Miten tehdä valtameren hengenvetoon (Ujjayi Pranayama) Jooga

Home » Review » Meditation » Miten tehdä valtameren hengenvetoon (Ujjayi Pranayama) Jooga

 Miten tehdä valtameren hengenvetoon (Ujjayi Pranayama) Jooga

Tunnetaan myös nimellä:  Hissing Breath Victorious Breath Darth Vader hengenvetoon

Tavoitteet: Breathing

Taso: Aloittelija

Ocean hengenvetoon ( Ujjayi Pranayama ) käytetään useimmiten tueksi asentoja, varsinkin Vinyasa tyyli. Tässä hengitystekniikka, voit vähentää ilman määrää, joka voi kulkea kurkkuun, pidentämällä hengitystä syklin. Kukin sisään- ja uloshengityksen on pitkä, täynnä, syvä ja hallittu. Voit oppia tätä hengenvetoon istuen mukavassa ristissä asemassa. Kun saat roikkua sitä, alkaa käyttää sitä aikana joogan harjoittaminen.

hyötyjä

Ocean Hengityksen keskittyy ja ohjaa hengitystä, jolloin Asanaharjoitus lisävoimaa ja keskittyä. Se lisää hapen kulutusta. Kliinisessä tutkimuksessa osastolta neurofysiologian National Institute of Mental Health ja neurotieteiden Bangaloressa Intiassa löydetty Ujjayi pranayaman voi lisätä hapenkulutusta harjoituksen aikana noin 50 prosentilla.

Harjoitellaan tämä hengitys malli myös rauhoittaa kehon lennon tai lennon vastausta. Kehosi kertoo sinulle, että se haluaa päästä pois aiheuttaa pian mahdollista, mutta syvä hengitys olet sanonta resonse että kaikki on kunnossa ja voit pitää pidempään.

Toinen tapa ajatella Ujjayi hengitys on visualisoida kurkussa kuin puutarha letku, jossa hengitys kulkee kuin noro vettä. Jos laitat peukalon osittain aukon yli letkun, voit lisätä tehoa vettä, joka on tulossa. Tämä on sama asia teet kanssa kurkun aikana Ujjayi hengitys. Ilma, joka tulee läpi kuristettu kavennus on tehokas, suunnattu hengenvetoon, että voit lähettää osaksi ruumiinosat, jotka tarvitsevat sitä aikana käytännössä.

Vinyasa jooga kutsutaan usein hengityksen synkronoitu liike, mikä tarkoittaa siirtyä aiheuttaa seuraavaan koskevasta hengitettynä tai uloshengityksen hengityksessä. Mutta tämä hengitystavoissa ole vain virtaava jooga tyylit-se on täydellinen syvään hidas hengitys, joka voi kutsua auttaa sinua löytämään oman paisuntasäiliö pitkissä omistaa.

Step-by-Step Ohjeet

  1. Istumaan pitkä ja hartiat rentoina pois korvat ja sulje silmäsi. Valmistella, tietoonsa hengitystä yrittämättä ohjata sitä ollenkaan. Begin hengittää ja hengittää suun kautta, jos olet ollut hengitysvaikeuksia nenän kautta.
  2. Tuo tietoisuus omaan kurkkuun. Teidän exhales, alkaa sävy taakse kurkkuun (oma äänihuulten tai pehmeä kitalaki), hieman rajoittavaa ilman kulun. Kuvittele, että olet fogging silmälasit. Kuulet pehmeän pihahdus.
  3. Kun olet mukava hengittää, alkavat soveltaa samaa supistuminen kurkun sisään hengittämän. Sinun pitäisi jälleen kerran kuulla pehmeä pihahdus. Tämä on, jos nimi hengenvetoon tulee: se kuulostaa meressä. (Se kuulostaa Darth Vadar.)
  4. Kun pystyt hallitsemaan kurkkuun sekä hengittää ja hengittää, sulje suu ja alkaa hengittää nenän kautta. Edelleen soveltaa samoja sävytys kurkkuun, että teit kun suu oli auki. Uloshengitysilman silti tehdä kovaa melua tulossa sisään ja ulos nenästä. Tämä on Ujjayi hengitystä.
  5. Nyt alkaa käyttää tämän hengityksen aikana käytännössä. Jos opettaja kertoo siirtyä koskevasta hengittää, tehdä siitä Ujjayi hengittää. Jos tarvitset vähän jotain ylimääräistä tukea teitä pitäen aiheuttaa, muistakaa tämä hengitys ja soveltaa sitä.

Yleiset virheet

Yleisin virhe Ocean hengenvetoon kiristyy kurkun. Haluat vain lievää supistumista.

Muutokset ja muunnelmat

Harjoitella Ocean hengityksen usein kuin olet tulossa tuttu käytäntö. Haluat pystyä käyttämään sitä omassa joogan ilman keskeyttää. Pyydä joogaopettaja antaa palautetta siitä teet sen oikein tai tarvitset lisää vihjeet tai muutoksia.

Advanced harjoittajat voivat tutkia muita muunnelmia kunnon opetusta. Käyttäen lihasten lukot ( bandhat ) on yksi kehittynyt tekniikka, kuten ovat hengitys retentiot (kumbhakas).

Turvallisuus ja varotoimet

Jos olet hengitysvaikeuksia tai sairaus kuten astma, tämä hengitys voi olla vaikeaa. Varmista, että olet hengitys tarpeeksi ja lopettamaan käytännön, jos tunnet huimausta tai pyörrytystä. Sinun ei pitäisi tuntea mitään kipua aikana tätä käytäntöä.