Miten Korjaa Slippery joogamatto

Home » Review » Yoga Basic » Miten Korjaa Slippery joogamatto

 Miten Korjaa Slippery joogamatto
Kun vihdoin tehdä ison harppauksen omistaa oma joogamatto, se voi olla enemmän kuin pieni pettymys löytää että niin sanotut tahmea matto ei ole pitoa ollenkaan. Sen lisäksi, että harmittaa, jos olet todella luista matto, voisit satuttaa itsesi. On olemassa muutamia tehokkaita tapoja murtaa uudessa matto, mutta ennen kuin ryhtyä toimiin on tärkeää tietää, millaisia ​​maton teillä.

Millainen Mat tulisi käyttää?

Useimmat liukas-, kun uusi joogamatot ovat perus PVC lajike, kuten Gaiam matto Target. Jopa palkkio PVC matot kuten Manduka PRO voivat olla liukkaita aluksi. Tämä on erityisen turhauttavaa, koska se tuntuu juuri maksanut $ 100 matolla ilman pitoa ollenkaan.

Kumi, TPE, ja polyuretaani matot eivät yleensä ole sama alkuperäisen liukkauden PVC niistä. Itse asiassa suuri ote get-go on iso rasti plus sarakkeen tämäntyyppisiä matot. Jos liukuvat matto on suuri ongelma sinulle. voit tutkia yhden näistä vaihtoehtoisista materiaaleista, kun on aika päivittää. Kumi matot ovat Jade Harmony ja Manduka EKO, TPE matot tehdään Kulae ja muut, ja kumi / polyuretaani hybridit tarjoavat Lululemon ja Liforme. Tämäntyyppiset matot on se lisäetu, että se on biohajoava, toisin kuin PVC: tä. Jos et tunne hämmentynyt vaihtoehdoista, meidän vertailutaulukosta voi auttaa.

Mitä tehdä

Jos sinulla on jo PVC matto, älä masennu! Suurin ero uuden kiiltävän puhtaita matto ja hyvin kuluneet versiota, jonka saat kuntosali on ilmeinen: matto täytyy kuluneet hieman. Voit nopeuttaa vanhenemista pesemällä matto vedellä. Ohut PVC matot (itse voit taittaa, eli ei Manduka PRO) voi jopa hyötyä ajaa läpi pesukoneen varovainen rumpukuivaus. Ei saippuaa on välttämätöntä ja varmista annat runsaasti aikaa sen kuivua. Koska Jooga matot ovat imukykyinen, saada ne täysin kuiva voi kestää useita päiviä. Pitää käyttää matto, ja se laajenee pian slip-vapaa pinta.

Jos sinulla on todella hikinen kämmenet tai jalkoja, jotka aiheuttavat sinulle luistaa, saatat joutua käyttämään pyyhe oman matto. Asettamalla standardi käsipyyhe etupuolella oman matto voi olla kaikki mitä tarvitaan. Voit käyttää sitä kuivaa kädet tai aseta kämmenet pyyhkeen tehdessä aiheuttaa kuin alaspäin suunnattu koira. Varmista vain pyyhe on matolla, joten se ei liu’u. Jos jatkat liukastumisen, tutkia liukumista tuotetta kuten Yogitoes Skidless pyyhe. Tämäntyyppinen pestävä, imukykyinen pyyhe on suunniteltu käytettäväksi yli joogamatto ylimääräisiä pitoa ja on erityisen suosittu hot jooga käytäntöjä.

Mitä ei tehdä

On olemassa jonkin verran melko huonoja neuvoja siellä kuinka murtaa matto. Älä käytä omenaviinietikkaa, joka on vahva happo, hoitoon tai pese matto. Auringonvalo ja suola hajoavat kumi, TPE, ja polyuretaanista, ja todennäköisesti ei ole hyötyä, jopa PVC matto.