Mikä on Vinyasa jooga?

Home » Review » Yoga Basic » Mikä on Vinyasa jooga?

Mikä on Vinyasa jooga?

Ikään käytäntö jooga ei kiehtova riitä, teillä on erilaisia ​​joogaan valita – Astanga, Iyengar, Bikram jne

Vinyasa Jooga tarkoittaa yksinkertaisesti liikkumista liittyy hengitys. Asennot ovat kireä yhdessä joko lyhyessä tai pidempi virtaus.

Vinyasa tyyli jooga on uskomattoman dynaaminen. Tämä tarkoittaa sitä, että mielesi on pysyttävä keskittyneenä ja esillä pystyä pysyä virtaus käytäntö. Myös silloin, kun keskityt, voit välttää ajautuminen pois. Näin olet rinnalla kehon, sen sijaan, että jumissa päätäsi.

Vinyasa Yoga 101

Mikä on Vinyasa Flow?

Vinyasa Jooga, aivan kuten muiden jooga, johtuu Hathajooga. Vinyasa viittaa yhdenmukaistaminen hengityksen liikkeen. Tämä kääntää toisin staattinen asanas osaksi enemmän dynaaminen virtaus.

Nykyiset muodot Vinyasa virtaus, jota kutsutaan myös Power Yoga ja virtaus, kutsutaan yleisesti freestyle astangajoogan. Ne eivät tartu jäykkä rakenne käytäntöä.

Periaatteet ja filosofiat taustalla Practice

Kuten väitti, Vinyasa on täydellinen koordinointi hengityksen liikkeen. Ottaen huomioon, että nämä ovat filosofiat ja periaatteet tätä käytäntöä seuraa.

erityiset siirrot

Vinyasa viittaa hyvin erityinen sarja liikkeitä, jotka usein itse kunkin asanassa sarjassa. Tämä on tällä jooga opettajan harkinnan, minkä vuoksi on tärkeää, että voit valita asiantuntija huolellisesti.

hengitys

Aika, hengittää tai hengittää määrittää aika vietät siirtyminen asanas. Sinun täytyy kiinnittää huomiota hengitystä ja matkaa välillä asanas sijasta vain viimeistellä linjaukseen. Sinun täytyy hengittää käyttäen rento pallea tyyli harjoitellessaan tämä tyyli jooga. Sen pitäisi tuntua ääni meressä resonoi kurkussa – Ujjayi tyyli hengitys.

lihassupistukset

Vinyasa Yoga maksaa myös varteen bandha tai lihasten lukitus, joka antaa sinulle mahdollisuuden turvallisesti ja sujuvasti siirtymistä ja ulos kunkin asana. On olemassa kolme suurta Bandhoja:

  1. Mula bandha , joka suoritetaan kiristämällä lihaksia välilihan ja lantion alueilla.
  1. Uddiyana bandha , joka suoritetaan vetämällä napa kohti selkärankaa, ja sitten liikkuvat hieman ylöspäin. Tämä auttaa supistuvan lihaksia alavatsan.
  1. Jalandhara bandha , joka suoritetaan varovasti alentamalla leuka, kun nosta rintalastan ja siirtää katseesi kärki nenän.

Edut Vinyasa Jooga

Nämä ovat hämmästyttäviä etuja harjoitellaan Vinyasa Yoga.

1. juurruttaa tunnetta rauhallinen

On tasainen sykli muodostuu kun sisään ja ulos. Tämä auttaa rauhoittamaan sekä oman mielen ja kehon.

2. Detoxes koko kehon

Koordinoitua liikettä eri aiheuttaa toiselle synnyttää sisäisiä lämpöä ja toimii neuletakki harjoitus. Näin voit pysyä lujana, mikä auttaa puhdistamisessa ruumiin.

3. Auttaa joustavuuden ja lihasvoimaa

Onko käytäntö on hidastempoisesta tai nopeatempoinen, se tekee suuren harjoitus kehosta.

4. voit pysyä nykyhetkessä

Jooga auttaa elää hetkessä, ja tämä on ovi totuuden ja onnellisuutta.

Vinyasa käytäntö tällä hetkellä

Jos ilmoittautua itseäsi Vinyasa jooga luokan, tulet huomaamaan, että se on yleensä varsin dynaaminen. Vinyasa käytäntö edellyttää voit pysyä keskittyneenä ja nykyisyydessä. Käytäntö on verrattavissa meditaatiota, ja kutsutaan usein liikemeditaatio.

Vauhti voi vaihdella ohjaaja, joten jos luokka on liian nopea tai liian hidas sinun makuusi, saatat haluta muuttaa ohjaaja.

Tavallinen Vinyasa luokan alkaa Surya Namaskaras. On olemassa muutamia luokkia, jotka sisältävät meditaatio ennen ja / tai sen jälkeen luokassa.

Mikä on Vinyasa Krama?

Vinyasa Krama on askel-askeleelta etenemisen tiettyyn maaliin. Tämä tavoite voisi olla monimutkainen tai pitkälle asana.

Olkaamme murtaa tätä käsitettä tarkemmin.

Vinyasa on synkronointia hengityksen ja liikkeen.

Krama on edetä askel askeleelta.

Joten kun sitoutuvat Vinyasa Krama jooga, et periaatteessa kasvaa jotain. Tällöin siirrät yksinkertaisesta monimutkaisempaan asana. Valmistaudut itse ennen kuin päästä pitkälle tai ”huippu aiheuttaa”.

Yleensä Vinyasa Krama järjestyksessä perustuisi yksittäisen teema, esimerkiksi eteenpäin mutka teema tai back mutka teema. Mutta opettaja toimisi myös tekemään luokan pyöristetty yhden keskittyen kunkin osan, joka tarvitsee työtä edetessä osaksi huippu aiheuttaa.

Useimmat opiskelijat toteavat, että lisäämällä Vinyasa Krama on Vinyasa Flow tekee paljon järkevämpää mielen ja ruumiin. Ruumis näyttää valmis, kun se tulee monimutkaisempi asanas ja järjestelmällinen virtaus pysyt rauhallisena ja virtaa.

Kuten tutkia syvyyksiä jooga, muista lisätä Vinyasa Flow / Krama omaan käytäntöön. Se on yksi tehokkaimmista ja systemaattisia menetelmiä jooga. Olet varmasti rakastamaan sitä!