Pred rojstvom Joga v tretjem trimesečju

Home » Review » Health » Pred rojstvom Joga v tretjem trimesečju

 Pred rojstvom Joga v tretjem trimesečju
Kot tretje trimesečje napreduje, se lahko pred rojstvom joga težje (podobno kot hoja po stopnicah, vezanje svoje čevlje in obračanja v postelji). Velikost trebuh postane pravi faktor, kot tudi splošno utrujenost in občutek zapleten. Če ste bili sposobni vaditi jogo z nekaj energično v drugem trimesečju, da si manevrski prostor spustila do sedaj. Vse poze, da stisne trebuh je zdaj treba izogibati. Bodite bolj previden pristop, kot je vaš rok bliža, vendar ni nobenega razloga, da bi prenehali vadil prenatalni jogo, dokler čutite do nje. Kot vedno, bi morali pregledati predporodne joge dos in don’ts.

Novi jogiji

Nekatere ženske imajo le čas, da začnete delaš prenatalni jogo, ko so na porodniški dopust. Če je temu tako, lahko še vedno dobili nekaj koristi od tega joge odsekih in nežno prakso. Samo poskrbite, da vaš učitelj pozna vašo situacijo in poskrbi, da ga pomiri; To ni čas, da pretiravajte.

Izkušeni jogiji in notranje Praktiki

Do sedaj ste se uporablja za poslušanje telesu in spoštovanju, kar pove, da narediš. Še naprej, da to stori, in boste izkoristili prednosti varne prakse joge do konca nosečnosti. Pred rojstvom sonce pozdrave se lahko opravi šele, ko začutite mogli storiti.

Priprava za rojstva

Še bolj kot fizično vas pripravi, bo joga pomagal pripraviti duševno ob rojstvu otroka, ki vas uči, da poslušate svoje telo in se v trenutku, brez pričakovanja. Najboljši način za to je, da se osredotoči na dihanje, z dolgimi vdihne skozi nos in izdihne skozi usta. To pranajama se imenuje porodnem sapo in je lahko le stvar, ki vam pride prek svojega dela.

Tretje trimesečje Prilagoditve

Na okoli 36 tednov, so običajno svetujemo, da se zmanjša število inverzij si naredil. Otrok je reševanje v položaj rojstva v tem času, tako da ne želim narediti vse poze, ki bi lahko spremenile svoj položaj v negativnem smislu. Prav tako morate prenehati delaš noge zid in most predstavlja, če je vaš otrok v medenični vstavi, in v tem primeru se lahko ti predstavlja, ji pomagati, da obrnejo. Predstavlja po vseh štirih, kot so mačke, krave odsek so dobre za preobrat medeničnih otroka tudi. Vi bi morali zmanjšati tudi število navzdol, ki se soočajo psov, ki jih naredite, saj navzdol pes je blago inverzija, nadomeščanje roke in kolena predstavljajo. Sedi še vedno primerno, da se do konca nosečnosti, če pri vas obstaja tveganje za prezgodnjega poroda.

Pogovorite se s svojim zdravnikom ali babico

Inverzija predstavlja kot nog do stene, most pozo, navzdol obrnjen pes ali mačka, krava odsek lahko prisilijo medeničnih baby obrniti, vendar ga je treba zmanjšati, če je vaš dojenček poravnavo v porodni kanal z glavo naprej.

Poleg tega so prenehali z vsako pozo, da postane neprijetno. Daj si dovoljenje, da sprejme, da ne sme biti sposoben narediti stvari, ki ste jih vedno storiti. Nosečnost je verjetno bil velik prilagoditev svojega življenja, vendar ni nič v primerjavi, da imajo novega otroka. Vse prilagodljivost (duševna več kot fizičnega) lahko gojiti sedaj vam bo naredil nič, ampak dobro, če vaš otrok pride.