deze mythe. De toegenomen flexibiliteit die wordt geleverd met regelmatige beoefening biedt u om uw seksuele leven te genieten op een betere manier, zonder twijfel.

#Myth 10: Yoga is het hindoeïsme

Dit is misschien wel één van de meest voorkomende misvattingen over yoga. Dit is een vorm waarin je verandert als geheel individuele en heeft geen strings verbonden aan een religie. Je hoeft alleen maar een menselijk wezen om yoga te beoefenen.

Nu de yoga mythen zijn opgepakt, we hopen dat je kunt beginnen met het beoefenen van deze mooie vorm van revitalisering en verjonging met de grootst mogelijke toewijding meteen!

Deel deze informatie met je vrienden en familie en maak Yoga een grote leerervaring voor iedereen om je heen. Laat reactie geplaatst met uw gedachten over dit artikel.