Prænatal Yoga i tredje trimester

Home » Review » Health » Prænatal Yoga i tredje trimester

 Prænatal Yoga i tredje trimester
Som tredje trimester skrider frem, kan prænatal yoga blive vanskeligere (lige som at gå op ad trappen, binde dine egne sko, og vende sig i sengen). Størrelsen på din mave bliver en reel faktor, som gør generel træthed og følelse besværlig. Hvis du var i stand til at praktisere yoga med nogle kraft i andet trimester, give dig selv den spillerum til at lette op nu. Alle rejser, der komprimerer maven bør nu undgås. Tag en stadig mere forsigtig tilgang som din forfaldsdato nærmer, men der er ingen grund til at stoppe øve prænatal yoga, så længe du føler dig op til det. Som altid, bør du gennemgå prænatal yoga dos og hvad.

Nye Yogis

Nogle kvinder synes de kun har tid til at begynde at gøre prænatal yoga, når de tager deres barselsorlov. Hvis dette er tilfældet, kan du stadig få nogle fordele i at gøre yoga strækninger og blid praksis. Bare sørg for din lærer kender din situation og gør at du tage det roligt; dette er ikke tid til at overdrive det.

Erfarne Yogis og Indre Practitioners

Ved nu du er vant til at lytte til din krop og respektere, hvad den fortæller dig at gøre. Fortsæt med at gøre dette, og du vil høste fordelene af en sikker yoga praksis indtil slutningen af ​​din graviditet. Prænatal sol hilsener kan ske så sent som du føler dig i stand til at gøre dem.

Forberedelse til fødsel

Endnu mere end fysisk forberede dig, vil yoga hjælpe dig med at forberede mentalt til fødslen af ​​dit barn ved at lære dig at lytte til din krop og være i nuet uden forventning. Den bedste måde at gøre dette på er at fokusere på åndedrættet, med lange inhalerer gennem næsen og udånder gennem munden. Denne pranayama kaldes fødende åndedræt og det kan bare være den ting, der får dig gennem dit arbejde.

Tredje trimester Tilpasninger

På omkring 36 uger, er du normalt rådes til at reducere antallet af inversioner, du gør. Barnet er afregning i fødslen stilling på dette tidspunkt, så du ikke ønsker at gøre nogen rejser, der kunne ændre sin stilling på en negativ måde. Du bør også stoppe med at gøre ben op ad væggen og broen udgør medmindre din baby er bundstykket, i hvilket tilfælde disse rejser kan hjælpe hende til at vende. Poses gjort på alle fire som cat-ko strækning er også gode til at dreje en bundstykket baby. Du bør også reducere antallet af nedadgående vender hunde, du gør da ned hund er en mild inversion, erstatte hænder og knæ udgør. Squats fortsat være hensigtsmæssigt at slutningen af ​​graviditeten, medmindre du er i risiko for tidlig fødsel.

Tal med din læge eller jordemoder

Inversion udgør ligesom Ben op ad væggen, Bridge Pose, nedadvendte hund eller kat-ko strækning kan tvinge en breech baby til at vende, men bør minimeres, hvis dit barn er afregning i fødselskanalen hovedet først.

Hertil kommer, stoppe med at gøre enhver anledning, der bliver ubehageligt. Giv dig selv lov til at acceptere, at du ikke kan være i stand til at gøre ting, som du altid har gjort. Graviditet har sandsynligvis været en stor tilpasning til dit liv, men det blegner i sammenligning med at have en ny baby. Alle fleksibilitet (psykisk mere end fysisk) kan du dyrke nu vil gøre dig noget, men god når din baby ankommer.