Når man starter Prænatal Yoga i første trimester

Home » Review » Health » Når man starter Prænatal Yoga i første trimester

 Når man starter Prænatal Yoga i første trimester
De første tre måneder af graviditeten er en tid med store forandringer i din krop. Længe før nogen ydre manifestation begynder at komme i vejen for at gøre rejser, ting føles anderledes på indersiden. Dette er udfordringen for første trimester yoga. Men det er også den udfordring, der er kernen i enhver yoga praksis: at lytte til din krop. Du tror måske, du kender dig selv og hvad din krop kan gøre, men på en given dag, du er nødt til virkelig tune ind og respektere de signaler din krop giver dig. Tager den holdning, at din krop ved bedst og vil guide dig er også den bedste måde at forberede sig til fødslen.

Sørg for at drøfte dine planer om at gøre yoga med din prænatal sundhedspleje udbyder, før du går i gang, og lære prænatal yoga dos og hvad for generel rådgivning.

Start Yoga Under din første trimester

  • Graviditetskvalme : Hvis du oplever kvalme i første trimester, dette er din krop fortæller dig at tage det roligt. Hvis du har deltaget yoga klasse regelmæssigt, giv dig selv lov til at gå glip af klasser eller tage en mindre kraftig klasse, hvis du ikke føler godt.
  • Går Offentlig : Du må ikke føler sig trygge diskutere din graviditet med mange mennesker i det første trimester. Men det er vigtigt at fortælle nogen yogalærer at du er gravid, så han kan hjælpe dig med modifikationer. Spørg læreren at være diskret, hvis du endnu ikke er klar til at gå offentligheden.
  • Nye Yogis : Mange gravide kvinder er på udkig efter lave former for motion effekt og kan tage op yoga for første gang. Den bedste ting at gøre i denne situation er at finde en prænatal yoga klasse på din lokale yoga studio. Du kan begynde at deltage prænatal klasser så tidligt i din graviditet som du vil. Men hvis du ikke føler dig godt, kan det være bedre at vente med at starte en yoga regime indtil din morgenkvalme er gået, hvilket er normalt i andet trimester.
  • Erfarne Yogis : Selv hvis du ikke oplever morgenkvalme, kan du opleve, at din almindelige klasser føler lidt for intens. Samtidig, prænatal klasser synes en smule for blid. En løsning er at afgøre, hvilken klasse til at tage på en given dag, afhængigt af hvordan du føler den dag. Du kan også begynde at indarbejde nogle prænatal tilpasninger i din almindelige praksis. Sørg for at fortælle din lærer, hvad du laver, og tænk på din graviditet, da din tilladelse slip for at gøre den praksis, der er rigtigt for dig den dag. Som din graviditet skrider frem, kan du begynde at finde, at de prænatal klasser, du deltager, er mere og mere velegnet til din skiftende krop.
  • Hjem Praktiserende : Hvis du bruger yoga videoer, få en prænatal én. Hvis du planlægger dine egne sekvenser, begynder at indarbejde tilpasninger. Også, begynder at gøre prænatal sol hilsener.
  • Første trimester Tilpasninger : Mange prænatal tilpasninger er designet til at rumme en stor mave og forhindre komprimering af livmoderen. I løbet af første trimester, livmoderen er forholdsvis lille og er beskyttet af bækkenet, så komprimering er virkelig ikke et problem. Men hvis du føler ubehag, selv i det første trimester, bør du altid fejle på siden af forsigtighed. Mest af alt, husk at dette ikke er en tid til at prøve at fremme din praksis, men snarere en tid til at blive mere i harmoni med din krop og virkelig lytte til, hvad det ønsker at gøre.