Miten tehdä Chakrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Home » Review » Yoga Basic » Miten tehdä Chakrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Miten tehdä Chakrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Chakrasana, jota kutsutaan myös Urdva Dhanurasana on asana. Sanskrit: ऊर्ध्वधनुरासन; Urdhva – ylöspäin, Dhanur – Bow, Asana – Pose; Lausutaan – OORD-vah don-your-AHS-Anna

Urdhva Dhanurasana on backbend ja myös asanaa, joka muodostaa osan perään pois harjoituksia käytettäessä astangajoogan hoito. Sitä kutsutaan myös Chakrasana tai Wheel Pose lisäksi kutsutaan ylöspäin Facing Bow Pose. Kun aiheuttaa oletetaan, se muistuttaa pyörän tai olevin keula. Tämä asana tiedetään antavan selkärangan suurta joustavuutta. Kun tehdään osana akrobaattiseen tai voimistelu rutiini, sitä kutsutaan takaisin sillan.

Mitä sinun tulisi tietää ennen teet asanasta

Tämä asana saa suorittaa vain, kun vatsaan ja suoliston ovat tyhjiä. On parasta olla aterian vähintään neljästä kuuteen tuntiin ennen käytännössä niin, että ruoka on pilkottu tarpeeksi hyvin ja olet virtaa varten harjoitus.

On parasta joogaa aamulla. Mutta jos et voi hallita ottamaan aikaa aamulla, voit tehdä sen illalla samoin.

Taso: Basic
Style: Astangajooga
Kesto: 1-5 minuuttia
Kertaus: Ei mitään
Venyttää: Vatsa, Thorax, Lung
Vahvistaa: selkä, jalat, aseiden, selkäranka, vatsa, pakarat, Ranteet

Miten tehdä Urdhva Dhanurasana (Chakrasana)

 1. Makaa selällään lattialla. Voit taivuta polvia niin, että jalkapohjiasi ovat lattialla ja lähempänä pakarat. Varmista, että jalat ovat hip-leveys välein.
 2. Kätesi taakse tulee sijoittaa hartiat, varmistaen sormet avataan ja osoitti kohti olkapäitä.
 3. Kun tunnet olosi mukavaksi tässä asenne, tasapaino oman painon teidän raajoissa. Paina sitten jalat ja kämmenten ja nosta koko kehon matolta. Anna pään roikkua kevyesti. Niskaasi tulee olla pitkä.
 4. Varmista, että olet hengittää mukavasti. Toteutettava hidas, syvä Hengitä.
 5. Pidä aiheuttaa minuutti, tai niin kauan kuin olet tottunut. Vapauta sitten taivuttamalla kädet ja jalat, ja varovasti alentaa takaisin maahan. Makaamaan Shavasana muutaman minuutin ajan, ennen kuin jatkaa normaalia toimintaa tai jatkaa workout.

Varotoimet ja vasta

Nämä ovat muutamia kohtia varoituksen sinun täytyy pitää mielessä ennen tätä asana.

 1. On parasta välttää tätä asana jos olet jännetulehdus ranteisiin tai rannekanavaoireyhtymä.
 2. Jos alaselkä alkaa satuttaa johtuu laajennuksen heti tulla ulos aiheuttaa.
 3. Sinun täytyy vältellä asana jos sinulla on olkapää impingement.
 4. Älä tee tätä asana jos kärsivät päänsärystä tai korkea verenpaine.

Aloittelijan Vinkkejä

Kuin aloittelija, kun teet tämän aiheuttaa, löydät jalat ja polvet vinoutumisen kuin nostat kehon olettaa tämä aiheuttaa. Tämä taipumus pakata alaselässä. Joten, voit käyttää hihna reisien pitää ne hip-leveys lisäksi koko asana.

Jos sinun täytyy pitää jalat paikallaan, käytä lohko keskenään siten, että sivut iso varpaat painamalla reunojen lohkon.

Advanced Pose muutostyöt

Tehostaa aiheuttaa, voit tehdä Eka Pada Urdhva Dhanurasana. Tätä varten kun olet päässyt Wheel Pose, siirrä paino toinen jalka. Sitten, kun hengität ulos, taivuta toinen jalka polven, ja vedä se omaan vartaloon. Hengittää ja venyttää sitä ylöspäin. Pidä aiheuttaa muutaman sekunnin, ja sitten tuo polvi lattiaan kun hengität ulos. Toista käyttäen toinen jalka.

Edut olevin Bow Pose

Nämä ovat hämmästyttäviä etuja Chakra asana.

 • Se antaa keuhkoihin ja rintakehän hyvä venytellä. Se laajentaa myös hartiat ja rintaan.
 • Tämä asana antaa myös voimaa jalat, vatsa, pakarat, selkä, lapaluiden, gluteeni, takareisien, alaselän, ranteet ja käsivarret.
 • Se tiedetään stimuloivan aivolisäkkeen ja kilpirauhasen.
 • Harjoitellaan asana myös antaa hyvän venytys lantion flexors, oman ytimen, ja ranteeseen flexors.
 • On tunnettua antaa helpotusta joitakin alaselän kipuja.
 • Se kovettuu hedelmättömyys, astma, ja osteoporoosi.
 • Lisäksi se lievittää stressiä ja vähentää masennusta, ja tekee sinusta tuntuu energinen ja täynnä elämää.

Tieteen takana Chakrasana (Urdhva Dhanurasana)

Kuten useimmat muut jooga asanat, tämä toimii myös mielemme, kehon ja tunteita. Tämä asana kiteyttää koko olemus takaisin taivutus ja liikut kohti iloa ja pelottomuus.

On tunnettua parantaa elinvoimaa joka ympäröi sydämen ja jakelu voima, joka on eri puolilla kehoa (Pran ja vyana), siis auttaa tulet tietoisemmaksi asioita ja rakentaa myös rohkeutta taistella tahansa haasteeseen mikä liikkuu.

Tämä asana keskittyy taipumista etuosan kehon joka sisältää hartiat, väliset lihakset, ranteisiin, lonkan flexors ja quadriceps. Se myös antaa lujuutta hartiat, ristiluu, ranteet ja käsivarret, ja tekee niistä vakaampi. Jos se on tehty oikein, se auttaa myös pyörittää reidet ja käsivarret sekä harjoittaa takareisien.

Tämä asana, vaikka katsotaan perus yksi, on erittäin haastava. Mutta jos tehdään oikein ja säännöllisesti, se ei voi vain tehdä sinusta vahvempi, mutta myös enemmän myötätuntoinen peloton, ja onnellinen