Mikä on oikea aika joogaa?

Home » Review » Health » Mikä on oikea aika joogaa?

Mikä on oikea aika joogaa?

Puhumme niin paljon jooga mutta usein ei puhuta parasta aikaa harjoitella sitä. En ole varma, jos tiedät, mutta on olemassa koko tiedettä joka kertoo, milloin ja missä joogaa.

Kiehtova, eikö? Ja koko tämän ajan, olemme joogan tietämättä mitään.

Myös, oletko koskaan miettinyt, miksi joogaohjelmat yleensä esillä aamulla lähtö televisiossa? On varmasti oltava syy siihen, ja siellä on. Etsitään sen alle.

Kun joogaa?

Päivä on jaettu neljään osaan jooginen tiedettä. Ne ovat Brahma Muhurta, Sunrise, Noon, ja Sunset.

Jos haluat joogaa keinona korottamaan henkiolento, Brahma Muhurta on täydellinen aika harjoitella. Mutta, jos tarkastellaan vain fyysistä hyvinvointia, auringonnousun aikaan tai auringonlaskun aikaan tekee.

Keskipäivällä ei suositella, koska se on ateria aika ja elimistö tarvitsee jää vähintään 4-6 tuntia ruokailun jälkeen joogaa niin, että ruoka saa pilkottu mennessä ja kuluttaa energiaa. Lisäksi sinun hiki paljon keskipäivän kuumuuden vuoksi, ja tämä dehydratoi kehon.

Joten, ihannetapauksessa Brahma Muhurta olisi paras aika joogaa, mutta se on parempi valita aika sinulle parhaiten sopii sen sijaan, että jäykkiä. Mikä on tärkeämpää on hankkia parasta kustakin joogaten ja kokeilla erilaisia ​​tekniikoita kokemuksen parantamiseksi.

Asanas voi harrastaa joko aamulla tai illalla tyhjään vatsaan, mutta varmista, että et ole käytännössä haastava asanat joka lanka sinut juuri ennen nukkumaanmenoa. Kuitenkin aamulla, voit harjoitella ne kaikki unstiffen ja tarmoa kehoa.

Pranayama minäkin asanoita voidaan harjoitella aamulla tai illalla, mutta varmista, että se ei ole kahden tai neljän tunnin aterian jälkeen. Se on ihanteellinen tapa pitää jännitystä ja väsymystä loitolla.

Kun taas, voit harjoitella meditaatio milloin tahansa aikaan päivästä, kunhan et ole väsynyt, päihtynyt tai hyper. Hereillä ja rento mielentila on erinomainen tilaisuus meditoimaan. Myös odota kaksi tuntia sen jälkeen, kun aterian mietiskellä välttää tunne tylsää ja unelias.

Jooga Nidra voi harjoitella tahansa aikaan päivästä, vaikka heti ruokailun jälkeen, kunhan et nukahtaa kun olet sitä.

Nyt, kun tiedämme milloin ja milloin ei joogaa, nyt selvittää paras aika harjoitella sitä.

Mikä on paras aika joogaa?

Dawn on paras aika joogaa. Brahma Muhurta, joka on 03:40, ei ole käytännöllinen vaihtoehto paljon meitä. Siksi asiantuntijoiden mukaan auringonnousun aikaan on ihanteellinen ja käytännöllinen.

Samaan tapaan kuin aloitat päiväsi kahvia tai teetä, tee se jooga. Raitista ilmaa aamulla sopii ja auttaa valmistautumaan haasteisiin tulevaan päivään. Ja mikä vielä parempaa on lisäenergiaa saat siitä joogaten, joka ei kahvia tai teetä voi voittaa.

Vaikka aiheuttaa aktivoida sinua ja tehdä joustavia päivä, jooginen hengitys stimuloi, tyhjentää ja energisoi mielesi. Se myös pitää sinut raikkaana ja nuortua. Joogaharjoitusta aamulla pitää sinut tasapainoinen eikä anna asioissa, kuten ruuhkat, kiireinen työ aikatauluja tai kotitöitä vaivaan.

Kun heräät, tyhjentää suoliston, siivota, ja saada harjoitella heti. Näin olet vähemmän todennäköisesti ohittaa käytännön tai liian väsynyt tekemään sitä.

Iltaisin nämä oireet ovat todennäköisempiä, koska, kun pitkä päivä töissä, haluat mieluummin rentoutua ja katsella televisiota sijasta joogan. Joten, saada tehdä ja kaivoin sen aamuisin.

Aamut ovat kun lihakset ja nivelet ovat tiukimman. Jooga venyy ja tuo joustavuutta niille, mikä auttaa sinua varpaille koko päivän ilman mitään vaikeuksia.

Joogan aikaisin aamulla on erinomainen tapa virkistää mielen ja hengen ja saada valmis ottamaan haasteita päivä. Se lopulta herättää sinut ja tehdä otatte vireys päivä.

Myös, hiki tuotanto on alhainen aamuisin, pitää nestehukka kehon paljon pienempi. Vaatteet liian saa rasvainen ja limainen.

Niin monia etuja siihen liitetyissä ole ihme paljon perinteitä pitävät aamulla aikaa pyhänä.

Nyt, oppia näkökohtia, jotka toimivat parhaiten terveellistä ja kokonaisvaltainen jooga kokemusta.

Tapaan Joogaharjoitus Parhaat tulokset

1. ajoitus

Kuten olemme keskustelleet, aamut ovat parhaita. Auringonnousun aikaan suositellaan erityisesti. Muuten, milloin kello 5 ja 7 aamulla aamulla tekisi. Tämä kun tuntuu aktiivinen, ja ilma on raikas. Harjoitus tulee osoittautua miellyttävä.

2. harjoittelupaikan

Valitse paikka, joka on puhdas ja rauhallinen. Se voisi olla kotona tai ulkona, kuten puistossa tai jopa jooga paikka. Varmista, että olet mukava tilaa ja voi täysin keskittyä oman käytännön.

Vältä joogan suorassa auringonpaisteessa, kylmä tuuli tai paikka, jossa monet hyönteiset.

3. Joogavälineet

Tarvikkeet tekevät käytännössä sujuvaa ja mukavampaa. Hanki itsellesi mukava joogamatto. Matto, jonka avulla voit harjoitella aiheuttaa sekä mietiskellä mukavasti.

Muutamia muita laitteita, kuten lohkojen, vyöt, tyynyt ja peitot auttaa helposti osaksi asennot paremmin. Nämä ovat käteviä aloittelijoille, vanhukset ja ne, joilla on fyysisiä ongelmia.

4. Vaatteet

Varmista, että käytät keskisuuri sovitus ja mukava vaatetus, joka ei esteellinen ja auttaa vääntää ja kääntää helposti.

Poista kaikki varusteet kehosta kuten silmälasit, kellot, ja raskas koruja ja pitää ne syrjään.

5. Järjestys Order

Aluksi asanat. Sen jatkotoimena Pranayama ja sitten mietiskellä. Tilaus on valmistella kehon tieteellisesti mietiskellä hyvin. Asanas tehdä sinulle fyysisesti hyvässä kunnossa, ja Pranayama valmistelee mieltäsi mietiskelyyn. Tietoisuus jokaisessa vaiheessa kasvaa, auttaa meditoida paremmin.

varoitukset

Iän ja kyky lääkärin, yksittäiset joogaharjoitusta on suunniteltava. Seuraavat standardi jooga muotoa ei suositella ilman kuulemista.

Älä joogaa vaikutuksen alaisena alkoholin, huumeiden tai muun huumaavan aineen.

Ne, joilla on fyysinen tai henkinen ongelmia tai sairauksia täytyy ensin keskustella lääkärin ja työskennellä joogaopettaja välttää komplikaatioita.

Katsotaan nyt vastata joihinkin tavallisimpiin kysymyksiin jooga.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Kuinka kauan joogaa?

Ihannetapauksessa tunti tai puolitoista tuntia ovat hyviä. Muuten käyttää vähintään 20 minuuttia käytännössä.

Kuinka usein joogaa?

Joogaa joka päivä, jos mahdollista tai vähintään kolme kertaa viikossa.

Mahdollisuus joogaa päivittäin vaivatta on parasta mitä voit tehdä itse. Mutta miten? Muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä ja tekniikoita auttaa, ja edellä mainitut tulee kätevä. Tee muutoksia käytännön mukaisesti ja saada kaiken irti. Anna palaa!