Mit várhat során az első Bikram jóga

Home » Review » Yoga Basic » Mit várhat során az első Bikram jóga

 Mit várhat során az első Bikram jóga
Bikram jóga egy nagyon különleges hot jóga módszert. Fontos megérteni, hogy a Bikram jóga van mindig hot jóga, de forró jóga nem mindig Bikram. Más szóval, a Bikram jóga egy „brand name” változata jóga végre meleg stúdióban.

Mert bárki új koncepciójának hot jóga, előnyös lehet, hogy az első osztály egy Bikram stúdió egyszerűen azért, Bikram szabványok hihetetlenül részletes, és minden Bikram stúdió tartsa be az azonos szabványok. Ez csökkenti a bizonytalansági tényezőket próbálják egy új osztályt, mert eltekintve az oktató, elég sok minden az edzés adatait előre meghatározva. Egy új diák tudjon készülni az osztályban, és pontosan tudja, hogy mire számíthat. Például, Bikram stúdiók és osztályokba tartozó:

  • Kell melegíteni 105 ° F, 40% -os páratartalom
  • Van szőnyeg padló
  • Van tükrök a homlokfal
  • Kell tanítani a Bikram-minősített oktatók
  • Az utolsó 90 perc
  • Áll egy adott kezdődő jóga szekvenciát köztük két légzőgyakorlat és 26 pózok (variációk a sorozatból nem engedélyezett)
  • Világos világítás
  • Nincs zene szól az óra alatt

Mint egy új diák, akkor biztos lehet abban, hogy minden osztály részt veszel kerül megfelelően ellenőrizni, és hogy nem szabad nyomást gyakorolni, hogy álljon már a személyes korlátai. Ez azért fontos, mert dolgoznak ki a meleg, párás helyiség, ha nem megfelelően kezelik vezethet hővel kapcsolatos betegség.

Vettem az első osztályú Bikram részeként előfizetés ClassPass, és alaposan élveztem. Ez kemény volt, ez volt büdös, és izzadtam, mint egy kutya, de aztán úgy éreztem, csodálatos. Ha úgy címsor egy közeli stúdióban, ez az, amit tudnia kell, mielőtt elmész:

1. Lehet szag

Tedd 30 ember egy meleg, párás helyiség 90 percig, azzal a céllal, kiváltó intenzív izzadás, és máris megy, hogy a végén egy büdös szobában. Az osztály vettem kezdődött körülbelül 30 perccel azután, hogy előző osztályban, és a séta az első alkalom, hogy úgy éreztem, besétál egy intenzív változata egy középiskolás fiú öltözőben. Lehet, hogy kap akklimatizálódott a szag, ha már volt a szobában egy ideig, de soha nem teljesen elmúlik. Csak megérteni, hogy a saját izzadt szervezet elkezd büdös fel a helyet is, így nem igazán lehet gyűlölni más népek bűz.

2. Ez lesz meleg-ruha megfelelően

Én véletlenül viselt hosszú jóga nadrág és pamut tartály tetején, hogy az első osztályban. Bízz bennem, amikor azt mondom, volt túlöltözöttnek. Sok nő viselnek jógás rokon zsákmány nadrág és egy sport melltartó, míg a fiúk általában félmeztelen és sportos rövidnadrág.

Nyugodtan viselni, amit a legkényelmesebb, de testhezálló, izzadság-elvezető fogaskerék, különösen rövidnadrág és egy tank tetején, vagy sport melltartó a nők számára, és rövidnadrág vagy anélkül izzadság-elvezető póló a férfiak vannak a legjobb fogadás.

Ha nem tetszik a hő vagy izzadás, akkor valószínűleg nem fog tetszeni Bikram. Ez nem mindenkinek.

3. hogy a víz és élelmiszer

Hidratáló osztály előtt rendkívül fontos, mert azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy nem vagy dehidratált előtt eltöltött 90 perc 105 fokos melegben. Az is fontos, hogy a víz magával a stúdióba. Az oktató azt javasolja, egy vízzel szünet elején az osztályban, de lehet hogy az önkéntes szünetek egész. Az összeg akkor izzadás, meg kell tenni annak érdekében, hogy fogyasszanak több uncia legalább 10-15 percenként.

Órák után, meg kell, hogy újra el folyadékokat, így újratölteni a vizes palackot, vagy egy másik, kéz, így inni. Azt is megállapították, magam farkaséhes óra után. Én javaslom a csomagolás egy könnyű snack lehet enni a hazafelé-esetleg egy almát és zsinór sajt, vagy egyadagos része hummus és a perecet. A mix a fehérjék és szénhidrátot is segítenek fenntartani, amíg te képes leülni a következő étkezés.

4. Hozz egy váltás ruha

Bikram stúdió van szükség, hogy a zuhanyzók, így ha úgy tetszik zuhanyzás után osztály, ez mindig egy lehetőség. Ha azonban inkább zuhanyozni otthon, akkor még mindig szeretné változtatni ruhát, mielőtt elhagyják a stúdióban. Nem túlzok, ha azt mondom, izzadtam több munkám során Bikram osztályban, mint én játszani 6 órás kosárlabda egy un légkondicionált edzőterem Texasban a nyár közepén. Nem szeretné vezetni haza míg ruhát visel, így nedves érzés, mint te most mászott ki a medence.

5. lehet (és kell) szakítja meg a szükséges

Amikor bementem a stúdióba, és azt mondta az oktató ez volt az első alkalom, hogy megpróbálja Bikram, azt mondta: „Az egyetlen cél ma az, hogy maradjon a szobában. Nem érdekel, ha csak feküdni a szőnyeg az egész osztály, és ne próbáljon egyetlen póz, csak azt akarom, hogy maradjon a szobában.” Más szóval, nem tudtam csinálni, amit csak kellett tennie, hogy az osztály. Azon kaptam magam, hogy rendszeres víz szünetek, és bár próbáltam minden póz, én választotta ki a teve póz, mert találtam magam egyre szédül. Ehelyett leültem, vizet ivott, és csatlakozott vissza, amikor a szédülés elmúlt.

Még tapasztalt Bikram jógik gyakran tartson szünetet, tehát hogy annyi szükséges, és győződjön meg róla, iszik elég vizet. A cél, különösen akkor, ha egy kezdő, hogy maradjon a szobában, és megszokni a meleget.

6. leszel marasztalni a szobában

Lásd a pont fölött. Tartózkodik a szobában, és acclimating a hő jelentős részét Bikram jóga, mert önmagában a hő segít lazítani téged rugalmasságának növelése érdekében az izmokat.

7. pózok Kezdő-barát

Mielőtt az első órám, mondtam a férjemnek: „Remélem, hogy nem kér minket, hogy nem minden őrült headstands vagy a mérleg jelent.” De nem tették. A 26-póz sorozat veszünk Hatha jóga, és az utasítás nagyon kezdő barátságos. Míg a fejlettebb verziói jelentenek kerülnek bevezetésre, mind lehetséges az igazi kezdőknek vállalni, még azok is, akik nem nagyon rugalmas.

8. Ön nem tetszik Azonnal

Nem voltam nagy rajongója a Bikram, miközben az osztály zajlott. Nem bántam a jelent, és ez nem volt annyira utáltam a hőt. Élmény volt az általános rossz közérzet extrém hő, aktivitás, és a tartósan növekvő kiszáradás együtt dolgozik, hogy növelje a pulzusszámot, kihívást jelent a légzés, és álljon meg már a normális tartományban mozog. Eltartott egy csomó mentális koncentráció összpontosítani megfelelő formában közben nem gondol a általános rossz közérzet éreztem. Kész voltam az osztályban, hogy vége lesz, nagyjából félúton.

Igaz, Ieaving a stúdióban, úgy éreztem, mind fáradt és életben erőre. Kimerült, hanem izgatott az egész napomat. Az érzés tartott a teljes 24 órát. Bármilyen edzés, mely javítja a fajta mentális előnyök és pozitív ragyogás egy edzés érdemes csinálni újra.