Om Meditaatio ja sen hyödyistä

Home » Review » Meditation » Om Meditaatio ja sen hyödyistä

Om Meditaatio ja sen hyödyistä

Siellä on jotain silmäsi ei näe, mutta mieli voi aistia. Pyrkimys se antaa sinulle korkeimman tiedon, Bliss ja toteutus. Se pitää sinut pakenemasta, ja nähdä asiat sellaisina kuin ne ovat. Kuulostaa hyvältä, eikö? Voit kokea sen läpi tekniikkaa kutsutaan Om meditaation. Lue tietää, mistä on kyse.

Merkitys OM

Om on ensimmäinen ääni syntyneiden värähtelyjen kosmista energiaa, joka loi maailmankaikkeuden. Se on esitys luoja. Om on itsestään syntynyt, eli se on omasta ja ei tarvitse toista tavu tehdä sen äänen. Laulamassa Om antaa sinulle tunteen lähde maailmankaikkeuden, ja kun chanted oikeassa, Om ääni kaikuu elimistön läpi, täyttäen sen energian ja hiljaisuutta.

Om esiintyy kaikessa – sanat puhumme, mitä me käyttää, ja itsessämme. Päivittäinen messuamisen Om antaa rauhaa mielen, kehon ja sielun. Joogit muinaisen Intian tiesi luontaista voimaa Om mantran ja huusivat sitä yhteyden heidän sielunsa. He uskoivat, että se on läsnä ja aktiivinen meissä kaikissa ja paljastuu vain Om meditaation.

Nyt, oppia tekemään Om meditaatiota.

Om meditaation ja menettelyään

Meditaatio, johon laulamassa ‘Om’ tai ‘Aum’ kutsutaan Om meditaatio. OM meditaatio, kaksi suurta hengellistä omaisuuttaan jotka kuuluvat meille – hengityksen ja ääni – muodostavat yhdessä kattavan meditaatiotekniikka. Katsotaan tarkistaa, kuinka se tehdään.

Om Meditaatio Approach

1. istuu

Istua joko Lotus Pose tai Vajrasana. Jos et voi istua, istua tuolilla. Varmista, että selkä on pystyssä, ja tunnet rento ja mukava istuma-asennossa. Pidä kädet joko polvet tai reisien. Voit myös pitää ne sylissä, yhdellä kädellä lepää toisella. Tyhjentää pään ja istua rauhassa.

2. katseen kohdistaminen

Pidä silmät kiinni. Kääntele niitä hitaasti alaspäin ja sulje ne kevyesti ja varovasti. Silmien sulkeminen eliminoi kaikki visuaaliset häiriötekijöitä, ja aivojen toimintaa tulee alas. Se auttaa mieli asettua ja rauhoittaa surina mielesi.

3. hengitystavasta

Sulje suusi ja hengittää luonnollisesti. Varmista, että ilma kulkee sisään ja ulos vain nenän kautta. Pidä leukalihasten rentoina ja ylemmän ja alemman hampaita hieman erosivat sijaan clenching ne yhteen tai koskettaa toisiaan. Tarkkaile hengitystä, kun se menee sisään ja ulos. Älä pakota sitä tai lisätä mitään hienouksia siihen. Anna sen olla.

4. Om Chanting

Samalla kun sisään ja ulos, laulu ‘Om.’ Asenna laulu hengitystäsi kestoon pikemmin kuin hengitys laulu. Hajottavan Om “tavu ‘AAUU-M’, jota seuraa hiljaisuus ja takaisin. Sano kaksi ensimmäistä tavua suultasi avasi laajasti ja kaksi seuraavaa jonka toimeenpanon huulet yhdessä. Aseta kärki kielen katolle suussa sana kaksi viimeistä tavua. Sitten saada syventynyt hiljaisuuden alkaa.

5. yhdistäminen Kaikki

Jatka Om laulamassa, pitää se synkronoituna hengitystä. Luonnollisesti sykli laulamassa loksahtaa kohdalleen ja rentouttaa mielen. Voit myös laulaa ‘Om’ henkisesti. Kuunnella sisäistä tärinöiden elimistössä samalla huutaen ‘Om’. Hitaasti ja vähitellen, olemuksesi uppoaa sen aallot.

6. kokonaisvaikutus

Kuten te vähitellen mennä syvemmälle meditaatio, Om tärinää pehmenevät ja hienovarainen, melkein kuin kuiskaus. Hitaasti, siitä tulee hiljainen, ja huomaa, että Om on aina ollut läsnä ja aktiivisena elimistössä. Huomaat, että jopa hengityksen hidastuu ja tulee valoa.

OM meditaatio, et keskittyä mihinkään tiettyyn kohtaan kehoa. Mielesi ei horjua ympärillä, mutta varmista, että se tulee takaisin keskittyä kautta laulamassa. Merkitse muistiin kaikki ajatukset ja tuntemukset, joita syntyy, kun mietiskellä ja käsittelemään niitä rauhallisesti ja irrottaa tavalla poikkeamatta hengityksen ja laulamassa.

Edut Om meditaatio

 • Om meditaatio antaa sinulle rauhan, rauhallinen, rauhallisuus ja seesteisyys
 • Se tuo sinut lähemmäksi todellisen luonteen ja itsensä
 • Se tekee sinulle avoin ja kohdella muita ilman ennakkoluuloja
 • Om meditaatio on parantava ja pitää sinut terveenä
 • Se lisää luovuutta ja kekseliäisyyttä
 • Selkäydintäsi paranee
 • Se puhdistavat kehon päästä eroon myrkkyjä, pitää sinut nuori ja tuore
 • Laulamassa Om puhdistaa oman tunnelma ja tekee siitä myönteisen tila
 • Se parantaa keskittymistä
 • Om tärinää avatkaa sinus ja poista se
 • Om meditaation pitää sydämen terveenä
 • Sinulla on parempi hallita tunteita ja katsoa erilaisia ​​skenaarioita on selvempi ja ymmärrystä tavalla.
 • Om meditaation stimuloi aineenvaihduntaa, painonlasku
 • Se puhdistaa kasvosi ja luojana hehku siihen
 • Om meditaation parantaa mielen ja saldot hormonaalista eritteitä

Nyt Katsotaanpa joitakin yhteisiä kysyttävää Om meditaation.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

On Om uskonnollinen?

Om ei ole uskonnollinen, vaan se näkyy perinteinen symboli ja pyhä ääni joissain uskonnoissa kuten hindulaisuus, buddhalaisuus, Jainalaisuus ja sikhiläisyys.

Onko meidän täytyy olla kasvissyöjä harjoitella Om meditaatio?

Jooga filosofia noudattaa ahimsa periaate, mutta se on täysin valinta lääkärin, haluavatko he eläintuotteiden vai ei.

Kuinka usein me voimme tehdä Om meditaatio?

Joka päivä, jos mahdollista, ja aamulla, mieluiten. Alkajaisiksi 2-3 kertaa viikossa, ja hitaasti se koskee kaikkia viikonpäivinä.

Mitä minun pitää tehdä Om meditaatio?

Kaikki mitä tarvitset on itse ja matto. Selkeä ja rauhallinen mieli, olet hyvä tehdä Om meditaatiota.

Mitä minä käyttää kun tekee Om meditaation?

Wear jotain kevyttä, puuvilla, ja pastelli. Varmista, että olet mukava, ja he eivät häiritse sinua meditaation.

Tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa, pysähdy hetkeksi, ja kaivaa syvälle selvittää, mikä on olennaista ja aito. Mietiskellä om-keskeinen tapa ja toteuttaa ja hurvitella maailmankaikkeuden salaisuuksia.