Mest populære Yoga Myter Busted

Home » Review » Health » Mest populære Yoga Myter Busted

Mest populære Yoga Myter Busted

Å ja!  Du leste det riktig. I motsetning til det mange tror at alle vet om Yoga, og er i det på et tidspunkt i livet sitt, er det noen mennesker som oppholder seg bort fra den. Takket være de mytene de tror på om denne kunstformen. Les denne artikkelen for å ta en nærmere titt på myter og fakta om Yoga.

Yoga er buzzword blant fitness freaks i dag. Men det er fortsatt et flertall, som nøler med å omfavne denne gamle formen for fitness diett på grunn av noen utbredte rykter knyttet til yoga mytologi. Yoga, i virkeligheten kan du ta en nærmere titt på ens sanne jeg. Men har folk begynt å følge det mer for fysiske fordeler i nyere tid.

10 Populære Yoga Myter Busted:

#Myth 1: Fysisk fleksibilitet er nøkkelordet for å praktisere yoga

Praktisere yoga asanas på en jevnlig basis faktisk hjelper i å oppnå bedre fleksibilitet. I virkeligheten, sammenlignet med andre former for fitness rutiner, hjelper denne kunsten selv de som aldri har utøvd gjennom hele livet.

#Myth 2: Yoga avler du en six-pack abs

Mens denne kunsten ikke tilby deg fysiske fordeler, den har mye mer i vente. Yoga i sannhet, og tilbyr deg en sjanse til å gjennomgå fullstendig forvandling – fysisk, fysiologisk og psykologisk. Dermed forvandler den til din livsstil samt ditt syn mot livet.

#Myth 3: Hot yoga er den beste måten å gå fra flab til fab

Ja, det finnes utallige folk kjører etter dette Yoga skjemaet som er i vogn for å gå ned i vekt. Bikram yoga, som er populært kjent som Hot Yoga, gjør hjelpemiddel i vekttap. Men plukke noen Yoga form, hvis og når den praktiseres på en jevnlig basis med ytterste engasjement gir deg de ønskede resultater.

#Myth 4: Yoga er bare for kvinner

Flere og flere kvinner i dag er å snu mot Yoga. Ikke rart vi hører denne yoga myte. I sannhet, kan hvem som helst gjøre Yoga uavhengig av kjønn og alder. Det eneste du trenger er en åpen tenkemåte. Folk som BKS Iyengar, Bikram Choudhury, T. Krishnamacharya og mange flere er kjente mannlige Yoga lærere.

#Myth 5: Tantra yoga er sex uhemmet

Etterspørselen etter Tantra Yoga spesielt i de vestlige land har ført til feiltolkning av dette skjemaet. Tantra Yoga er en guddommelig vakker opplevelse som feirer foreningen av mannlige og kvinnelige – Shiva og Shakti, for å være mer spesifikk. Selv om dette Yoga skjemaet tilbyr en seksuell utløsning, det er mer til det. Tantra Yoga hjelper faktisk i å kanalisere energien din på en måte at det er i harmoni med den kosmiske kor.

#Myth 6: Gravide kvinner bør avstå fra å praktisere yoga

Denne myten er helt urimelig. Yoga hjelpemidler i å holde kropp og sinn helt avslappet når du er gravid. Ulike asanas har utelukkende blitt designet med tanke på tilstanden til en gravid kvinne. Men i likhet med andre former for trening, bør du definitivt ta råd fra din lege før du starter på dette også.

#Myth 7: Praksis yoga utendørs for bedre resultater

Yoga når utført i ro, og tilbyr ideelle resultater. Men det kan bli praktisert overalt. Bare sørg for at det er god luftsirkulasjon i rommet, som å puste er en viktig ingrediens for alle yoga.

#Myth 8: Yoga kan ikke være personlig

Dette er enda en populær misforståelse. Hver kropp er forskjellig, så er behovene til hver enkelt. Alle asanas kan endres, til en viss grad, og tatt hensyn til kravene til hver person.

#Myth 9: Ta med yoga i din daglige diett for bedre orgasmer

“Roma ble ikke bygd på en dag”. Dette ordtaket er veldig mye sant når det kommer til denne myten. Den økte fleksibiliteten som følger med vanlig praksis tilbyr deg å nyte din seksuelle liv på en bedre måte, ingen tvil.

#Myth 10: Yoga er hinduisme

Dette er kanskje en av de mest vanlige misoppfatninger om yoga. Dette er en form som forvandler deg som helhet individ og har ingen strenger festet til noen religion. Du trenger bare å være et menneske til å praktisere yoga.

Nå som yoga myter har blitt ferska, håper vi at du kan begynne å praktisere denne herlige formen for revitalisering og foryngelse med ytterste engasjement med en gang!

Del denne informasjonen med venner og familie og gjøre yoga en flott erfaring for alle rundt deg. Har igjen en kommentar med dine tanker om denne artikkelen.