Miten tehdä kolmiosaisen hengenvetoon (Dirga Pranayama) Jooga

Home » Review » Meditation » Miten tehdä kolmiosaisen hengenvetoon (Dirga Pranayama) Jooga

 Miten tehdä kolmiosaisen hengenvetoon (Dirga Pranayama) Jooga
Tavoitteet: hengitys, keskittyminen

Taso: Aloittelija

Kolmiosainen hengenvetoon (Dirga Pranayama) on yksi rauhoittava, karilleajo hengitys harjoituksia voi tehdä. Se todella toimii auttaa keskittämään huomionsa nykyhetkeen ja saada sopusoinnussa tuntemukset fyysisen kehon. Näistä syistä, se on usein opetetaan alussa joogatunteja keinona siirtyä opiskelijoille heidän työelämässämme osaksi kun he ovat varattu jooga. Jos harjoittelet kotona, se voi toimia samalla tavalla. Tee tämä pranayaman kun ensin saada teidän matto karistamaan päivä ja valmistaudu käytännössä.

hyötyjä

Syvä hengitys auttaa hapetettu veren, ravitseva koko kehon. Kun olet stressaantunut, hengitystä voi olla nopea ja matala. Tahallinen hengitys kuten tämä käytäntö auttaa rauhoittavat sinua. Suurempi happea aivoihin auttaa entistä paremmin suunnattua ja valpas. Tämä tekniikka opetetaan lievittää stressiä ja jopa käsitellä paniikkikohtauksia. Voit käyttää sitä koko päivän, kun olet tunne jännitystä.

Step-by-Step Ohjeet

Tarvitset alue, jossa voit asetella matto. Vaikka tämä hengitys tehdään usein istuen mukava, jalat ristissä kantaa, se on myös erittäin mukava tehdä se kun makaa selässä, varsinkin alussa teidän käytännössä. Kun olet makuulla, voit todella tuntea hengityksen liikkuvat läpi elimistöön se koskettaa lattiaa.

 1. Tule makaamaan selällään silmät kiinni, rentouttava kasvojen ja kehon. Voit pitää jalat levällään tai taivuta polvet ja tuo jalkapohjiasi teidän matto, jos se on mukavampaa. Jos taivuta polvet, anna niiden kiinni toisissaan.
 2. Aloitan huomauttamalla luonnon sisään- ja uloshengityksen hengityksen muuttamatta mitään. Jos löydät itsesi hajamielinen toimintaa mielessäsi, yritä harjoittaa ajatuksia. Vain huomaa niitä ja sitten antaa heidän mennä, tuo huomiota takaisin sisään hengittämän ja exhales.
 3. Alkaa hengittää ja hengittää syvään nenän kautta.
 4. Kummallakin hengittää, täytä vatsa ylöspäin kanssa hengitystä. Laajentaa vatsa ilmalla kuin ilmapallo.
 5. Kummallakin hengittää, karkottaa kaikki ilma ulos vatsa nenän kautta. Piirrä navan takaisin kohti selkärankaa varmistaa, että vatsa on tyhjä ilmaa.
 6. Toista tämä syvä vatsa hengitys noin viisi Hengitä. Tämä on osa yksi.
 7. Seuraavalla hengittää, täyttää vatsa ilmalla. Sitten kun vatsa on täynnä, piirtää hieman henkeä ja anna sen ilma laajenee rintakehää aiheuttaa kylkiluut laajentaa toisistaan.
 8. On hengittää, anna ilma mennä ensin rintakehästä, kerroit kylkiluut liukuvat lähemmäksi toisiaan, ja sitten vatsa, piirustus navan takaisin kohti selkärankaa.
 9. Toista tämä syvä hengitys vatsaan ja rintakehään noin viisi Hengitä. Tämä on osa kaksi.
 10. Seuraavalla hengittää, täytä vatsa ja rintakehä ilmalla. Sitten siemailla vain hieman enemmän ilmaa ja anna sen täyttää ylärinnan, kaikki tavalla jopa solisluu aiheuttaen ympärillä sydämen (jota kutsutaan sydänkeskus jooga), laajentaa ja nousta.
 11. On hengittää, anna hengenvetoon mennä ensin ylärinnan, jolloin sydänkeskus upota takaisin alas, sitten rintakehää, kerroit kylkiluut liukuvat lähemmäksi toisiaan. Lopuksi ilma menevät vatsa, piirustus navan takaisin kohti selkärankaa.
 12. Jatka omaan tahtiin, lopulta tulossa antaa kolme osaa hengityksen tapahtua sujuvasti pysähtymättä.
 13. Jatka noin 10 Hengitä.

Yleiset virheet

Saada eniten tästä käytännöstä, välttää nämä virheet.

Hengitys liian syvälle

Älä pakota keuhkoista ylikapasiteettia. Keuhkot tulisi tuntea mukavasti täynnä, eikä kuten he ovat menossa räjähtää.

kireät Hengitys

Hengitystä pitäisi tulla ja mennä sujuvasti.

Muutokset ja muunnelmat

Voit harjoitella tämä aiheuttaa usealla eri tavalla.

Tarvitsetko Muutos?

Voit tehdä kolmiosaisen hengenvetoon kaikista mukava istuen tai kallistettu aiheuttaa. Kokeile Corpse Pose, Easy Pose tai Bound Angle Pose. Jos et ole varma, onko hengitys oikein, aseta käsi varovasti vatsaa, kylkiluiden ja solisluun varmistaa olet laajentamalla kutakin näistä järjestyksessä.

Up for haaste?

Kun pystyt tekemään kolmiosaisen hengenvetoon ilman mitään ongelmia, voit vaihdella kuvio. Kokeile pidentävät exhalations.

Turvallisuus ja varotoimet

Tämä tekniikka pitäisi olla turvallisia useimmille, mutta se voi olla vaikeaa, jos sinulla on astma tai muita syitä hengitysvaikeuksia. Jos tunnet huimausta, palata normaaliin hengitystavasta.