Miten tehdä Supta Matsyendrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Home » Review » Yoga Basic » Miten tehdä Supta Matsyendrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Miten tehdä Supta Matsyendrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Supta – Makuuasentoon, Matsyendra – Lord of the Fish, Asana – Pose; Lausutaan – Soop-TAH MAHT-see-en-DRAHS-uh-Nuh

Supta Matsyendrasana, jota kutsutaan myös selällään Twist, reclining Twist, Lepäävän Herra kalan aiheuttaa, ja Jathara Parivartanasana, on korjaavat aloittelijan aiheuttaa. Sanotaan rentoutua mielen ja ruumiin. Tämä asana on nimetty Herra kalaa, Matsyendra, joka oli Yogi ja opiskelija Shivan.

Mitä sinun tulisi tietää ennen teet tämän Asana

Sinun täytyy varmistaa pitämään mahan ja suoliston tyhjä ennen Käytännössä tämä asana. Olla ateriat vähintään neljästä kuuteen tuntiin ennen kuin teet asanasta niin, että ruokaa saa pilkottu ja on tarpeeksi energiaa sinulle uhrata harjoituksen aikana.

On parasta joogaa ensin aamulla. Mutta jos et voi treenata aamulla, se on kunnossa harjoittaa sitä illalla.

Taso: Basic
Style: Hathajooga
Kesto: 30-60 sekuntia
toistamista: Kerran kummallakin puolella
Venyttää: Vatsa, Rinta, olkapäät, alaselkä, lantio, Lähi selkärangan, Yläselkä
Vahvistaa: sisäelimiin, Spine

Miten tehdä Supta Matsyendrasana (selällään Twist)

 1. Aloittamaan tämän asana, sinun täytyy olla tasainen ja suora selässä. Exhale, ja paina varovasti alaselässä lattialle.
 2. Sopimus vatsan lihaksia. Sitten hengittää ja taivuta polvet kun nostat jalat irti lattiasta.
 3. Exhale, ja venyttää kädet siten, että ne luovat samalla suoralla hartiat. Aseta kämmenet alaspäin niin, että ne antavat sinulle että ylimääräistä tukea. Käytä keskeisiä lihaksia tukemaan selkärankaa. Vaikka teet tämän, tuo polvet ja jalat yhdessä.
 4. Hengitä ja nosta jalat hieman korkeampi kuin polvia.
 5. Hengittää ja laske jalat vasemmalla lattialle, varmista polvet ja jalat menevät päällekkäin. Sinun täytyy myös varmistaa, että polvet tulisi olla lantion tasolla, ja kantapäät pitäisi levätä jalka pois pakarat.
 6. Hengenvetoon hitaasti ja syvään kun varovasti kääntää päätä oikealla. Root alas oikealle olkapäälle että pystyt säilyttämään kierre ylempi selkärangan. Jos pidät käsivarret olkapään tasolle, se auttaa kitkemään hartiat. Pidä poseeraamaan noin 30-60 sekuntia.
 7. Vapauttamaan aiheuttaa, paina kädet lattiaan, ja sopimuksen lihaksia vatsaan. Hengittää ja nosta rinnassa ja polvet yli rintaan. Pidä polvet.
 8. Hengittää. Vedä reisien rintaa, ja nosta pään ja rintakehän reisien. Varmista et nosta hartiat kuin pää nostetaan.
 9. Laske hartiat ja pää lattiaan, ja sopimuksen vatsalihaksia. Sitten ojentaa kädet uudelleen, ja toista kierre toisella puolella.

Varotoimet ja vasta

Nämä ovat muutamia kohtia varoituksen sinun täytyy pitää mielessä ennen kuin teet tämän asana.

 • Vältä harjoitellaan asana jos sinulla on vaikeita ongelmia alaselässä.
 • Jos olet raskaana, käytännössä tämä asana vain ohjauksessa asiantuntija. Tekin ehkä mukava harjoitellaan asana tyynyn polvien väliin.
 • Vältä tämä asana jos olet ollut leikkauksessa sisäisen elimen.

Aloittelijan Vihje

Kuin aloittelija, voi olla vaikea pinota jalat tässä asana. Varmista siis venyttämään alkuun polvi vain niin paljon kuin voit. Älä paina liikaa. Voisit käyttää vahvistaa tai tyynyn lepuuttaa alkuun polvi. Tämä auttaa vähentämään liikerataa.

Advanced Pose vaihtelu

Lisätä venyttää lantion, voit kokeilla tätä vaihtelua.

Cross oikea polvi yli vasemmalle ja jos olet riittävän joustavia, kääri oikea jalka ympäri vasempaan pohjelihaksiin lähes jäljittelemällä asentoa jalat Garudasana. Siirrä lantiota hieman oikealle ja pudota polvet vasemmalle. Viekää sitten jalat takaisin keskelle ja toista Asana vastakkaisella puolella.

Edut supine Twist

Nämä ovat hämmästyttäviä etuja Saamaton Twist.

 • Se varmistaa selkärangan ja nikamien saada tarpeeksi liikettä ja näin ollen muuttuu joustavammaksi.
 • Se stimuloi ja ääniä sisäelimiä.
 • Se tarjoaa täydellisen detox sisäelimiä.
 • Tämä asana takaa paremman ruuansulatusta.
 • Se antaa hartiat, rinta, keskellä selkärangan, lantion, alaselän ja yläselän hyvä venytys.
 • Jos sinulla on jäykkyyttä tai kipua selkärangan, lantion tai alaselän, asana auttaa lievittämään sitä.
 • Se vapauttaa stressiä ja ahdistusta.

Tieteen takana Supta Matsyendrasana

Juuri mitään jooga kierre toimii balsamia lievittää tukahdutetaan hengitys, hidas ruoansulatus tai vähän energiaa, lukuun ottamatta eri kipuja ja särkyjä. Se antaa sinulle vauhtia virkistävä energiaa. Kierre antaa sinulle mahdollisuuden tuntea valtaa vääntämistä pois ruumiin sen ydin. Tunnet hengityksesi parantaa, ja jännitystä niskan ja selän tasata. Kierre myös rauhoittaa frazzled hermoja. Kun otatte kallistettuna, viipyä ympäri spiraalit ja käyrät ryhti, ja siksi anna kierre tunkeutua syvälle selkärangan. Lopussa se, olet varmasti tuntuu puhtaalta, nuorennusleikkauksen, ja virkeänä.

Nyt tiedät  miten istuvien kierre jooga aiheuttaa, mitä sinä odotat? Kierre on mukava ja lohduttava, ja tämä kierre, johon on lisätty terveyshyötyjä, on täysin kannattaa yrittää.