Miten ottaa jooga Plungen Kun olet mies

Home » Review » Fitness » Miten ottaa jooga Plungen Kun olet mies

 Miten ottaa jooga Plungen Kun olet mies
Joskus jooga lähihistoria, sukupuolen muutos tapahtui. Jooga, joka perinteisesti oli harjoiteltu vain miehiä, alettiin naisvaltaisia. Nykyisin keskimääräinen joogatunti on enemmän naisia ​​kuin miehiä opiskelijoille. Yhdysvalloissa, jooga opettaja on myös todennäköisemmin nainen, vaikka on olemassa suuri joukko näkyvästi miesopettajat, mukaan lukien perustajat joidenkin jooga suosituin nykyaikainen tyyli.

Monet miehet pelkäävät, että jooga ei sovi heille, koska he eivät ole luonnostaan ​​joustavia. Mutta joustavuus ei ole edellytys jooga. Tosiasia on, miehillä on paljon voitettavaa jooga ja niin tervetullut naisten lähes kaikissa tilanteissa. Jos olet mies, joka on halunnut kokeilla joogaa, tässä on tietoja sinun täytyy tehdä, että harppaus.

Päästä alkuun

Ennen sukeltaa, oppia muutamia perusasioita asentoja ja käytännön oman joten voit tuntea enemmän valmistautunut ensimmäiset luokat. Sen jälkeen:

To Get Jooga-Ready:

 • Lue ylös erilaisia ​​jooga, ja valitse yksi, joka parhaiten sopii sinulle
 • Käy joogastudio ja kysyä, jos voit katsella hieman luokan niin tiedät mitä odottaa
 • Pick intro luokan aloittaa. Luultavasti on yllättynyt siitä, kuinka nopeasti voit etukäteen

Tässä muutamia vinkkejä aloita joogaamalla:

 • Kuinka aloittaa joogaamalla: On monia miehiä, jotka haluavat kokeilla joogaa, mutta tuntuu kuin he eivät tiedä mistä aloittaa. Tämä opas vie sinut läpi vaihe vaiheelta, kuten valitsemalla jooga tyyppi, poiminta luokka, tiedä mitä odottaa, päivittäinen venyy, ja mitä pitäisi ja ei pitäisi tehdä.
 • Joustavuus ei ole edellytys: Monet miehet luulevat voi kokeilla joogaa, koska he eivät voi koskettaa varpaillaan. Onneksi koskettaa varpaita ja on joustava ei tarvita joogaamalla. Joustavuus voidaan kehittää.
 • Alku aiheuttaa miehille : Learning muutamia aiheuttaa ansiosta voit harjoitella yksin tai tuntea enemmän valmistautunut ensimmäiset luokat.

Gear Heads

Seuraavassa joitakin hauskaa vaihde jooga:

 • Jooga laitteet: Se on stereotypia syystä: kaverit kuten vaihde. Jooga ei vaadi paljon, mutta voit nörtteillä matot ja estää jos on pakko.
 • Joogahousut miehille : Toki voit repurpose muinaiset college sweatpants, mutta siellä on koko maailma erikoistunut joogahousut vain miehille siellä voit tutkia.
 • Jooga shortsit miehille : Monet miehet haluavat harjoitella shortsit, niin ja siellä on erilaisia pituuksia valita, mukaan lukien puolivälissä vasikan reiden.
 • Jooga lahjoja miehille : Nyt kun olet täysin omaksuneet joogaa, käsi tämä lista parhaista jooga lahjoja miehille ympärillä kun syntymäpäivä tai Isänpäivä on tulossa.

Jooga Lukulista

Jos olet tyypin kaveri joka tykkää lukea nämä kirjat jooga saattaa olla sinulle:

 • Jooga for Dummies : Vaikka “jooga for Dummies” ei kuulosta lupaavimpia tai valaistunut otsikko, tämä kirja todella tarjoaa hyvän, selkeän tiedon jooga aloittelija.
 • Jooga Anatomy : Leslie Kaminoff kirja kuvaa jooga aiheuttaa sisältä ulos käyttämällä anatomiset piirustukset korostaa vaikutuksia kunkin aiheuttaa kehoon.
 • Venytä: epätodennäköisessä Making of Yoga Jätkä : Neil Pollack on hauska ja hänen muuttumista jooga jätkä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia nauraa.