Miten tehdä Vajrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Home » Review » Yoga Basic » Miten tehdä Vajrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Miten tehdä Vajrasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Sanskrit: वज्रासन; Vajra – Diamond tai Thunderbolt, Asana – Pose; Lausutaan vahj-RAH-sah-na

Vajrasana on polvillaan aiheuttaa, ja se on saanut nimensä sanskritin sanasta Vajra (वज्), joka tarkoittaa timantti tai salama. Asana (आसन) tietenkin tarkoittaa aiheuttaa. Tämä timantti pose kutsutaan myös Adamintine aiheuttaa. Yleensä hengitysharjoituksia kuten Pranayama, Kapalabhati ja Anulon Vilom tehdään istuvat tässä asennossa, ja sanotaan, että näin tehdessään kehosta tulee yhtä vahva kuin timantti.

Mitä sinun tulisi tietää ennen teet asanasta

Jooga on tarkoitus harrastaa tyhjään vatsaan, mutta tämä asana on yksi harvoista poikkeuksista. Voit huoletta tehdä tämän asana aterian jälkeen. Itse asiassa se on tehokkaampaa, jos tehdään välittömästi aterian jälkeen. Tämä aiheuttaa edistää asianmukaista ruoansulatusta.

 • Taso: Aloittelijat
 • Tyyli: Vinyasa
 • Kesto: 5-10 minuuttia
 • Toistoa: Ei kukaan
 • Venyy: nilkat, reidet, polvet, lonkat
 • Vahvistaa: jalat, selkä 

Miten tehdä Vajrasana 

 1. Polvistua, venyttelyä sääret taaksepäin ja pitää niitä yhdessä. Sinun suuri varpaat tulisi risteytyä keskenään.
 2. Varovasti alentaa kehon niin, että pakarat lepäävät kantapäät ja reisien päälle pohkeissa.
 3. Aseta kädet polvillaan, ja aseta katseesi eteenpäin päätäsi ehdottoman suora.
 4. Kääntää huomion sinun hengitys. Olla täysin tietoisia siitä, miten hengittää ja huolellisesti tarkkailla kun sisään ja ulos.
 5. Voisit sulje silmäsi keskittyä hengitykseen ja rauhoittaa mielen.
 6. Yritä pysyä tässä asennossa vähintään 5-10 minuuttia.

Varotoimet ja vasta

Tämä asana on erittäin turvallinen. Nämä ovat muutamia asioita, sinun pitäisi olla varovainen, kun alkaa harjoittaa tämän asana.

 • On parasta välttää tätä asana jos sinulla on polvi ongelmia tai niitä on leikkaus polvia äskettäin.
 • Raskaana olevien naisten tulisi pitää polvet hieman toisistaan, kun ne käytännössä asana jotta he välttää paineita vatsan.
 • Jos kärsii jostakin selkärankaa vaivoja alemmalla nikamien, on parasta välttää tämä aiheuttaa.
 • Kärsiville suolihaavat, tyrä tai muita ongelmia, jotka liittyvät suuria tai ohutsuolesta pitäisi harjoitella tämä aiheuttaa johdolla jooga opettaja.

Aloittelijan Vinkkejä

Kuin aloittelija, kun oletetaan tässä asennossa, on todennäköistä, että jalat saattavat alkaa kipua aikayksikön. Jos näin tapahtuu, sinun tarvitsee vain kumota asana, ja venyttää jalat eteenpäin. Anna nilkat, polvet, ja vasikka lihakset hyvä hieronta. Aikanaan harjoituksen, sinun pitäisi pystyä mennä jopa 30 minuuttia mukavasti tässä asana.

Myös aloittelijoille pitäisi toimia hitaasti ja vähitellen bettering vahvuus lihakset alaselän ennen he yrittävät mennä syvemmälle aiheuttaa tai lisätä kestoa. Kun alaselän vahvistuu, rasitus hengitys vähenee. On myös tärkeää huomata, että jos työntää itse enemmän kuin elimistö voi ottaa, hyödyt aiheuttaa minimoidaan.

Advanced Pose muutostyöt

Kehittynyt vaihtelu Vajrasana on Supta Vajrasana. Tässä muunnelmassa, kun istut Vajrasana, sinun täytyy taipua taaksepäin ja aseta molemmat kyynärvarret sekä kyynärpäät lattialle. Sitten, Arch selkärangan ja niskan kunnes kruunun pään koskettaa lattiaa. Tämä asana auttaa vahvistamaan lihaksia niskan, selän ja rintakehän alueella. Se laajentaa myös rinnassa ja lievittää keuhko-ongelmia. On kuitenkin tärkeää hallita Vajrasana ennen kuin yrität tämä aiheuttaa. On myös hyvä harjoitella Supta Vajrasana johdolla jooga opettaja.

Edut Vajrasana

Nämä ovat muutamia uskomattomia etuja Vajrasana.

 • Tämä asana parantaa ruoansulatusta ja säännöllinen käytäntö, se poistaa ummetus.
 • Parempi ruoansulatusta estää haavaumia ja happamuus.
 • Tämä asana vahvistaa selkää ja lievittää kärsivien potilaiden alaselän ongelmista ja iskias.
 • Tämä asana vahvistaa lantionpohjan lihaksia liikaa.
 • Se auttaa tasata kivut ja vähentää kuukautiskipuja.
 • Tämä asana on yksi parhaista niistä olettaa kun haluat mennä meditatiivinen tila, koska se on pystyssä aiheuttaa.

Tieteen takana Vajrasana

Vajrasana on tasainen, luja aiheuttaa, ja ne, jotka olettavat sitä ei voi ravistaa helposti. Se on meditatiivinen aiheuttaa, mutta istuu tämä aiheuttaa voi olla varsin haastavaa. Yksi on valloittaa kipu jaloissa ja levottomuudet mielessä hallita aiheuttaa ja anna meditatiivinen tila. Yksi tarvitsee kouluttaa itse istumaan hiljaa ja halukkaita investoimaan mieltään siihen.

Vajrasana säätelee verenkiertoa alemman lantion alueella. Istuu jalat vähentää verenkiertoa jalat ja kasvattaa sen ruoansulatuskanavan alueella, siis tehostamalla ruoansulatuskanavan.

Nyt tiedät miten Vajrasana täydellisesti, mitä sinä odotat? Tämä asana on täydellinen yhdistelmä vahvistaa kehon ja keskittyy mielen. Se voi olla yksi helpoimmista asanat jooga, mutta se on varsin haastavaa varmistaa oman mielen ja kehon ovat täysin vielä.