Pijn in de Asana: Hoe te vermijden-Yoga-gerelateerde verwondingen

Home » Review » Fitness » Pijn in de Asana: Hoe te vermijden-Yoga-gerelateerde verwondingen

Pijn in de Asana: Hoe te vermijden-Yoga-gerelateerde verwondingen

Verwondingen zijn onvoorspelbaar – zij kan gebeuren tijdens het spelen van een sport, of zelfs tijdens het lopen in de straat. Hoewel yoga is een low-impact training met talloze voordelen, kunt u letsel oplopen wanneer je geen zorgen en de praktijk op de juiste manier. De meeste van deze verwondingen zijn niet ernstig. U kunt echter ook eindigen met iets als belangrijke als een breuk, ontwrichting, schade aan de zenuwen, en, in zeldzame gevallen, zelfs een beroerte. Maar dit zijn de zeldzaamste van de zeldzame gevallen.

Hoewel yoga is een veilige praktijk, soms, als gevolg van jaren van voortdurende overrekking en uitlijning, je zou kunnen eindigen met blessures. Net zoals je nodig hebt om te betreden met de nodige voorzichtigheid als u het nemen van een training, moet u de veilige aanpak met yoga te nemen. Je moet leren om de houdingen correct te doen, blijf in harmonie met je lichaam, en niet overdrijft de asanas. Deze handleiding leert u hoe u de gevoelige gewrichten te beschermen en hebben een veilige training. Vergeet niet om ze in gedachten te houden.

Een uitgebreide gids voor Away Keep The Yoga-gerelateerde verwondingen

1. Bescherm uw polsen

De polsen zijn verantwoordelijk voor het stimuleren van. Wanneer u uw lichaamsgewicht op uw polsen tijdens het beoefenen van arm balances, is het heel goed mogelijk dat je eindigt met een blessure. Het eerste ding om te onthouden wanneer de polsen dragen het lichaamsgewicht is om het gewicht gelijkmatig te verdelen tussen de beide polsen. Spreid uw polsen breed en druk door de vingers. Je moet er ook voor zorgen dat de rest van je arm de juiste manier wordt geplaatst. De ellebogen moeten worden gestapeld op de polsen als het een arm balans.

2. Brace de ellebogen

Wanneer u uw ellebogen te buigen naar de zijkanten in poses waar u uw lichaam te duwen met de hulp van je ellebogen, je zou kunnen komen te verwonden. Het zou gemakkelijk zijn om je ellebogen te verlagen en te duwen terwijl het doen van de pose. Dit onderstreept niet alleen het gewricht in kwestie, maar zet ook druk op de delicate polsen. Om dit te voorkomen, vergeet niet om je ellebogen te houden, en plaats ze langs de ribben als je ze te buigen. Je moet ervoor zorgen dat de plooien van de ellebogen altijd uit het gezicht. Dit kan lastig zijn als het moet immense triceps kracht. Dus, plaats je knieën op de grond om het gewicht te delen totdat je de kracht in de asana’s die kunnen worden gewijzigd ontwikkelen.

3. Bescherm de Schouders

Terwijl het proberen om je schouders te beschermen, moet je voorzichtig zijn van de schouders zijn. Het verhogen van je schouders naar de oren stopt het gebruik van de ondersteunende spieren in de armen, schouders en nek. Ophalend kan ook leiden tot compressie van de schouders. Het is geen wonder dat je vaak hoort docenten met instructies om je schouders uit de buurt van de oren bewegen. Dit zou de rotator cuff en gordel verwonden wanneer je soms gedwongen of rekken te veel.

U moet trek nooit te hard op de schouders. Houd ze terug en neer, en uit de buurt van de oren te allen tijde.

4. Shield The Ribs

Hoewel yoga wendingen zijn ontgiften en stress te verlichten, als je overdrijven of overbelasting, terwijl ze te oefenen, je zou kunnen komen blauwe plekken de intercostale spieren die liggen tussen de ribben. Om dit te voorkomen, moet u altijd verlengen van uw wervelkolom omhoog voordat u verdraaien. Stel je een touwtje trekken aan uw kroon, omhoog te trekken u naar het plafond. Terwijl stretching, alleen draaien totdat je voelt dat het traject, maar ga niet voorbij, vooral als je niet flexibel genoeg zijn.

5. Verdedig de onderrug

Dit is een vrij veel voorkomend verschijnsel en meestal gebeurt wanneer u rond door de wervelkolom, met name in de voorwaartse plooien. Als je je terug in deze asanas ronden, de ruggengraat buigt in de tegenovergestelde richting. Dit veroorzaakt pijn onmiddellijk, en zo niet behandeld, kan het ook leiden tot disc problemen. Vergeet niet je rug rechtop en hart opgeheven te houden tijdens het beoefenen van yoga.

6. kalmeren de wervelkolom

Een van de belangrijkste doelen van yoga is om te werken aan de kern. De kern is de ruggengraat en in yoga, ze zeggen dat je alleen zo jong als je ruggengraat. De gezondheid wervelkolom kan alleen worden verbeterd als je yoga op de juiste manier. Als het gaat om de wervelkolom verwondingen, nogmaals, de afronding is de boosdoener. Zelfs strakke hamstrings konden wervelkolom problemen veroorzaken. Voordat u een asana praktijk, stel verlenging van je ruggengraat. Rekken omhoog en weg van de heupen. Dit zal afronding te voorkomen. Om de houding verder te verbeteren, kunt u uw knieën in poses, zoals de Neerwaartse Hond en voorwaarts vouwen. Wanneer u het beoefenen zitten vouwen, gebruik dan een deken ter ondersteuning van de onderrug en de druk uit de wervelkolom.

7. Handhaving van de hamstrings

Als je zijn het leiden van een sedentaire levensstijl, is het waarschijnlijk dat je uber-strakke hamstrings. Wanneer de hamstrings zijn strak, het is heel gemakkelijk om ze verrekken. De lunges en de neerwaartse Hond werk wonderen in het verwijderen van de spanning in de hamstrings en losdraaien ze op. Maar dat gezegd hebbende, moet u deze poses in uw eigen tempo werken, of je zou kunnen eindigen met een blessure. Langzaam gemak in de pose. Maar in het geval u een verwonding, stoppen met het beoefenen van houdingen die de hamstrings te betrekken totdat ze genezen.

8. Bewaar de heupen

Bijna elke sessie van yoga betreft de verbreding van de heupen, als gevolg van poses, zoals de Warrior serie, splitst, wijdbeens naar voren vouwen, en de Cobbler Pose. Je zou kunnen eindigen kwetsen je innerlijke dijen en liesstreek als je verrekken. Tijdens het oefenen van deze asana’s, is het misschien een goede gewoonte om uw tenen voorwaarts zijn. Dit zal helpen met de juiste uitlijning en letsel te voorkomen.

9. Steun de Knees

Dankzij die in kleermakerszit poses, een blessure in de knie kan het beste van yogi’s teisteren. De flexibiliteit van je benen begint bij de heupen. Als je heupen zijn niet flexibel genoeg is, zal de knieën zijn de eersten die de spanning en, uiteindelijk, de pijn te voelen. Om dit te voorkomen, te vermijden zitten in kleermakerszit posities voor een lange tijd. U kunt ook plaats een opgerolde deken onder de knieën om de spanning te voorkomen. Wanneer je knieën gebogen in een staande pose, zorg ervoor dat er een verticale lijn loopt van de knieën om de hiel. Dit is een teken dat de knieën correct met het lichaamsgewicht.

10. Guard De Neck

Tijdens het oefenen nek en schouder stands, kan uw nek uiteindelijk op een van de zwaarst getroffen als deze asana’s niet goed gedaan. Als je continu uitgelijnd en zet onnodige druk op je nek, kan het je nek te comprimeren. In extreme gevallen kan het ook het verlies van de nek flexie veroorzaken. Als je een lange geschiedenis van een nek of schouder probleem, kan het best zijn om volledige inversies helemaal te vermijden. Als u normaal niet gebruiken rekwisieten, ervoor te zorgen dat je schouderbladen rug en naar beneden worden getrokken. Dit geeft aan dat je lichaam veilig wordt ondersteund. Vergeet ook niet om nooit je hoofd rukken wanneer je de pose aannemen. Het zal het lichaam destabiliseren en leiden tot een val.

11. Meer tips om uw praktijk veilig te houden

Terwijl de juiste uitlijning is de sleutel tot een veilige yoga, dat is niet alles. Deze aanvullende richtlijnen, indien gevolgd, zal toevoegen aan de veiligheid van de training.

1. Geduldig – Het kan heel verleidelijk om overhaast in geavanceerde poses zijn, maar vergeet niet dat je moet de blokken te bouwen op een rijtje. Om de uitdagende poses goed te krijgen, moet je een sterke basis hebben. Als je dat niet doet, zal je eindigen met een blessure.

2. Integreer een warming-up – Je moet je lichaam voor te bereiden op uitdagende poses, en om dat te doen, een warming-up is een must. Begin met strekoefeningen, en ga dan naar de hardere.

3. Gauge Uw Capability – Als je nieuw bent bij yoga, deelnemen aan de klasse van een beginner. Deelnemen aan een geavanceerde klasse zal ofwel belemmeren uw geest of pijn doen. Je zal verplaatsen naar de geavanceerde poses zonder sterk of flexibel genoeg, en eindigen met een blessure.

4. communiceren met je instructeur – Je moet een transparante relatie met je leraar. Als je problemen hebt en niet uw leraar niet vertellen, zou je een pose is niet de bedoeling om, en uiteindelijk zelfbeschadiging. Als de instructeur zich bewust is van uw conditie, hij / zij zou kunnen wijzigingen aanbevelen.

5. Laat With Care – Het is even belangrijk om zich te concentreren op de release van de asana, vooral als u zijn die de pose voor een lange tijd. Neem de tijd om uit te komen van gecompliceerde poses.

6. Gebruik Props – Er is geen schande in het gebruik van rekwisieten. Het is belangrijker dat je comfortabel in een bepaalde pose zijn. Gebruik blokken en dekens om u te ondersteunen door middel van uw praktijk. Dit zal ook zorgen voor een betere vooruitgang in de praktijk.

7. Do not Lock De gewrichten – Als u uw gewrichten op slot, na verloop van tijd, zal de hyperextensie slijten de gewrichten, waardoor schade wordt berokkend.

8. Stop In geval van twijfel – Het is altijd beter het zekere voor het onzekere nemen. Als je voelt dat je hebt getrokken of gespannen een spier tijdens uw praktijk, het is allemaal recht op vervroegde krijgen van de mat. Stop de praktijk onmiddellijk.

9. End With Shavasana – Laat de Shavasana niet onderschatten. Het is misschien een rusten stelt dat je denkt dat je kunt overslaan na een training, maar je moet blijven en eindig je klas mee. Het vertraagt het zenuwstelsel en fungeert als een perfecte afsluiting aan de praktijk. Het beoefenen van de asana gedurende twee minuten zal doen, maar niet overslaan.

10. Listen To Your Body – Als je lichaam zegt stop, dan moet je stoppen. Je zou enthousiast zijn, maar gevoelig zijn voor je lichaam. Luisteren naar het zal u helpen een goede relatie mee op te bouwen. Je zal veilig zijn.

Yoga is een grote praktijk dat een heleboel goed kan doen om je mentaal, fysiek en geestelijk. Wees voorzichtig, en doe het goed!