Miten tehdä Sukhasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Home » Review » Yoga Basic » Miten tehdä Sukhasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Miten tehdä Sukhasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Sukhasana, Easy Pose, Decent aiheuttaa, tai Pleasant Pose on asanassa harjoitetaan joogaa. Sanskrit: सुखासन; Sukh – Pleasure, Asana – Pose; Lausutaan – soo-kah-SAH-Nah.

Tämä aiheuttaa parhaiten soveltuu mietiskelyyn sekä aloittelijoille että kokeneille harjoittelijoille. Sukhasana tulee sanskritin sanasta Sukham se on helppoa, ilo, mukavuus, ja mielihyvää. Kaikenikäiset ihmiset voivat tehdä tämän asana.

Mitä sinun tulisi tietää ennen teet asanasta

Tämä asana on meditatiivinen aiheuttaa, joten se on parasta, jos käytäntö tämä aiheuttaa aamulla.

Se ei ole pakollista, että tämä asana on tehtävä tyhjään vatsaan. Mutta jos ennen tai jälkeen sen kanssa jooga asanat, se on parasta mitä on ateriat vähintään neljästä kuuteen tuntiin ennen teet tämän asana. Varmista myös, että suoliston ovat puhtaat.

Taso: Basic
Style: Vinyasa
Kesto: Niin kauan kuin olet tottunut
Kertaus: Ei mitään
Venyttää: polvet, nilkat
vahvistuu: Takaisin

Miten tehdä Sukhasana

 1. Sit pystyssä, jalat ojennettuna edessä.
 1. Nyt rajat jalat niin, että polvet ovat leveitä, säärissä ovat ristissä, ja kumpikin jalka asetetaan polven. Polvet täytyy taivuttaa, ja jalat pitäisi työntää vartalo.
 1. Jalat on rento, ja ulkoreunat on perustuttava lattialle sisä- reunat on kaari teidän säärissä. Kun halveksua jalat, sinun täytyy nähdä muodostaman kolmion teidän säärissä ylitetyt ja molemmat reidet.
 1. Varmistaa mukavan väli lantion ja jalat. Lantiota on oltava vapaa-asennossa.
 1. Selkää on tasapainotettava siten, että tailbone ja häpyluun ovat yhtä kaukana lattiasta.
 1. Nyt kun jalat ovat niiden sijasta voit sijoittaa kämmenten pinottu sylissä. Tai voit myös panevat ne polvet kämmenet ylöspäin tai kämmenet alaspäin.
 1. Venyttää teidän tailbone ja kiinteyttää olkapäitä. Mutta varmista alaselässä ei kaareva siten, että se pistää alemman kylkiluun eteenpäin.
 1. Jooga, he sanovat, että jos et voi istua aiheuttaa kaksi tuntia ja kolmekymmentä kaksi minuuttia, olet oppinut sen. Voit istua tämä aiheuttaa niin kauan kuin olet tottunut.
 1. Vain varmista, että olet vuorotellen ylittämistä jalat. Voit pitää oikea jalka yli vasemmalle jopa päiviä, ja jäljelle oikealle parittomina päivinä.

Varotoimet ja vasta

Nämä ovat muutamia kohtia varoituksen sinun täytyy pitää mielessä ennen kuin harjoitella tätä asana.

 1. Vältä tämä asana jos sinulla on lonkan ja polven vammat, tai jos ne ovat molemmat tulehtuneet.
 1. Harjoitella varovainen, jos sinulla on luiskahtanut välilevy ongelma. Voisit käyttää iskunvaimennus, jotta aiheuttaa mukava.

Aloittelijan Pose

Kuin aloittelija, voi olla vaikeaa istua pystyssä lattialla pitkään. Voit käyttää lohkoja ja pehmusteet saada ryhti oikea. Voit myös nojata seinään pitää selkä suorana.

Advanced Pose muutostyöt

Tämä asana saattaa näyttää erittäin helppoa, mutta se ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää. Kun saat mukava asento, sinun täytyy asettaa vahva aikomus ja nojata meditatiivinen tila. Käytäntöä, koet suurta iloa ja onnea täyttämällä sydämesi.

Edut Sukhasana

Nämä ovat hämmästyttäviä etuja Sukhasana.

 1. Se leviää tunne rauhallinen ja rauhaa mielen ja kehon.
 1. Se rentouttaa aivot.
 1. Tunnet kaikki uupumus, stressi ja ahdistus jätä olento.
 1. Rintaan ja kaulus luut laajennetaan.
 1. Kehosi kohdistus paranee.
 1. Harjoitellaan asana auttaa venyttää selkärankaa.
 1. Selkää vahvistuu ja tasaisempaa.
 1. Tämä asana antaa polvet ja nilkat hyvä venytellä.

Tieteen takana Easy Pose

Jos pidät asennon oikea, kun harjoitella Sukhasana, luot rento tunnelma oman mielen ja kehon. Sinun täytyy varmistaa paino kehosi jakautuu tasaisesti oman istuu luita, kun oletetaan asemaa. Näin varmistetaan, että hartiat ovat samassa linjassa kuin lantion ja että pää on sijoitettu aivan keskustassa selkärankaa. Se voi olla melkoinen haaste rentoutua jalat istut tämä aiheuttaa. Mutta kun opit, että sinusta tulee ammattilainen asana. Kaiken tämän, tarvitset oman ytimen vahvana. Kun teet tämän Asana säännöllisesti, koko vartalon saa pehmentänyt. Kun kaikki tämä ulottuu selkärangan, siirryt huomiota sydämesi. Kun näin tapahtuu, saat mukava asento, ja saada sekä fyysistä ja henkistä tasapainoa.

Kun elimistö on tasaista, ja jos hengitys on synkronoitu ja laajennetaan, löydät äärimmäistä iloa. Sitten huomaat että mielesi, hengityksen ja kehon yhdistävät, ja sydämesi on asetettu vapaa kaikista rasitteita.

valmistelevia Poses

Dandasana

Seurantaryhmän Poses

Anulom-Vilom
kapalbhati
Vajrasana
Uttanasana
Balasana
Dhanurasana

Jooga on kyse on liitetty itse samalla kuin pyrittäessä korjaamaan asana. Tämä tuo rauhaa, iloa ja helppous. Jos onnistut kutoa asana elämääsi, voit selata sitä ilman pelkoa tai paniikkia.