Mi van itt az ideje tornázni?

Home » Review » Health » Mi van itt az ideje tornázni?

Mi van itt az ideje tornázni?

Beszélgetünk annyira jóga, de gyakran nem tárgyalja a legjobb időt a gyakorlásra is. Nem vagyok benne biztos, ha tudod, de van egy egész tudomány, hogy beszél, hogy mikor és hol kell tornázni.

Érdekes, nem? És mindez ideig, akkor már jóga ismerete nélkül e.

Emellett már valaha azon, hogy miért a jóga programokat általában szerepelt a reggeli rések tévében? Ott biztos legyen egy oka, és van. Nézzük meg, hogy az alábbiakban.

Ha tornázni?

A nap négy részre oszlik, a jóga tudomány. Ezek a Brahma Muhurta, napkelte, dél és napnyugta.

Ha azt szeretnénk, tornázni, mint azt, hogy emelje a szellemi lény, Brahma Muhurta a remek alkalom a gyakorlásra. De, ha csak nézi fizikai jólétét, napkelte vagy napnyugta ideje időben fog tenni.

Délben nem ajánlott, mivel étkezés ideje, és a szervezetnek szüksége van egy rés legalább 4-6 órával étkezés után tornázni, így az étel lesz emésztett addigra és energiát bocsát ki. Is, akkor sokat izzad a déli, mert a hőt, és ez kiszárad a tested.

Tehát ideális esetben, Brahma Muhurta lenne a legjobb alkalom, hogy tornázni, de jobb, hogy válasszon egy megfelelő időpontot, az Ön számára, ahelyett, hogy merev. Mi a fontosabb az, hogy megszerzi a legjobb minden jógával és próbálja ki a különböző technikákat, hogy fokozza az élményt.

Ászanák lehet gyakorolni vagy reggel vagy este éhgyomorra, de győződjön meg róla, hogy nem gyakorlat kihívást ászanák, amelyek kössük téged lefekvés előtt. Azonban a reggel, akkor lehet gyakorolni, mindet unstiffen és energiával tested.

Pranayama is, mint ászanák, lehet gyakorolni, reggel vagy este, de győződjön meg róla, hogy nem belül 2-4 órával étkezés után. Ez egy ideális módszer, hogy a feszültség és fáradtság sakkban.

Mivel lehet gyakorolni, meditációt bármikor a nap, amíg te nem álmos, mámoros, vagy hiper. Egy éber és nyugodt lelkiállapot kiváló lehetőséget, hogy meditálni. Továbbá, várjon két órát, miután étkezés meditálni, hogy ne érezte unalmas és álmos.

Jóga nidra lehet gyakorolni bármely napszakban, még közvetlenül étkezés után, amíg nem tud elaludni, amíg Ön azt.

Most, hogy tudjuk, mikor kell és mikor nem kell tornázni, keressük meg a legjobb időt a gyakorlásra is.

Mi a legjobb idő tornázni?

Dawn a legjobb időt tornázni. Brahma Muhurta, ami 3:40, nem egy praktikus megoldás a sok ránk. Ezért a szakértők szerint, napkelte idő ideális és praktikus.

Hasonló ahhoz, ahogy indul a nap kávé vagy tea, csináld jóga. A friss levegő, reggel ideális, és segít felkészülni a kihívásokra a napra. És ami még jobb, az energiabomba kap a jógával, amely nem kávé vagy tea lehet verni.

Míg a pózok aktiválásához meg és tegyen rugalmas a nap, jóga légzés serkenti, törli, és energizálja a fejében. Azt is tartja meg a friss és megfiatalodott. Jóga gyakorlat reggel fogja meg kiegyensúlyozott és nem hagyja, hogy kérdéseket, mint a forgalmi dugókat, elfoglalt munkarend, vagy házimunkát zavarlak.

Ha felébredsz, üres a belek, megtisztítására, és kap gyakorolni azonnal. Ily módon, akkor kevésbé valószínű, hogy kihagyja azt a gyakorlatot, vagy túl fáradt ahhoz, hogy csináld.

Esténként, ezek a tünetek nagyobb valószínűséggel, mert egy hosszú nap után a munka, akkor inkább hideg és TV-t nézni, hanem jóga. Tehát, hogy tenni, és leporolta vele reggelente.

Reggelek, amikor az izmok és az ízületek a legmerevebb. Jóga húzódik, és amely rugalmas őket, így segítve, hogy a lábujjak egész nap minden nehézség nélkül.

Jóga kora reggel egy kiváló módja annak, hogy frissítse a lélek és a szellem, és készülj, hogy a kihívások a nap. Ez végül felébrednek meg és tegyen magáévá az élénk a nap.

Továbbá, verejték termelés alacsony reggelente, miközben a kiszáradás, a test sokkal alacsonyabb. A ruhák is nem fog zsíros és nyálkás.

A sok előnye van csatolva, nem csoda, sok hagyományok úgy reggel időben szent.

Most nézzük megtanulják a szempontokat, hogy működnek a legjobban az egészséges és holisztikus jóga tapasztalat.

Módon Jóga gyakorlat a legjobb eredmények

1. Az időzítés

Ahogy megbeszéltük, reggel a legjobb. Sunrise idő kifejezetten ajánlott. Egyébként bármikor között 5:00-07:00 Reggel tenne. Ez az, amikor úgy érzi, aktív, és a levegő friss. Az edzés ki fog derülni, hogy élvezetes.

2. Helyezze gyakorlás

Válassz egy helyet, amely tiszta és nyugodt. Ez lehet otthon vagy a szabadban, mint egy parkban, vagy akár egy jóga helyen. Győződjön meg róla, hogy kényelmes a térben és teljesen összpontosítani a gyakorlatban.

Kerülje jóga a közvetlen napfény, hideg szél, vagy a hely, sok rovar.

3. Jóga kiegészítők

Tartozékok teszi a gyakorlatban sima és kényelmesebb. Szerezzen be egy szép jóga szőnyeg. A szőnyeg, amely lehetővé teszi, hogy a gyakorlatban jelent, valamint meditálni kényelmesen.

Néhány más berendezések, például blokkokat, övek, párnák, takarók és segít enyhíteni a pózok jobb. Ezek jöhet a kezdők, az idősek és a testi problémákat.

4. ruházat

Győződjön meg róla, hogy viseljen közepes illeszkedés és a kényelmes ruhát, ami nem korlátozza a mozgást, és segít csavarja, és kapcsolja be könnyen.

Vegye ki a tartozékokat a szervezetben, mint a szemüvegek, órák, ékszerek és nehéz, és tartsa őket félre.

5. sorrendet

Kezdje ászanákkal. Követi majd Pranayama majd meditálni. A sorrend, hogy előkészítse a szervezet tudományos meditálni is. Ászanák neked fizikailag fitt, és Pranayama előkészíti az elméd a meditáció. A tudatosság minden egyes lépéssel növekszik, segít meditálni jobb.

Vigyázat

Attól függően, hogy a kor és a képesség az orvos egyéni jóga gyakorlat kell megtervezni. Egy standard jóga méret nem ajánlott egyeztetés nélkül.

Ne tornázni befolyása alatt az alkohol, a kábítószer, vagy más bódító anyag.

Azok, akik fizikai vagy mentális problémák, betegségek először orvosukkal, és a munka egy jógaoktató bonyodalmak elkerülése.

Nézzük most válaszoljon néhány gyakori lekérdezések jóga.

Szakértői válaszok Olvasói kérdések

Meddig én jógázni?

Ideális esetben egy óra vagy másfél óra jók. Egyébként tölteni legalább 20 percet a gyakorlatban.

Milyen gyakran kell tornázni?

Tornázni minden nap, ha lehetséges, vagy legalább háromszor egy héten.

Hogy képes tornázni minden nap könnyedén a legjobb dolog, amit tehetünk magad. De hogyan? Néhány egyszerű tipp és technika segít, és az előzőekben említett jól jön. Módosíthatja a gyakorlatban ennek megfelelően, és a legtöbbet kihozni belőle. Hajrá!