Miksi jooga Nidra Tehokas tapa rentoutua

Home » Review » Fitness » Miksi jooga Nidra Tehokas tapa rentoutua

Miksi jooga Nidra Tehokas tapa rentoutua

Jooga Nidra on yksi syvimmistä valtioiden rentoutumisen elimistö voi olla säilyttäen täyden tietoisuuden. Pysyt tilassa selkounien, ovat tietoisia unelmiesi ympäristö, mutta vain vähän tai ei lainkaan tietoisuutta oikeassa ympäristössä.

Tämä prosessi säästää ja kootaan energiaa jooga käytäntöjä. Se myös rentouttaa järjestelmä ja valmistelee sen mietiskelyyn ja Pranayama. On olennaista teet aikaa Jooga Nidra keskellä muiden harjoitus käytäntöjä.

Lähdössä Jooga Nidra

Kun olet tässä syvässä tilassa restaurointi ja rentoutumista, voit suunnata huomiota eri puolilla kehoa, ja tämä aktivoi hermoja näillä alueilla. Se myös auttaa kehoa hyväksyä ja integroida hyödyt jooga asanat että juuri harjoiteltu. Se kestää tahansa välillä 15-30 minuuttia.

Te yleensä tehdä Jooga Nidra lähettää jooga harjoitus, ja se on parasta kattaa itse tai pitää kehon lämpimänä kun teet tämän. Kehon lämpötila laskee prosessissa, ja saatat päätyä palelu. Joten pitää peiton kätevä.

Sitä voi harrastaa omalla liikaa, mutta se ei ole suositeltavaa tehdä sitä lounaan jälkeen, koska saatat päätyä päiväunilla.

Varmista, että olet käytännössä rentouttava jooga rauhallisessa paikassa, jossa ei ole turhia tai häiriötä.

Miten tehdä Jooga Nidra

 1. Makuulle selällään, ja olettaa Corpse Pose tai joogatunnille.
 2. Sulje silmäsi. Aseta jalat siten, että ne ovat mukavasti toisistaan. Varmista, että jalat rentoutua täysin, ja varpaita kasvot sivusuunnassa. Kätesi on sijoitettava pitkin kehoa, mutta hieman erillään, jolloin kämmenet auki ja ylöspäin.
 3. Varmista, että olet hengittää hitaasti, mutta silti syvästi. Tämä antaa täydellisen rentoutumisen. Kun hengität sisään, elimistö olla kytkettynä, ja kun hengität ulos, elimistö rauhoittuu. Keskity itsesi ja kehon, unohtamatta kaikki muut tehtävät. Päästää irti ja antautua!
 4. Mikäli et tuntuu epämukavalta tai löytää kipua tai vaivaa alaselässä, vain käyttää tyyny nostaa jalat. Tämä antaa sinulle enemmän mukavuutta.
 5. Kun olet täysin mukava, aloita alhaalta. Aja huomio kohti oikealla jalka. Rentouttaa jalka täysin ja anna huomiota pyörivät oman jalka muutaman sekunnin. Siirry sitten kohtaan oikea polvi, sinun oikea reisi ja koko oikeasta jalasta. Tee sama asia vasemman jalan.
 6. Anna huomiota kiinnitettävä koko kehon, sukupuolielimiä, vatsaa, napa, rinta, hartiat, kädet, kurkun, kasvojen ja kruunu.
 7. Hengitä syvään ja hitaasti ja tarkasti kaikkia tuntemuksia kehossa. Rentoutua täydellisesti. Pysyä tässä tilassa rentoutumista muutaman minuutin.
 8. Kun elimistö on täysin rento, tiedostaa oman ympäristönsä. Sitten hitaasti käänny oikealle silmät kiinni. Makaamaan oikealla pari minuuttia.
 9. Kun olet tyytyväinen, istumaan hitaasti ja varovasti avaa silmäsi.

Joogan Nidra

Jooga Nidra on monia etuja. Mutta nämä ovat sen tärkeimmät edut.

 • Se jäähtyy kehon jälkeen intensiivisen Jooga harjoittelun ja palauttaa normaalin kehon lämpötilan.
 • Se varmistaa aktivoituminen hermoston ja auttaa elimistöä ottamaan hyödyt asanas.
 • Se huuhtoo pois myrkkyjä kehosta.
 • Se auttaa levätä ja rentoutua raskauden aikana.

Jooga Nidra Vs. Meditaatio

Jooga Nidra ei oikeastaan ​​sama asia kuin meditaatiota. Kun teet Nidra, makuulle ja mennä osittain hypnotic, valtion välillä hereillä ja unessa.

Kuitenkin, kun olet mietiskellen, istut selkärangan pystyssä ja ovat varuillaan ja tietoinen kuin silloin, kun olet Jooga Relax Nidra.

Tämä on melkein kuin valmistautuminen meditaatio. Se on käytännössä tunne peruuttamisesta, joka todella valmistaa sinua mennä valtion meditaation. On syytä kiinnittää huomiota sisäänpäin, ja mielen ja kehon ovat rauhoittuneet, jopa niin paljon, että tulet psyykkinen meditaatio.

Useimmille ihmisille tänään, se on erittäin vaikea mietiskellä, koska olemme niin kiireinen ja levoton, että on vaikea istua hiljaa ja hiljaa pitkiä aikoja. Kun opit Jooga Nidra, se automaattisesti auttaa ottamaan haasteita mietiskellen, ja pian, voit mietiskellä helposti.

Yleisiä vihjeitä tehdä Jooga Nidra

 • On vain luonnollista, että satunnaisia ​​ajatuksia ja hajamielinen niitä, kun olet Nidra. Älä hillitä niitä. Älä tunne syyllisyyttä, jos nukahdat harjoituksen aikana.
 • Pelata joitakin lempeä musiikki – joko pehmeitä lauluja tai soitinmusiikkia – ennen kuin aloitat Jooga Relax Nidra. Se auttaa sinua rentoutumaan. Mutta tämä ei ole välttämätöntä, koska te lopulta rentoutua oman sisäisen rytmin.
 • Älä missaa vaiheen kaatuminen oikealla ja istui muutaman minuutin kuluttua. Kun olet oikealla puolella, se auttaa hengitystä läpi vasempaan sieraimeen, ja siksi, elimistö jäähtyy.

Nyt osaat tehdä Jooga Nidra, mitä sinä odotat? Jooga Nidra on yhtä virkistävä kuin hyvä torkut. Se virkistää ja uudistaa pidät mikään määrä kofeiinia voi. Hemmotella ja nauti!