Miten tehdä Tittibhasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Home » Review » Yoga Basic » Miten tehdä Tittibhasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Miten tehdä Tittibhasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tittibha – Firefly, Asana – Pose; Lausutaan – tit-THI-BHA-ah-sana

Firefly Pose on yksi, joka edellyttää poikkeuksellisia voimaa ylävartaloon ja joustavuutta hamstrings. Mutta nämä kaksi ominaisuuksia voidaan saavuttaa vain harjoittelemalla. Siksi sinun on hallittava aiheuttaa hitaasti. Tässä vaikeassa käsivarsi tasapaino jäljittelee Firefly lennon.

Mitä sinun tulisi tietää ennen teet tämän Asana

Kuten muutkin jooga asanat, on tärkeää, että vatsa ja suoliston ovat tyhjiä, kun harjoitella asana. Varmista on aukko vähintään neljästä kuuteen tuntiin välillä aterian ja käytännössä. Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa sulatella ruokaa ja tuottamaan energiaa käytännössä.

Myös aamut ovat ihanteellisia joogaa. Mutta, jos et voi joogaa aamulla, illat ovat hyvä aika liikaa.

Taso: Intermediate / Advanced
Tyyli: Astangajooga
Kesto: 30-60 sekuntia
Toisto: Ei mitään
Venyttää: Arms, Ranteet
vahvistuu: Inner groins, Back torso

Miten tehdä Tittibhasana

 1. Aloittamaan tämän asana, aloita Adho Mukha Svanasana.
 2. Kävelevät kädet niin, että jalat ovat edessä kädet. Sitten, anna käsien kautta jalat, ja paina niitä taakse vasikat, niin että sinä ryömiä syvemmälle läpi jalat.
 3. Tuo käsivarret ja olkapäät niin pitkälle taakse reidet voit sijoittaa ne. Lujasti aseta kämmenet takana jalat niin, että kantapäät pidetään peukalolla ja etusormella.
 4. Varovasti taivuta polvia ja kyykky kun levätä takaosassa jalat niin lähellä hartiat kuin voit.
 5. Kun sormet ja kämmenet ovat levinneet, muista siirtää oman kehon painoa niihin kiinni. Nosta jalat irti lattiasta. Suoristaa jalat ensin. Sitten, kun vakauttaa, suorista käsivarret. Purista reisien vastaan ​​olkavarteen saada lisää korkeutta.
 6. Pidä muutaman sekunnin ja vapautumista.

Varotoimet ja vasta

Vältä tämä asana jos sinulla on seuraavat ehdot.

 • Olake vahinkoa
 • Kyynärpää vammoja
 • Ranne vammoja
 • Alaselän vammat

Aloittelijan Vihje

Kuin aloittelija, se voi olla vaikea saada tätä aiheuttaa oikeassa. Istua lattialla ja levitä jalat muodostaa 90 asteen kulmassa. Sitten nostaa kantapäät on lohko, ja paina kämmenet jalkojen välistä lattialle.

Advanced Pose muutostyöt

Tämä on edistyksellinen aiheuttaa itsessään. Kun hallita sen ja pystyvät tekemään sen helposti, olet jo löytää itsesi edenneessä asennossa.

Edut Firefly Pose

Nämä ovat hämmästyttäviä etuja Titthibhasana.

 • Se antaa takaisin vartalon ja sisempi groins hyvä venytys.
 • Varret ja ranteisiin tulee vahva.
 • Se rauhoittaa mielen ja parantaa tasapainoa.
 • Vatsa on pehmentänyt, ja siksi, ruoansulatus on parantunut.

Tieteen takana Tittibhasana

Luottamusta, päättäväisyyttä ja kykyä päästää irti auttaa nostat itsesi Tittibhasana, joka on erittäin haastava aiheuttaa.

Tittibha tarkoittaa Firefly. Se on hyvä metafora polku joogan heräämisen.

Teeskentelyä näin on kyky heittää eniten tosissaan lääkäri kenet, jos ottaa liian vakavasti. Tämä varsi tasapaino on haastavaa ja vaatii ja inculcates sekä Vriya ja Shraddha. Luottaa, kun sujauttaa tämän Firefly jooga aiheuttaa. Tämä auttaa sinua saamaan vakaa tarvitset syvissä eteenpäin mutka lantion. Tarvitset myös rakentaa valtava käsivarren voimaa elättämään itsensä ja aktivoida jalat onko hissi.

Nyt osaat tehdä Firefly aiheuttaa, mitä sinä odotat? On hyvin vähän ihmisiä, jotka voivat kohottaa ja tehdä tämän asana ensimmäistä kertaa he yrittävät sitä. Älä lannistu. Vain hauskaa kanssa aiheuttaa.