Miten tehdä Baddha Konasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Home » Review » Yoga Basic » Miten tehdä Baddha Konasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Miten tehdä Baddha Konasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Sanskrit: बद्धकोणासन; Baddha – Bound, Kona – Kulma, Asana – Pose; Lausutaan BAH-Dah kartion AHS-Anna

Tämä asana on nimetty sanskritin sanojen baddha tarkoittaen sidottu, Kona tarkoittaa kulmaa tai jakaa osiin ja asana tarkoittaa ryhti. Useimmiten löydät suutarit istuu tässä asennossa, koska ne menevät heidän päivittäisiin askareisiin. Joten toinen nimi Baddha Konasana on Cobbler aiheuttaa. Sitä kutsutaan myös Butterfly esiintyneet avoimen lonkkaan liittynyt jalat ja ylös ja alas liikkeet muistuttavat virityksestä perhonen liikkeessä. Vaikka se on erittäin yksinkertainen, siinä on paljon etuja sen luotto.

Mitä sinun tulisi tietää ennen teet tämän Asana

Tämä asana on harjoiteltu muiden jooga asanat aikaisin aamulla. Mutta jos et voi herätä tai muita askareita huolehtia, tämä asana voidaan tehdä illalla.

Varmista vain vajausta ainakin neljästä kuuteen tuntiin välillä ateriat ja käytännössä. Vatsaa ja suoliston on oltava tyhjiä, kun teet tämän asana.

Taso : Basic
Style : Vinyasa
Kesto : 1-5 minuuttia
Kertaus : Ei
Vahvistaa : Hips, jalat, alaselkä, vatsa
venytysharjoituksia : polvet reidet, Nivus

Miten tehdä Baddha Konasana

 1. Sit pystyssä. Venyttää jalat ulos. Hengitä ulos ja taivuta polvet kun vedät kantapäät kohti lantion. Paina jalkapohjiin lähellä toisiaan, ja anna polvet pudota puolin.
 2. Tuo kantapäät niin lähellä lantiota kuin voit. Sitten peukalolla ja ensimmäinen sormella, pidä iso peukalot jalat. Varmista, että ulkoreunat jalat täytyy painaa aina lattiaan.
 3. Kun saat mukava asento, nopeasti tarkistaa, onko pubis ja häntäluu ovat samalla etäisyydellä lattiasta. Lantion on oltava vapaa-asennossa, ja välilihan on yhdensuuntainen lattian. Varmista, että vartalo pitenee yläosan kautta rintalastan ja lapaluiden painetaan tiukasti takaisin. Ristiluun myös pitää olla kiinteä.
 4. Muista aina, että polvet tulisi koskaan pakottaa maahan. Voit yrittää alentaa päät reiteen luut kohti lattiaa. Tämä automaattisesti tuo polvet alas. Pidä aiheuttaa noin viiteen minuuttiin. Hengittää ja nosta polvia ja laajentaa jalat. Rentoutua!

Varotoimet ja vasta

Katsomaan joitakin kohtia varoituksen, kun teet tämän asana.

 • On parasta välttää tätä asana jos sinulla polvivamman.
 • Älä käytännössä tämä asana jos kuukautiset.
 • Jos kärsit iskias, istua tyyny ja käytännössä tämä asana.

Aloittelijan Vinkkejä

Laskemalla polvet niin, että ne istuvat lattialla voi olla vaikeaa, varsinkin jos polvet ovat korkeat, ja selkä on pyöristetty. Voit istua korkeilla helpottaa asioita kunnes tottuu asanasta. Tuki voi olla jopa yksi jalka pois lattialta.

Advanced Pose Variations

Voit pitää jalat pois omalta keskiviivaa muodostamaan suuremman kulman alemman ja ylemmän osan jalat. Tämä tehostaa aiheuttaa.

Toisena vaihtelua, kun otatte Baddha Konasana, hengittää ja nojata eteenpäin, niin että vartalo on polvien väliin. Sinun täytyy työntää eteenpäin lantion eikä vyötäröä. Työnnä kyynärpäitä vastaan ​​pohkeet tai sisäinen reidet, mutta varmista, että ne eivät koskaan tönäisi vasten polvia. Nukutaan lattialle.

Edut suutarin Pose

Nämä ovat hämmästyttäviä etuja Baddha Konasana.

 • Tämä asana suuresti hyötyä raskaana, auttaa heitä on sileä ja helppo toimitus.
 • Tämä asana parantaa toiminnan sukuelimiin naisilla.
 • Se auttaa parantamaan verenkiertoa ympäri kehoa.
 • Se stimuloi munuaisissa ja eturauhasessa yhdessä virtsarakon ja vatsan elinten samoin.
 • Tämä asana on suuri lievittää stressiä. Se myös auttaa vähentämään väsymystä.
 • Se auttaa parannuskeinoa kuukautiskierron ongelmia.
 • Se parantaa nivusiin ja lantion alueen joustavuutta, jolloin polvet, sisä reidet ja nivusiin suuri venyttää.
 • Se myös paremmat ryhti kuin se venyy selkärankaa, ja auttaa lievittämään iskias.
 • Tämä asana auttaa myös parantaa astma, tasainen jalat, hedelmättömyyttä, ja korkea verenpaine. Sanotaan, että säännöllinen harjoittaminen asana voi pitää sinut vailla sairauden laadusta.

Tieteen takana Baddha Konasana

Tämä asana on niin helppoa, että kuka tahansa voi tehdä sitä. Se antaa sekä sisäinen reidet ja nivusiin hyvä venytellä. Se myös lisää joustavuutta lantion, jalkojen, nilkkojen ja polvien. Se avaa keskellä vyö alueella ja myös lisää verenkiertoa tällä alueella. Voit antaa lantiota hyvä hieronta siirtämällä puolelta toiselle.

Se on myös suuri synnytystä aiheuttaa. Se ei vain rikastuttaa sukuelimiin myös lisää hedelmällisyyttä ja tekee työn helpommaksi.

Butterflyn Pose on todella onnellinen aiheuttaa. Löydät helpotusta, sekä fyysisesti että henkisesti.