Miten tehdä Parivrtta Trikonasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Home » Review » Yoga Basic » Miten tehdä Parivrtta Trikonasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Miten tehdä Parivrtta Trikonasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Parivrtta Trikonasana tunnetaan myös pyöritetään kolmion pose on asanaa. Parivrtta – pyörinyt, Trikona – Kolmio, Asana – Pose; Lausutaan Kuten – par-ee-vrit-tah trik-kartio-AHS-anna

Tämä asana on pohjimmiltaan laskuri vaikeutua, Utthita Trikonasana ja on varmasti monimutkaisempi. Tämä asana on yhdistelmä eteenpäin mutka ja syvä kierre. Se tarvitsee hyvän tasapainoa ja avaran saavuttamiseksi vakautta aiheuttaa. Tämä on yksi ensimmäisistä pysyvän asennot opit kun ilmoittautua itse jooga kurssin. Se opettaa, miten työskennellä jokainen osa kehoa yhtenäisesti toistensa kanssa.

Mitä sinun tulisi tietää ennen teet asanasta

Kuten kaikki asanat jooga, se on tärkeää pitää suoliston ja mahan puhdas. Varmista, että olet ateriat vähintään neljästä kuuteen tuntiin ennen workout, jotta annat järjestelmän riittävästi aikaa sulatella ruokaa ja anna vaadittua energiaa harjoitus.

Paras aika joogaa on yleensä aamunkoitteessa tai iltahämärässä.

Taso: Basic
Style: Hathajooga
Kesto: 30 sekuntia
toistamista: Kerran kummallakin puolella
Venyttää: Polvet, lonkat, olkapäät, reidet, selkäranka, Thorax, nilkat, takareisien, vasikat, Nivus
Vahvistaa: polvet reidet, nilkat

Miten tehdä Parivrtta Trikonasana (pyörinyt Triangle Pose)

 1. Seistä pystyssä matto, edullisesti Tadasana.
 2. Sitten, ota kolme jalkaa askel taaksepäin teidän oikea jalka, ja käännä sitä noin 25-astetta sivulle. Vasemmalla varpaat pitää osoittaa eteenpäin. Tässä vaiheessa lantion kohta täytyy kohdata puolellaan mattoa. Myös nopeasti tarkistaa linjaus jalat. Niiden on oltava hip-leveys lukuun ottamatta, sekä kannoilla linjassa toistensa kanssa. Kantapää ja kaari on myös linjassa.
 3. Aseta vasen käsi vyötärön ja hengittää ja nosta oikea käsi yläpuolella, kun pitkänomaisen selkärankaa.
 4. Lujasti kitkemään ulkopuolelta takaisin jalka, ja vedä alaosassa vatsasi niin, että alaselkä on tuettu. Hengittää ja sarana eteenpäin vyötäröllä. Varmista, että selkäranka on venytetty niin tulet ulos oikeaan käsivarteen.
 5. Riippuen joustavuutta ja liikerataa, anna oikea käsi tavoittaa oman Shin tai lattialle ulkopuolella oman jalka. Hengitä ja jatkaa läpi ulottuva päälaen, joka varmistaa selkäranka on pitkä.
 6. Nopeasti tarkistaa, jos ulkopuolelta oikea jalka on vankasti maahan. Sitten hengittää ja kierrä vasemmalle. Venyttää vasen käsi kohti taivasta, kun katse sitä.
 7. Hengitä hitaasti ja syvään kuin pidät aiheuttaa muutaman sekunnin.
 8. Poistu aiheuttaa, katso vasen jalka, ja vedä vatsa sisään. Sitten hengittää ja lempeästi nousta. Aseta kädet vyötärön ja tuo jalat yhteen. Toista Asana vastakkaisella puolella.

Varotoimet ja vasta

Nämä ovat muutamia kohtia varoituksen sinun täytyy pitää mielessä ennen kuin teet tämän Asana:

 1. Jos sinulla on selkä tai selkärangan vamma, sinun täytyy tehdä tämä Asana vain valvonnassa asiantuntijan. Jos näin ei ole, se on parasta välttää harjoitellaan asana.
 1. Vältä myös tämä asana jos sinulla on seuraavat ehdot:

a. Alhainen verenpaine
b. Migreeni
C. Ripuli
d. Päänsärky
e. Unettomuus

Aloittelijan Vihje

Jos oletetaan kapea asenne, tämä asana helpottuu. Siksi kuin aloittelija, tee se käytäntö tuoda käden lähemmäksi sisempi jalka.

Advanced Pose Variations

Syventää aiheuttaa, tuovat pohja käsi ulkopuolelle jalan eteen, ja sitten, painautuvat tiukasti kyynärvarret vasten ulompaa säärissä. Paine varren jalkaan syventää pyörimisen vartaloon.

Edut pyöri Triangle Pose

Nämä ovat hämmästyttäviä etuja Parivrtta Trikonasana.

 • Se antaa jalat Venyvyytensä ja tekee niistä vahvoja.
 • Lantion ja selkärangan saada hyvä venytys.
 • Harjoitellaan asana avaa rinnassa, ja siksi, hengitys paranee.
 • Selkäkipu on helpottunut.
 • Vatsaelimiä stimuloidaan ja siksi, ruoansulatus on parantunut.
 • Tasapaino, keskittyä, ja keskittyminen ovat parantuneet.

Tieteen takana Parivrtta Trikonasana

On olemassa kaksi erilaista dynaamisia energioita liittyy pyörinyt kolmio aiheuttaa. Ensimmäinen on tonkia jalat maahan, ja toinen lähettää energia ylöspäin läpi laajennettu varret. Tämä asana on täydellinen liitto sthira ja sukha vaivalla ja helposti. Tätä kautta muita vastakohdat kuten pehmeä ja kova, kutistumista ja laajentumista, nousevan tai laskevan, sekä auringon ja kuun käsitellään myös asana.

Vaikka tämä asana tuntuu kierre, kun tulet kerroksessa, huomaat että on enemmän tasapainottamista. Mutta tunnet tasaisen ja mukava jos osaat käyttää ydin ja jalkojen lihaksia elättämään itsensä. Kun saat linjaus oikea, voit saavuttaa joustavuutta ja voimaa kun tasapaino itseäsi energisesti sekä fyysisesti. Harjoitellaan asana ei vain tee mieli tasainen, mutta se myös antaa sinulle tunteen vapaiksi. Sitten, kun toinen käsi pääsee maahan, ja toinen kohoaa kohti taivasta, löydät vakautta, jonka avulla voit antautua nyt ja tulevaisuudessa.

Nyt tiedät miten pyörinyt kolmio aiheuttaa, mitä sinä odotat? Tämä asana on tasapainottaa vastakohtia. Siinä on hyviä oppitunteja tarjolla, joista tärkeimpiä ovat tekemisissä ristiriitaisia ​​energioita. Hemmottele itseäsi suuruuden tällä yksinkertaisella, mutta hankala asanoista löytää itsensä todella vapaaksi.