Nežni Joga Slogi za raztegovanje in tišini

Home » Review » Yoga Basic » Nežni Joga Slogi za raztegovanje in tišini

 Nežni Joga Slogi za raztegovanje in tišini
Nežno joga se naredi za veselje raztezanje in tišini uma, ne za porabljene kalorije. Nežni joga stilov, ne sme biti v novicah, vendar imajo še vedno pomembno vlogo na jogo spektra. Večina joge soju žarometov gre za nove hibridne trendi in vedno naraščajočih ekstremnih temperaturah in športnega. Medtem ko lahko za poskušam nove stvari, včasih pa želite staromoden stretch, morda celo z malo petje.

Kako Nežno Joga je drugačna

Slovar definicija nežen je po vzoru zmerno ali blago. Nežno je bila sprejeta v jogo leksikon, ki opisuje slog prakse, ki se osredotoča na raztezanje in dihanje, ne podvigi moči ali skrajno prilagodljivost. Kljub temu, da ne smemo pričakovati, da bi porabili ves razred v ležeči položaj zavito v odejo (poskusite obnovitvenimi jogo, če to zveni privlačno). To lahko storite odprtih položajev, naprej kolen, in backbends majhnim vplivom, poleg sedečih odsekih.

Hatha primerjavi s Gentle Yoga

Čeprav so mnogi hatha joge nežen, besede niso sinonim. Hatha joga je veliko bolj splošen izraz, ki se lahko v resnici pomeni katero koli vrsto fizičnega joge, čeprav se pogosto uporablja za označevanje razreda, ki se ni tok usmerjen. Nežna razred lahko vključuje nekaj Vinyasa tok, ampak bistvo je, da ne bo vaš srčni utrip ali poskušali dobiti svoje noge za glavo. To je, da res tune v vaše telo in dih. Pričakujte-prop podprt drže s poudarkom na raztezanje.

Nežni Joga Slogi

Začetek razredi ravni v naslednjih joga stilov so dober kraj za začetek vaše raziskovanje nežno joge. Vendar razredi se razlikujejo, kljub temu, kako so označeni. Govori na učitelja ali studio direktorja vnaprej, da ugotovite, če menijo, da je razred biti nežen.

  • Integral joga: Integral je nežen Hatha joge praksa, ki jo Sri Swami Satchidananda prinesel na zahod. Njen namen je povezati um, telo in duha. Razredi pogosto vključujejo dihalne vaje, petje, kriyas in meditacijo.
  • Kripalu joga: To je nežen Hatha joga prakse z razumevajoč pristop s poudarkom na meditaciji, fizično zdravljenje in duhovne preobrazbe. Učenci opazujejo svoje misli, ne sodim in se sprejeti in ljubiti sebe, kot so. Razredi se običajno začnejo s pranajama vajami in nežne dele sledijo Asana praksi in se konča z zaključnim sprostitev.
  • Sivananda joga: Ta metoda iz seva Swami Sivanandi je bila vložena na zahod Swami Vishnudevananda. To temelji na petih načelih za optimalno zdravje in duhovni rasti, vključno s pravilno vadbo do 12 pozah, dihanje, sprostitev, vegetarijansko prehrano in pozitivno razmišljanje z meditacijo. V poze vključujejo zasukov, backbends, terminske zavojev, pletenine, stanja in bolečin odsekih.

Je Nežno Joga za vas?

Nežna joge se bodo sprejemanje začetnike in ljudi, ki so fizično izpodbijati. Ti lahko vključujejo meditacijo. Ti naj bi bili pomirjujoče in zmanjšanje stresa. Če ste bili ustrahovani z bolj atletski joga stilov ali iščejo način za sprostitev, boste morda želeli raziskati nežno jogo.