Miten tehdä Dandasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Home » Review » Yoga Basic » Miten tehdä Dandasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Miten tehdä Dandasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Dandasana tai Henkilökunta Pose on asana. Sanskrit: दण्डासन; DandA – Stick, Asana – Pose; Lausutaan: Dahn-dah-sah-Nah

Tämä asana on nimetty sanskritin termi Danda joka tarkoittaa keppiä ja asanaa se tarkoittaa ryhti. Dandasana on harjoitus, joka auttaa kehoa varautumaan voimakkaampi aiheuttaa. Se myös lisää kykyä työskennellä kohdistamalla kehon täydellisesti.

Mitä sinun tulisi tietää ennen teet asanasta

Tämä asana on eräänlainen alkulämmittelyn poseeraamaan syvempien jooga aiheuttaa. Sinun täytyy varmistaa pitämään mahan ja suoliston tyhjä ennen Käytännössä tämä asana. Varmista, että olet ateriat vähintään neljästä kuuteen tuntiin ennen kuin teet asanasta niin, että ruoka saa pilkottu, ja on tarpeeksi energiaa sinulle uhrata harjoituksen aikana.

On parasta joogaa aamulla. Mutta jos jos et voi treenata aamulla, se on kunnossa harjoittaa sitä illalla.

Taso : aloittelija
Tyyli : Vinyasa
Kesto : 20 30 sekuntia
Kertaus : Ei
Venyttää : Hartiat, Thorax
Vahvistaa : Takaisin

Miten tehdä Dandasana

 1. Sit pystyssä maahan, selkä suoraksi ja jalat ojensi edessä. Jalat on rinnakkain toisiaan, ja jalat on todettava ylöspäin.
 2. Paina pakarat lattialle, ja kohdista pään siten, että kruunu kasvot kattoon. Tämä automaattisesti suoristaa ja pidentää selkärankaa.
 3. Flex jalat ja paina kantapäät.
 4. Aseta kämmenet vieressä lantion lattialle. Tämä tukee selkärankaa ja myös rentouttaa hartiat. Vartalo on suora, mutta rento.
 5. Rentoutua jalat, ja jauhetaan alempi puoli kehosta tiukasti lattiaan.
 6. Hengittää normaalisti, ja pidä aiheuttaa noin 20-30 sekuntia.

Varotoimet ja vasta

Nämä ovat muutamia kohtia varoituksen sinun täytyy pitää mielessä ennen kuin harjoitella tätä asana.

 1. On parasta välttää tätä asana jos sinulla on alaselän tai ranne vammoja.
 2. Vaikka tämä on melko yksinkertainen aiheuttaa, se on parasta tehdä se valvonnassa jooga opettaja. Kun joogaa, muista kuuntele kehoasi ja työnnä vain niin paljon kuin se voi kestää.

Aloittelijan Vinkkejä

Nämä ovat muutamia vinkkejä sinun täytyy pitää mielessä saada perus aiheuttaa oikealle.

 1. Paino on hyvin tasapainossa pakarat. Sinun täytyy siirtää lantiota puolelta toiselle, kun olet aiheuttaa. Kun tunnet, että paino tasapainotetaan, varmista, että häpyluun ja tailbone ovat yhtä kaukana lattiasta.
 2. On parasta aloittaa työt tämän Dandasana jooga aiheuttaa välillä jalat ylös. Piirtämällä pohjan iso varpaat eteenpäin ja aseta kantapäät, jalat ja varpaat. Keskity nilkoissa. Kuten työskentelet kantapäät, jauhettua reisien ja vasikoita. Sitten etsiä linjaus vatsassa, tailbone ja lantion kun saavutat jopa kädet, hartiat, solisluu ja niska. Lopuksi siirrä yhdenmukaistaa päälaen. Muista, lonkat, olkapäät, ja korvat on aina oltava yhdellä rivillä.

Advanced Pose muutostyöt

Dandasana on perusta kaikille muille käänteitä ja istuvat aiheuttaa, joten on tärkeää saat sen oikein. Nämä ovat muutamia variaatioita, jotka juoda oikea linjaus ja auttaa, olipa teidän puutteita.

 1. Jos takareisien ovat tiukat, ja sinun on vaikea istua jalat ojensi, taita huopa ja aseta se alla pakarat. Tämä poistaa jännitystä jalat ja lonkkaan ja helpottaa istua suorassa.
 2. Jos vatsa ja yläselän ovat heikkoja, käytä tukea seinään kun teet tämän asana. Sitten, kun saat voimaa, siirry pois seinästä vähitellen, ja varmista, että selkäranka on pystyssä kuin valmistut.
 3. Henkilöille, joilla on pitkät varret, se on kunnossa taivuttaa kädet varovasti kyynärpäät jos et voi suoristaa niitä kokonaan. Muistathan pitää kämmenet lattialla ja vapauttaa lapaluiden alas selkää.
 4. Siinä tapauksessa sinulla rannekanavaoireyhtymä tai on tiukka ranteet ja käsivarret, on suositeltavaa pitää sormet osoittavat takanasi. Vain paikka kämmenet lattialle ja pyöritä kädet niin, että sormet osoittavat kohti selkää. Tämä vaihtelu varmistaa olkavarren ja rintakehän lihakset ovat avautuneet.

Hyötyjä henkilökunnan Pose

Nämä ovat hämmästyttäviä etuja Dandasana.

 • Tämä asana auttaa vahvistamaan lihaksia selässä.
 • Se auttaa myös venyttää rinnassa ja olkapäät.
 • Säännöllisesti Käytännössä tämä asana, ryhtiä on varmasti parannettava.
 • Vatsa on venytetty ja vahvistetaan samoin.
 • On tunnettua parannuskeinoa iskias ja astma.
 • Tämä asana auttaa keskittymään ja rauhallinen mieli. Kun pariksi oikea hengitys, se lievittää stressiä ja auttaa parantamaan keskittymistä.

Tieteen takana Dandasana

Kuitenkin helppo tämä aiheuttaa voi näyttää, se on melko voimakas, vahvuus rakentamisharjoitusta varten, vatsa, ja yläselän.

Tämä aiheuttaa on perusta kaikille istuvan tekeytyy se antaa perusrakenteesta niitä kaikkia. Jos katsot tarkkaan, se on istuvat versio Tadasana tai Mountain aiheuttaa.

valmistelevia Poses

Adho Mukha Svanasana
Uttanasana

Seurantaryhmän Poses

Bharadvaja n Twist
Purvottanasana

He sanovat ”suurista asioista ovat pienissä paketeissa”. Tämä asana on lyhyt ja yksinkertainen, mutta vain aika avautua uskomattomia asioita, että se tekee kehosta.