Mit kell tudni vásárlás előtt a jóga Mat – Minden Mats nem egyforma

Home » Review » Yoga Basic » Mit kell tudni vásárlás előtt a jóga Mat – Minden Mats nem egyforma

Mit kell tudni vásárlás előtt a jóga Mat - Minden Mats nem egyforma

Miért érdemes megvásárolni a Mat

Jóga szőnyeg (más néven ragadós szőnyeg) használják a legtöbb jógaórák hogy tompítóhatást és a tapadás. Bár akkor általában bérelni mat egy jóga stúdió, ez egy jó ötlet, hogy vásároljon saját. Ez megtérül elég gyorsan, így nem kell várni, ha ez a jóga dolog tapad mielőtt a döntő lépést a szőnyeg tulajdon. Amíg a kötelezettségvállalást, hogy a jóga nem kell, hogy befolyásolja a döntést, az érzéseidet mások verejték és testnedvekkel kellene. Közös szőnyeg kikötő baktériumok, beleértve a staphylococcus, és gomba. Azt is el kell szőnyeget, ha azt tervezi, hogy nem minden jóga otthon.

Jógaszőnyeg alapjai

Egy standard méretű jóga szőnyeg 24″ x 68″ , bár hosszabb szőnyeg állnak rendelkezésre magas emberek. Az alsó az ár spektrum, akkor kap egy alap mat körülbelül 25 $. Onnan az árak hatótávolsága mintegy 140 $ egy deluxe mat. Ezek drágább szőnyegek általában jön az árcédulák őszintén azáltal, több környezetbarát termelési módszerek és anyagok. Ők is általában tart sokkal tovább, mint egy költségvetési mat.

Bár úgy tűnik, van egy csomó különböző jóga szőnyeg álló, közelebbről kiderül, hogy a legtöbb különbség elég felületes. A szőnyeg nyújthat egy szép minta vagy jön egy aranyos zsákot cipel, de az igazi kérdés az, hogy mi a szőnyeg készült. Három anyagok uralják a jógaszőnyeg piac: PVC, gumi, és TPE.

  • PVC (polivinil-klorid) egy ember alkotta anyag, amely biológiailag nem lebontható. Ez az anyag választás alsókategóriás szőnyeg, mint a kommunális azok a helyi stúdióban. Azonban PVC nem mindig jelenti egy olcsó szőnyeg. Ez is használják a rendkívül népszerű high-end Manduka PRO sorozat, amelyek sokkal vastagabb, mint az átlagos szőnyeg és gyakorlatilag elpusztíthatatlan. PVC szőnyeg némi időt vesz igénybe, hogy viseljen. Amint ezt teszik, a jó tapadást.
  • Gumi egy nagyon egyszerű anyag. Ez természetes, megújuló és biológiailag lebomló. Gumi egy nagyon jól tapadó, ha kissé nehéz matt felület. Jade jóga tette a legnépszerűbb gumiszőnyegek sok éven át. Természetes gumi teszi a nehezebb mat és lehet érezhető szaga eleinte. Mindkét aggodalmak enyhítik az új gumi / poliuretán hibrid szőnyeg által Liforme és Lululemon, amelyek szintén nagyon nedvszívó, és kínálnak kiváló gyakorlat felületre. Cork és juta szőnyeg is lehetőség azok számára, akik szeretnének egy természetes szőnyeg, de ezek sokkal kevésbé elterjedt.
  • Amikor TPE (hőre lágyuló elasztomer) szőnyeg megjelent a piacon, úgy tűnt, hogy megoldja a sok probléma a többi anyaggal. Bár az ember alkotta, TPE nem bomlanak le. Ez szagtalan, hihetetlenül könnyű, és nagyon puha gyakorolni, ugyanakkor megakadályozza a megcsúszást. Mindezek a dolgok, hogy egy erős, plusz oszlopot. A mínusz oldalon, ez nem túl tartós.

Slip kisodródás

Attól függően, hogy az anyag (PVC a legnagyobb bűnös) új szőnyeg lehet egy kicsit csúszós. Miután néhány osztály, a probléma általában elmúlik, ahogy viselni a szőnyeg. Ha nem, akkor próbálja mosás óvatosan, mert ez felgyorsítja a folyamatot. Ugrás a szappant, és tegye őket megszáradni. Ha a tenyér általában leizzadhat, a termék, mint a Yogitoes Skidless törülköző, ami magába szívja a nedvességet, segíthet. Ezek mat törölköző váltak mindenütt forró jógaórák, ahol bőséges verejték okozhat szőnyeg, hogy nagyon csúszós.

Hol Shop

A legtöbb jóga stúdió folytatni szőnyegek a vásárlást. Eltekintve támogató helyi stúdióban, ez a beállítás is kínálja a lehetőséget, hogy úgy érzi, a különböző típusú szőnyegek és hallani sok véleményt, hogy milyen típusú a legjobb. Mivel a jóga egyre népszerűbb, jóga termékek is általánossá vált a sportszerek üzletek és áruházak, mint a célpont. Ha a szőnyeg kiszemelt már, akkor megtalálja a legjobb árakat az online vásárlás.

Vásárláskor a jóga mat, úgy az anyag ez készült, vastagsága, és a tartósság. Minden hatással lesz az ár.

Szállítja a Mat

Néhány jóga stúdió fogja tárolni a szőnyeg az Ön számára. Ha a tiéd nem, akkor kéznél van egy jógaszőnyeg zsák, vagy legalább egy pánt, így dobja át a vállán. Milyen táska legjobb attól függ, hogyan fog az osztályba, és hogy mennyi cucc van, hogy készítsen. Egy egyszerű pánt elegendő lehet azok számára, akik vezetni az osztályba, míg a tömegközlekedés ingázók és az emberek, akik az irányt, hogy dolgozni akarnak valamit ampler.