Mitä tietää ennen ostamista joogamaton – Kaikki Mats eivät ole samanlaisia

Home » Review » Yoga Basic » Mitä tietää ennen ostamista joogamaton – Kaikki Mats eivät ole samanlaisia

Mitä tietää ennen ostamista joogamaton - Kaikki Mats eivät ole samanlaisia

Miksi ostaa Mat

Joogamatot (kutsutaan myös tahmea matot) käytetään useimmissa joogatunneista tarjoamaan vaimennus ja pitoa. Vaikka voit yleensä vuokrata maton joogastudio, se on hyvä idea ostaa omaa. Se maksaa itsensä melko nopeasti, joten sinun ei tarvitse odottaa ja nähdä, jos tämä jooga asia tikkuja ennen sukeltaa matto omistukseen. Samalla kun sitoutuminen jooga ei tarvitse vaikuttaa päätöksen tunteita muiden ihmisten hiki ja kehon nesteiden pitäisi. Jaettu matot bakteereja, mukaan lukien Staph, ja sieni. Tarvitset myös maton jos aiot tehdä mitään jooga kotona.

Joogamaton perusteet

Standardi kokoinen joogamatto on 24″ x 68″ , vaikkakin pidempiä matot ovat saatavilla pitkille ihmisille. Matalan lopussa hinta spektrin, saat perus matto noin $ 25. Sieltä hinnat vaihtelevat jopa noin $ 140 deluxe matto. Nämä kalliimpaa matot tulevat yleensä niiden hintalappuja rehellisesti tarjoamalla ympäristövastuullisemmalla tuotantomenetelmiä ja materiaaleja. He myös yleensä kestävät paljon kauemmin kuin budjetti matto.

Vaikka näyttää siltä, ​​kuin siellä on paljon erilaisia ​​Jooga matot käytettävissä, Lähempi tarkastelu paljastaa, että suurin osa niiden erot ovat melko pinnallinen. Matto voi tarjota kaunis muotoilu tai niissä on söpö kassi, mutta todellinen kysymys on mitä matto on valmistettu. On olemassa kolme materiaaleja, jotka hallitsevat joogamatto markkinoilla: PVC, kumi, ja TPE.

  • PVC (polyvinyylikloridi) on ihmisen valmistettu materiaalista, joka ei ole biologisesti hajoava. Se on materiaalivalinta low-end matot kuten kunnallisista ne paikalliseen studiossa. Kuitenkin PVC ei aina tarkoita halpa matto. Sitä käytetään myös erittäin suosittu high-end Manduka PRO-sarja, jotka ovat paljon paksumpia kuin keskimääräinen matto ja ovat käytännöllisesti katsoen rikkoutumaton. PVC matot voi kestää jonkin aikaa kulumista. Kun he tekevät, ne tarjoavat hyvän pidon.
  • Kumi on melko yksinkertainen materiaalia. On luonnollista, uusiutuva ja biohajoava. Kumi tarjoaa erittäin pitävä jos melko kovan maton pinta. Jade Jooga on tehnyt suosituin kumimatot jo vuosia. Luonnonkumia tekee raskaampaa matto ja voi olla huomattava haju ensin. Molemmat nämä huolet lieventää uusia kumi / polyuretaanihybridi matot tekemät Liforme ja Lululemon, jotka ovat myös erittäin imukykyinen ja tarjoavat erinomaisen käytäntö pinta. Korkki ja juutti matot ovat myös vaihtoehtoja ihmisille, jotka haluavat luonnollinen matto, mutta ne ovat paljon vähemmän käytettyjä.
  • Kun TPE (termoplastinen elastomeeri) matot tuli markkinoille, ne näyttivät ratkaista paljon ongelmia muiden materiaalien kanssa. Vaikka ihmisen aiheuttama, TPE ei hajoa biologisesti. Se on hajuton, uskomattoman kevyt ja erittäin pehmeä harjoitella samalla estämään liukastumisen. Kaikki nämä asiat tekevät vahvan plus sarakkeeseen. Miinus-puolella, se ei ole kovin kestävä.

Slip Liukuva Away

Materiaalista riippuen (PVC on suurin syyllinen) uudet matot voi olla hieman liukas. Muutaman luokkia, ongelma yleensä menee pois kun kulumista maton. Jos näin ei ole, kokeile pesemällä se varovasti, koska se voi nopeuttaa prosessia. Ohita saippualla ja ripustaa kuivumaan. Jos kämmenten taipumus saada hikinen, tuotteen kuten Yogitoes Skidless pyyhe, joka imee kosteutta, voi auttaa. Nämä matto pyyhkeet ovat läsnä kaikkialla hot jooga luokkia, joissa runsas hiki voi aiheuttaa matot saada erittäin liukas.

Missä tehdä ostoksia

Useimmat jooga studiot kantaa matot ostettavissa. Sen lisäksi tukevat paikalliselta studio, tämä asetus tarjoaa myös mahdollisuuden tuntea erilaisia ​​mattoja ja kuulemaan paljon lausuntoja minkälainen on paras. Jooga suosio kasvaa, jooga tuotteet ovat yleistyneet kello urheiluliikkeistä ja tavaratalot kuten Target. Jos olet matto poiminut jo, saatat löytää parhaat hinnat ostoksia verkossa.

Kun ostokset joogamatto, harkitse materiaalia se on tehty, paksuutta, ja kestävyys. Kaikki vaikuttaa hintaan.

Kuljettaa Mat

Jotkut jooga studiot tallentuvat matto sinulle. Jos koneesi ei ole, se on kätevä on joogamatto pussi tai ainakin hihnalla, jotta voit heittää olan yli. Millainen laukku on paras riippuu siitä, miten saat luokan ja kuinka paljon tavaraa sinun on suoritettava. Yksinkertainen hihna voi riittää niille, jotka ajavat luokkaan, kun taas julkisen liikenteen työmatkaliikennettä ja ihmiset ovat menossa töihin haluavat jotain Ampler.