On Bikram Yoga turvallista? Tutkimus turvallisuudesta Bikram Yoga

Home » Review » Yoga Basic » On Bikram Yoga turvallista? Tutkimus turvallisuudesta Bikram Yoga

On Bikram Yoga turvallista?  Tutkimus turvallisuudesta Bikram Yoga
Kaksikymmentäkuusi asennot ja kaksi hengitys harjoituksia. Se on kaava takana Bikram menetelmää, joka Bikram Choudhuryn Tekijänoikeudet vuonna 2002 (vaikka tila tekijänoikeus on kyseessä jälkeen 2012 tarkastelu). Opettajat noudattavat standardia käsikirjoituksen Opetustilanteessa 90 minuutin jakso. Ja tietenkin, teet sen kuumassa huoneessa. Kuinka kuuma? No, virallinen tarvittava lämpötila on 105 astetta F kanssa kosteus 40 prosenttia. Jo vuosia, molemmat sisäpiiriläiset, jotka vannovat parantava vaikutus tämän hikinen käytäntöä ja ulkopuolisille, jotka katsovat karsaasti sitä on miettinyt vaikutuksista tämän harjoituksen tehdään lämmön ja kosteuden vaikutukset kehon sisäisen sisälämpötilaan. Nyt tutkijat ovat alkaneet tutkia tästä kysymyksestä.

Tutkimus

Kaksi viimeaikaista tutkimuksissa on käytetty samanlaista menetelmää. Tutkimuksen kohteena niellä pieni lämpömittareita mitata niiden ydin lämpötiloissa ja käytti sykemittari. Molemmat tutkimukset olivat pieniä, vain noin 20 aiheista kumpikin, ja molempia käytetään ihmisiä, jotka olivat kokeneet Bikram Yoga.

Tulokset Ensimmäisessä tutkimuksessa tuli ulos vuonna 2013. Lyijy Brian L. Tracy, professori Colorado State University, joka opasti kahden aiemman selvityksen vaikutuksista Bikram Yoga on voimaa ja joustavuutta, tämä uusi tutkimus keskittyi Kuinka paljon kaloreita poltettu aikana Bikram Yoga istuntoon. 19 osallistujat harjoittelivat joogaa erikseen laboratoriossa kuunnellen tallennus opettajan opetusta. He tarkkailtiin määrittämään niiden aineenvaihdunta kiihtyy, syke, ja sisälämpötila. Niiden lämpötilat nousivat koko luokan aikana ja pysähtyy keskimäärin 100,3 F, jota ei ole todettu vaarallisiksi. Miehet tutkimuksessa paloi keskimäärin 460 kaloria per sessio ja naiset poltettiin 333, hieman vähemmän kuin mainostetut Bikram harrastajia.

Toinen tutkimus oli samanlainen menetelmää, vaikka jooga tehtiin joka Bikram Yoga studiossa sertifioitu opettaja sijaan lab. Kaksikymmentä aiheita kuuluivat tähän tutkimushankkeessa, joka sponsoroi American neuvoston Liikunta ja toteutetaan Wisconsinin yliopiston Emily Quandt. Jälleen lämpötilat nousivat koko luokka. Lopussa istunnon, keskimääräinen korkein ytimen lämpötila oli 103,2 F miesten ja 102 F naisille. Yksi osallistuja ei piikki jopa 104,1 F ja seitsemästä aiheesta meni edellä 103 F.

johtopäätökset

Vaikka molemmat Tutkimusten mukaan kehon lämpötila nousi vuoden luokan tasolle yli 100, se on vähän vaikea verrata tuloksia, koska meidän täytyy ensimmäisestä tutkimuksesta on keskimäärin. Voi olla, että jotkut yksilöt eivät päästä vaarallisempi lämpötila-alueella, kuten näemme toisessa tutkimuksessa. Koska molemmat tutkimukset ovat pieniä, on vaikea tehdä nopeita johtopäätöksiä, mutta se ei tunnu turvallista sanoa, että korkeus sisälämpötila vaihtelee yksilön, laittamalla jotkut vaarassa lämpöä liittyviä sairauksia. On myös tärkeää huomata, että kaikki koehenkilöt olivat kokeneet Bikram jooga ja siis hieman sopeutunut kuuma kosteaan tilaan. Siksi uudet opiskelijat tulisi olla erityisen varovainen ja ottaa taukoja tarvittaessa.

Bikram yleensä on yksi koko sopii kaikille lähestymistapa, joka voi olla vaarallista, jos noudatetaan niin tarkasti, että se ei salli eroja kunkin henkilön fyysinen reaktio ympäristöön. Amerikkalainen neuvoston Liikunta, sponsorit University of Wisconsin tutkimuksessa vahvasti siihen, että opiskelijat saa hydratoitua tarpeen aikana Bikram Yoga. Yleissopimusten ympärillä kun juoda vettä aikana Bikram Yoga vaihtelevat, mutta kaikki hot jooga opiskelijoiden pitäisi tietää, että juomavettä korvata nesteiden menetetty hiki on tärkeää elimistön kykyä toimia terveellä tavalla.