Miten alkaa Jooga kun olet Bigger Veto päälle

Home » Review » Yoga Basic » Miten alkaa Jooga kun olet Bigger Veto päälle

 Miten alkaa Jooga kun olet Bigger Veto päälle
Aloittaminen joogaharjoitusta voidaan uhkaava kaikille: olet valmis nauttia jooga, mutta miten teet harppaus todella tekee sen? Jooga studiot voi tuntua yksityisissä kerhoissa, jossa sinun täytyy tietää salaisuuden kättely ja salasana ennen kuin voit anneta liittyä. Lisää tämä skenaario suosittu kuva joogi: nuori, notkea ja kierretty niin kuin suolarinkilä in piukka elastaania. Mitä jos kuva ei muistuta paljoakaan itse? Jos isompi täyteläinen, voittaminen henkinen ja fyysinen esteitä yrittää jooga ensimmäistä kertaa voi olla vielä haastavampaa.

Miksi Jooga?

Mitään liikuntaa parantaa liikkuvuutta ja yleistä terveydentilaa. Joogaamalla vähentää stressiä, parantaa joustavuutta ja lisää lihasten sävy ja voimaa. Ihmiset, joilla suurempien kappaleiden usein ongelmia nivelkipu; Jooga voi auttaa parantamalla kehon linjaus vähentää nivelrasitusta antamalla runko kantaa enemmän kehon painoa. Jooga kehittää myös tasapainoa, mikä auttaa sinua tuntemaan maadoitettu ja lisää pitkäikäisyyttä. Jooga auttaa tuomaan mielen ja kehon yhteys etualalle, mikä voi parantaa minäkuvaa ja hyväksymistä kehosta. Tärkeintä on, jooga voi auttaa sinua tuntemaan paremmin sekä parantamalla fyysistä kuntoa ja kohottaa mielialaa.

Miten aloittaa

Paras tapa oppia jooga on pätevä opettaja joogatunnille. Erikoisluokkia isommille täyteläinen opiskelijat ovat yhä suosittuja, mutta ei kaikkialla. Koska jooga perustamista tunnistaa tarpeen, lisää opettajia koulutetaan muutoksia suuremmille opiskelijoille. Jos nämä vaihtoehdot eivät ole käytettävissä, sinun on todennäköisesti kaikkein myönteiset kokemukset ensimmäisestä joogatunteja aloittelijan tasolla lempeä Hatha käytäntöä. Kripalu, Viniyoga ja Integral ovat myös hyviä valintoja, jos käytettävissä, koska opettajat koulutetaan toimimaan erilaiset kyvyt ja vartalotyypeille. Tuoli jooga on myös mahdollisuus niille liikuntarajoitteisille.

Abby Lentz perustaja painavaa Jooga Austin, Texas, ehdottaa puhuu opettaja ennen ensimmäistä joogatunti varmistaa, että olet mukava ja opettaja on valmis tarjoamaan muutoksia ja rekvisiittaa tarvittaessa. Jos et tunne valmis ryhmä luokan, yksityinen joogan voi olla tapa mennä. Tämä voi olla hyvä tapa oppia perustiedot asentoja ja luottamuksen saamiseksi käyttää rekvisiittaa tehokkaasti ennen ryhmään liittymisestä käytäntö. Becoming perillä jooga on paras tapa varmistaa, että tunnet olosi helposti.

Ne, joilla ei ole pääsyä joogatunteja voi vielä päästä alkuun käyttämällä DVD kotona. Lentz n Heavyweight Yoga DVD (katso alla) on hyvä valinta, koska se johtaa sinut läpi perus harjoituksia ja tarjoaa muutoksia ihmisille erikokoisia ja vaihtopaikkaa.

Verkkoyhteisöt

Jooga ja kehonkuvan kokoomus  on ollut eturintamassa edistämällä osallisuutta ja monimuotoisuutta miten jooga on kuvattu tiedotusvälineissä ja harjoitti reaalimaailmassa. Uuden sukupolven nuorten yoginis, kuten Jessamyn Stanley ja Dana Falsetti käyttää Instagram edistää kehon positiivisuutta ja näyttää seuraajilleen, mitä kehittynyt käytäntö isommalla kehon näyttää. Jos olet juuri alkaa, pitää mielessä, että mitä enemmän akrobaattisia aiheuttaa he osoittavat ole normi joogien kaikenkokoisille.

Jooga ja Painonpudotus

Jotta laihtua, sinun täytyy rajoittaa kalorien saanti ja samalla harjoittaa säännöllistä liikuntaa, joka nostaa sykettä. Jos laihtuminen on ensisijainen tavoite, on olemassa tehokkaampia menetelmiä kuin jooga. Tästä huolimatta, jooga on loistava tapa parantaa sisäistä rauhaa ja itsetunto kuin lähtemään matkalle kohti paras itsensä (at koosta riippumatta tunnet terveimpiä).

Sananen Rekvisiitta

Rekvisiitta tulevat olemaan paras jooga ystävä. Käyttämällä rekvisiitta ei tarkoita olet huonompi: se tarkoittaa, että olet fiksu. Jos yrität tyyppi jooga, jota ei ole prop sopiva, löytää toinen luokka. Sama koskee mitä tahansa opettaja, joka ei rohkaise tässä apuvälineiden käyttöön.