Practica yoga prenatala pentru a calma durerea, îmbunătățirea mobilității, și restructurarea fascine

Home » Review » Health » Practica yoga prenatala pentru a calma durerea, îmbunătățirea mobilității, și restructurarea fascine

Practica yoga prenatala pentru a calma durerea, îmbunătățirea mobilității, și restructurarea fascine

In timpul sarcinii, în fiecare dimineață, a adus o nouă provocare pentru corpul meu. M-am trezit sentimentul strâns în zone care nu i-am cunoscut au fost restricționate. M-am simțit durere și rigiditate la culcat într-o poziție pentru prea mult timp in timpul somnului. M-am simțit instabilitate în încheieturi; un rezultat relaxin, hormonul secretat in timpul sarcinii, care relaxeaza ligamentele din jurul bazinului. Adăugarea de eliberare auto miofascială

Ce este Release-Auto Myofascial?

Auto-miofascială eliberare (SMR) este o practică care include utilizarea de bile specializate de eliberare Myofascial pentru a viza punctele de declanșare pe corp, promovarea unui sentiment de mobilitate, eliberare, și restructurarea fasciei sau a țesutului conjunctiv.

(SMR) pentru a practica mea regulate de yoga mi-a adus atât de mult scutirea de la durere și de tensiune pe o bază de zi cu zi, și consolidată mobilitatea mea.

Fascia este o conexiune continuă de țesut care există în corpul din cap pana-n picioare. Se conecteaza, protejează, umple spațiul, comunică și interacționează la tot în interiorul corpului. Fascia are, de asemenea, o tendință de a obține acces restricționat sau înfășurate strâns, iar în unele cazuri, poate provoca chiar dureri în organism. Acest lucru poate avea multe efecte adverse. Mobilitatea este cheia pentru menținerea sănătății optime în țesuturile noastre. Indiferent dacă sunt sau nu sunteți gravidă, SMR îmbunătățește gama de mișcare și de circulație, ameliorează durerea, și încurajează relaxare.

Practica de lansare auto-Myofascial pentru Sarcina

Următoarea practică este pentru femei, în orice stadiu al sarcinii lor, care au fost eliminate pentru exercitarea de către medicul lor sau de medic.

Veți avea nevoie de : o pătură, un bloc, o susține, și două mingi de tenis sau mingi de eliberare miofasciala. Suportul unui perete este întotdeauna încurajată. Vă rugăm să nu uitați să stați hidratat pe tot parcursul practicii.

Începe într-un scaun de susținere folosind un suport sau o pătură, permițând genunchi să se așeze sub oasele șoldului frontale. Guiding conștientizarea către respirația, observați creșterea și căderea abdomenului. Observați orice senzații în jurul valorii de burta, poate chiar senzatii de la copilul tau. Ia câteva minute pentru a acorda. Se lasă pelvisului pentru a obține grele și împământat în suportul de mai jos. Atenuare în jurul umerilor și a gâtului.

Se pune o mână pe inimă și o mână pe abdomen. Începe respirația cu inhalatii complete și exhalations complet. Adăugarea o conștientizare mai profundă în jurul valorii de burta, începe să ia ombilic spre coloanei vertebrale pe un număr de expirație de 3 sau 4. Încercați să nu creeze nici o tensiune in jurul partea superioara a spatelui, umerilor sau gâtului. Imaginează-ți că da copilul o îmbrățișare din adâncul. Continuați 10-15 runde.

Mutare în patru labe, cu o pătură sub genunchi. Adu genunchii ușor în spatele șolduri pentru a oferi mai mult spațiu pentru burta. Deplasa prin trei runde de Cat / Cow. Mers pe jos brațele înainte de a adăuga mișcarea prin trunchiul și șolduri. Observați toate zonele pe care se pot simți strânse sau restricționate.

Din patru labe, băgați degetele de la picioare în saltea. Începe să meargă înapoi mâinile spre genunchi, lăsându-i pe șolduri stai pe spate pe tocuri. Modifică intensitatea de mers pe jos mâinile înainte. Vino la un loc în care respirația poate curge fără rezistență. Se menține postura timp de un minut, pentru a permite fascia plantară a piciorului pentru a elibera.

Tranziția de la Zeita Pose (Utkata Konasana). Aducerea conștientizarea în podea pelviana, începe energic să îmbrățișez oasele sta unul față de celălalt, sau Kegel. Ia 5-10 respirații adânci.

Apuca mingi pentru tenis, pentru a începe să elibereze picioare, un picior la un moment dat. Amintiți-vă să includă respirații adânci în timpul rulării. Ia câteva minute pe fiecare picior, lucru călcâiul, arcul și mingea a piciorului într-o rulare sau o parte în alta miscare.

Plasarea ambele bile de perete aproximativ un inch în afară, începe să se rostogolească spațiul dintre umeri. Folosind picioarele pentru a vă sprijini, rola în sus și în jos și o parte în alta într-o rază de aproximativ 4-5 inch. Rulati acest domeniu timp de 10-15 respirații complete.

Să rămână pe perete. Se pune ambele bile la partea de sus a umerilor (în trapez). Afunde în bile și pentru a muta brațele în sus și înapoi spre perete. Întrerupeți oriunde s-ar putea oferi un pic mai mult senzație. Ia 5-10 respirații adîncurile. Eliminați o minge la un moment dat și încet veni departe de perete, poziția înapoi la rogojina.

Plasarea sub o pătură pliată pelvis, ia picioarele pe larg pentru Wide-Angle Seated Forward Bend (Upavistha Konasa). Odihneste cu mâinile sau piept pe crapodină, lăsând burta să fie liber. Setați intenția de a respira în spatialitate fără rezistență. Găsiți un loc de ușurință. Se menține această poziție timp de 3-4 minute.

Se pune o minge pe partea de sus a unui bloc pentru a elibera vițel într-o mișcare de rulare sau de balansare side-to-side. Stai timp de 10-20 respirații complete. Pe același picior, a muta mingea chiar în fața tuberozitatii ischiatice (sta os). Ia picioarele larg și glisați partea picior în alta sau să oscileze șold înainte și înapoi. Mișcă-ți mâinile în podea, în spatele tău pentru o intensitate mai mică, sau muta mâinile în fața dumneavoastră pentru o intensitate mai mare. Dacă se dorește, mutați mingea alt inch sau doi mai mici, spre genunchi. Stai timp de 10-20 respirații pe secțiune. Observați senzația în piciorul și diferența dintre părți. Comutator picioare.

Stai așezat, adăugând o pătură sub pelvisul pentru sprijin. Asigurați-ți de drum într-o poziție cu picioarele încrucișate la alegere (încercați Easy posturii sau, în cazul în care practica permite, Jurnal de foc Pose). Stai timp de 10-15 respirații complete, de comutare părți. Setați intenția de respirații lungi de eliberare.

Se pune una dintre bilele sub șoldul stâng. Se pune mâinile în spatele tău și setați picioarele în podea. Folosind mâinile și picioarele ca suport, începe să masaj zona din jurul gluteus maximus și sacrum. Pentru o intensitate mai profundă, dacă este necesar, trece glezna peste genunchi. Ia respirații adânci. Se repetă pe cea de a doua parte. Adăugați o pătură peste minge pentru o modificare mai blândă.

Găsirea centrul maximus dvs. gluteus, a muta mingea de un inch lateral (spre exterior). Cu ambele genunchii îndoiți și picioarele în podea, începe să parbriz ștergeți piciorul cu mingea sub ea. Ar trebui să se simtă contractarea piriformis musculare împotriva mingea. Ia 5-10 respirații adânci, și poate persista pe orice pete care se simt mai fragede. Se repetă pe de altă parte.

Cu dvs. de a consolida și a două blocuri, setați un bloc pe înălțime medie , iar celălalt pe înălțime mică. Stai cu șold la stânga dreapta sus , lângă crapodină. Încet de jos în jos pe partea stângă. Folosind mâinile și picioarele pentru a obține sprijin, ajunge ușor pe spate. Sacrum dvs. ar trebui să fie până împotriva crapodină. Suport sub coapse cu perne, blocuri, sau pături. Stai , atâta timp cât doriți. Dacă la un moment dat amețeli, stâncă de partea stângă. Luați câteva respirații eliberator și ușor ușura corpul într -un confort și relaxare. Gândiți -vă sau rosti următoarea mantra: Am de presă în spațialitate în corpul meu. Sunt calm, sunt în largul ei în propriul meu corp. Am încredere în legătura cu propria mea înțelepciune divină și la crearea unei noi vieți . Namaste.