Prænatal Yoga Under Anden trimester

Home » Review » Health » Prænatal Yoga Under Anden trimester

Prænatal Yoga Under Anden trimester
Det andet trimester er herlighed dage for prænatal yoga. Din morgenkvalme har sandsynligvis aftaget (eller vil gøre det snart), og mens din mave vokser, har det endnu ikke er begyndt at hæmme din evne til at bevæge sig frit. Det er tid til at komme ind i en rytme regelmæssigt deltage prænatal yoga klasser.

Ud over at gøre dig mere fysisk behageligt i de kommende måneder, prænatal yoga klasser er ofte din eneste forum for at møde andre gravide kvinder. Den følelse af fællesskab og støtte denne skaber er en stor fordel for prænatal yoga, en, der er mindst lige så vigtige som de fysiske aspekter.

Nedenfor finder du råd om de spørgsmål, der er mest tilbøjelige til at opstå for kvinder, der udfører yoga i løbet af deres andet trimester. Hvis du lige er at komme i gang med yoga under graviditeten, læse disse prænatal yoga dos og hvad først for nogle vigtige oplysninger.

Nye Yogis

Hvis du aldrig har gjort yoga før, det andet trimester er det perfekte tidspunkt at starte. Sørg for at finde en prænatal yoga klasse med en erfaren lærer. Mange kvinder udforske yoga for første gang under graviditeten, så du skal ikke bekymre dig, at du vil være den eneste nye yogi i klassen.

Erfarne Yogis

Du kan begynde at finde, at din regelmæssige yoga klasser er lidt for intens og eventuelle prænatale klasser, der tidligere syntes alt for blid føler dig mere din hastighed. Selvfølgelig er der ingen grund til at opgive dine almindelige klasser, hvis du stadig føler stærk og er i stand til at indarbejde dine egne tilpasninger til rejser, der ikke er egnet som din mave vokser. Én vidunderlig ting, du kan få i at deltage prænatal yoga klasser, er imidlertid en mulighed for at møde og sammenligne noter med andre gravide kvinder. Dette kan vise sig en uvurderlig kilde til støtte og information.

Hjem Behandlere

Ligeledes, selvom du er en ivrig hjem praktiserende læge, kan du prøve at deltage i en prænatal yoga klasse én eller to gange om ugen for kammeratskabet og følelse af fællesskab disse klasser familiepleje. Når du gør praksis derhjemme, skal du sørge for at inkludere prænatal sol hilsener.

Morgen kvalme

Forhåbentlig enhver morgenkvalme du oplevede i det første trimester er overstået, og du føler dig meget bedre fysisk. Hvis din kvalme er dvælende, fortsætte med at tage det nemt for dig selv.

går Offentlig

Ved det andet trimester, de fleste kvinder føler sig trygge dele det faktum, at de er gravide. Hvis du stadig forsøger at holde det stille og har ikke begyndt at vise, er det stadig vigtigt at fortælle nogen yogalærere, du har, at du er gravid, og hvor langt du er, så de kan tilpasse de typer af variationer og justeringer, de tilbyder dig .

Andet trimester Tilpasninger

Mange prænatal tilpasninger er designet til at rumme en stor mave og forhindre komprimering af livmoderen. Størrelsen på din mave kan variere meget i andet trimester, men chancerne er du er begyndt at vise, hvilket betyder, at livmoderen ikke længere beskyttet af bækkenet, så du vil ønsker at starte tilpasse dine rejser i overensstemmelse hermed, måske undgå rejser hvor du ligger på maven og dybe drejninger.