Miten tehdä Astavakrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Home » Review » Yoga Basic » Miten tehdä Astavakrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Astavakrasana, tai kahdeksan kulma pose on asanaa. Ashta – Kahdeksan, Vakra – Curve / Bend, Asana – Pose; Lausutaan – ahsh-TAH-vah-krahs-Anna

Tämä asana on omistautumista salvia Ashtavakra. Legenda kertoo, että Ashtavakra oli raivostunut hänen isänsä, kun hän oli vielä kohdussa, niin hän kirosi ja syntyi kiero kahdeksassa paikoissa.

Tämä asana on kehittynyt käsivarsi tasapaino, mutta se on kierre. Kun katsot sitä, se saattaa tuntua Kahdeksan Angle Pose on melko mahdoton ja kiero tapa sijoittaa kehon, ja kaikki samalla tasapaino Sinulle käsivarressa.

Ashtavakra viisaasti sanoo: ”Jos joku ajattelee itseään vapaana, yksi on ilmainen, ja jos ajattelee itsestä sidottu, yksi on sidottu.” Joten kun yrität asana, sinun täytyy muistaa päästä irti heikkouksia tai rajoituksia, sekä fyysistä että henkistä. Näin voit löytää tilaa ja vapautta nousta ja tasapaino, kun olet tämän aiheuttaa.

Mitä sinun tulisi tietää ennen teet asanasta

Kuten muutkin jooga asanat, on tärkeää, että vatsa ja suoliston ovat tyhjiä, kun käytännössä tämän asana. Varmista on aukko vähintään neljästä kuuteen tuntiin välillä aterian ja käytännössä. Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa sulatella ruokaa ja tuottamaan energiaa käytännössä.

Myös aamut ovat ihanteellisia joogaa. Mutta, jos et voi joogaa aamulla, illat ovat hyvä aika liikaa.

Taso: Advanced
Tyyli: Astangajooga
Kesto: 60 sekuntia
toistamista: Kerran kummallakin puolella
Venyy: jalat, kädet
Vahvistaa: Arms, Ranteet

Miten tehdä Astavakrasana

  1. Alkavat Dandasana. Sitten, halata oikea polvi, joten se, että se on lähellä rintaa. Hengittää ja antaa hengitys auttaa avaamaan lantiolla. Vasen jalka on pysyvät suorina ja laajennettava, teidän jalka flexed.
  2. Kun oikea polvi vielä vedetään ylävartalon painamalla kämmenet tukevasti maassa. Tässä vaiheessa, oikea jalka taakse tulee sijoittaa oikeaan olkapäähän, niin että takana oikea reisi nojaa oikealle loukkaantumiseen. Piirrä hartiat taakse niin, että takana kehon päällä.
  3. Hengitä ja työnnä käsiä nosta jalat ja lantio irti maasta. Salpa vasen nilkka oikeanpuoleisen päälle. Exhale ja tuo hartiat eteenpäin luoda 90 asteen kulmassa oman mutkia kuin jalat swing yli oikealle puolelle. Päästä sisäinen reidet puristaa oikean varren niin, että jalat ovat kiinteitä.
  4. Tässä vaiheessa oman ytimen on oltava päällä. Voisit lukita katse tahansa lattialla edessäsi auttaa pitämään tasapainossa. Pidä poseeraamaan noin 30-60 sekuntia ja hitaasti vapauttavat. Levätä muutaman sekunnin pidät hengitys vakiona. Toista Asana kanssa oikea jalka ojennettuna ja vasen jalka taitettuna.

Varotoimet ja vasta

Tämä aiheuttaa on vältettävä, jos sinulla on vammoja hartioihin, ranteisiin tai mutkia.

Aloittelijan Vihje

Kuin aloittelija, saatat vaikea tasapainon tässä aiheuttaa. Tällöin voit käyttää vahvistaa levätä pohjaan lantion ja ulompien jalkojen.

Advanced Pose muuttaminen

Tämä asana on kehittynyt aiheuttaa, ja sen vuoksi ei ole enää etenemistä.

Edut kahdeksan Angle Pose

Nämä ovat joitakin etuja Astavakrasana.

  • Se tekee käsivarsien ja ranteiden vahva.
  • Se sävyjä ja vahvistaa vatsan lihaksia, mikä parantaa ruoansulatusta.
  • Se auttaa rakentamaan keskittymistä ja tasapainoa.
  • Se vapauttaa kehon stressiä ja ahdistusta.
  • Kuukautiskierron häiriöt ja vaihdevuosioireita ovat lepytteli.
  • Haaste aiheuttaa auttaa kehon ja mielen rakentaa suuri yhteyden.

Tieteen takana Astavakrasana

Tämä voi tuntua varsin haastava aiheuttaa kun ensin nähdä sen. Kätesi nosta lantio, vartalo laskeutuu eräänlaisessa push-up asema, ja jalat kääritään ympärille aseita. Tasapainotus koko kehon kun ylläpitää rauhaa, rauhallinen ja armo voi olla melko uhkaava. Jos aiheuttaa tuntuu mahdottomalta saavuttaa, älä anna periksi vielä. Sinun täytyy työskennellä käsivarteen ja keskeinen vahvuus ensin, ja kokemuksen myötä, pystyt saavuttamaan täydellisyyttä asana joka tarjoaa tunteen iloisuus sekä voimaantumista.

Nyt tiedät miten Astavakrasana aiheuttaa, mitä sinä odotat? Vasta kun haastat itsesi joka päivä, että te kasvaa. Tämä asana antaa sinulle mahdollisuuden työntää itse ja oppia jotain uutta mielen ja kehon kuin otat tehtäväkseen hallitseminen.