Mikä on Anusara jooga ja mitkä ovat sen hyödyt?

Home » Review » Yoga Basic » Mikä on Anusara jooga ja mitkä ovat sen hyödyt?

Mikä on Anusara jooga ja mitkä ovat sen hyödyt?

Jooga on harjoitettu maassamme vuodesta ikäryhmissä. Intiasta peräisin jooga käytännössä tarkoittaa ‘hengellinen kurinalaisuus’. Jokainen joogalaji on omat edut ja on olemassa erilaisia ​​tapoja harjoitella niitä. Ihmiset harjoittavat erilaisia ​​joogan omien tarpeidensa ja vaatimuksiin. Joogan säännöllisesti, pitää sinut kunnossa ja hieno koko elämäsi. Se auttaa sinua saavuttamaan henkinen vakaus ja fyysistä voimaa.

Haluatko oppia joogaa ja kokea ikuisen rauhan? Näin voit tehdä sen Anusara jooga.

Anusara tyyli jooga aloitettiin amerikkalainen syntynyt joogaopettaja, John Friend vuonna 1997. Muista joogamuodoista, Anusara jooga on täydellinen sekoitus jooga asanat , hengitys harjoituksia ja filosofiaa. Tämä joogalaji parhaiten kuvailla nykyaikaisen joogalaji. On noin 260 asanat, jotka ovat osa Anusara jooga. Aina ei ole mahdollista, että voimme harjoitella kaikkia näitä asanat. Näin ollen, nämä Asanat on jaettu perus lämmin ylä, backbends, pysyvän aiheuttaa, inversioita, eteenpäin mutkia, jne.

Jos haluat oppia Anusara joogaa, noudata alla mainittuja yksinkertainen ja helppo asanas ja aloittaa:

1. Ardha Chandrasana:

Seistä suorassa asennossa. Levitä jalkasi kaukana toisistaan. Nyt käännä oikea jalka ulkopuolella 90 asteen asentoon. Yritä koskettaa käsiäsi (kämmenet) maahan suorassa linjassa jalat. Nyt nosta vasen jalka ja yrittää venyttää sitä ilmassa niin paljon kuin voit. Älä venytä kuin oman kapasiteetin. Nyt nosta oikealla kädellä ja venytä sitä ilmaan. Pysyä vakaana 30 sekuntia ja vapautumista.

2. Bhujangasana:

Miten tehdä Bhujangasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tässä, sinun täytyy kantaa itse kaarevaan aiheuttaa joka muistuttaa käärmeen. Makaamaan maahan siten, että otsa koskettaa maata. Pane nyt kämmenten alle olkapäiden siten, että he saavat työntää lähellä vartaloa. Venyttelet siten, että yläosan jalat painaa alas mattoon. Nyt hengittää ja hitaasti paina kädet venyttää kädet, liikkuvat rintaa ylöspäin. Tämä aiheuttaa näyttää käärme ja siten, sitä kutsutaan kobra aiheuttaa tai käärme aiheuttaa.

3. Ardha Mukha Shvanasana:

Miten tehdä Adho Mukha Svanasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tämä on 8 : nnen  vaiheen Aurinkotervehdys. Täällä on levitä kädet ja jalat hieman levällään. Nyt mutka ja aseta kädet maahan niin, että kämmenet ja jalat koskettavat lattiaa. Yritä venyttää kehoa niin paljon kuin voit. Asemaa tässä kuin että koira. Nosta alaselässä ja venyttää sitä ‘V’ asentoon.

4. Vakrasana:

Istu lattialla jalat suorana. Taita oikea jalka ja aseta oikea jalka oikealla puolella vasen polvi. Kätesi tulisi olla joko puolen kanssa kämmenet maahan. Nyt kierretään ylävartaloa taaksepäin, etsii yli oikeaan olkapäähän, kun vasen käsi pysyy sijoitettu oikealle puolelle oikea jalka. Pysy 15 sekuntia ja palaa alkuasentoon.

Kokeile tätä toiseen suuntaan liikaa.

5. Virabhadrasana:

Miten tehdä Virabhadrasana 1 ja mitkä ovat sen hyödyt

Tämä aiheuttaa tunnetaan myös soturi aiheuttaa. Seiso suorassa ja siirrä hajareisin, noin 4 tuumaa toisistaan. Nosta kädet ilmaan ja venyttää niitä. Nyt käännä oikea jalka 90 astetta oikealle puolelle ja vastaavasti kääntää vasemman jalan samaan suuntaan ja venyttää sitä. Pidä selkä suorana. Look ylöspäin kohti kädet kohti taivasta.

6. Uttitha Hasta Padangustana:

Seistä suoraan Tadasana asennossa. Nyt yrittää nosta vasemman jalan on ylöspäin. Yritä koskettaa nilkka vasemman jalan vasemmalla kädellä. Kokeile myös toiseen suuntaan. Älä venytä kuin oman kapasiteetin. Tämä asana antaa hyvän hieronta selkärankaa, alaselkä, lantio, jalat ja kädet.

7. Garudasana:

Miten tehdä Garudasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Seistä suoraan Tadasana asennossa. Taivuta polvia hieman. Nyt yrittää nosta vasemman jalan ja kietoa oikea jalka. Tee sama kanssa kädet. Nyt kokeile tasapainotus tässä asennossa. Pysyä vakaana 10-15 sekuntia ja vapauta.

8. Vasisthasana:

Seistä Ardha Mukha Shvanasana asentoon. Nyt yritän nostakaa oikea jalka ilmassa. Yritä koskettaa oikea jalka oikealla kädellä. Vasen käsi ja vasen jalka tulee olemaan liikkumatta. Kallista päätäsi ylöspäin, päin taivasta.

Nämä ovat muutamia yksinkertaisia ​​Anusara jooga aiheuttaa voit kokeilla harjoittelua kotona. Jooga varmasti auttaa eläviin häiriötön, rento ja terveellistä elämää!