Prenatal Yoga i tredje trimester

Home » Review » Health » Prenatal Yoga i tredje trimester

 Prenatal Yoga i tredje trimester
Som den tredje trimester utvikler seg, kan prenatal yoga bli vanskeligere (akkurat som å gå opp trappen, knytte dine egne sko, og snu seg i sengen). Størrelsen på magen blir en reell faktor, som gjør generell tretthet og følelse tungvint. Hvis du var i stand til å praktisere yoga med noen kraft i andre trimester, gi deg selv frihet til å lette opp nå. Alle positurer som komprimerer magen nå bør unngås. Ta en stadig mer forsiktig tilnærming som forfallsdato nærmer seg, men det er ingen grunn til å slutte å praktisere prenatal yoga så lenge du føler deg opp til det. Som alltid, bør du gå gjennom prenatal yoga dos and don’ts.

nye Yogis

Noen kvinner finner de bare har tid til å begynne å gjøre prenatal yoga når de tar sin fødselspermisjon. Hvis dette er tilfelle, kan du fortsatt få noen nytte av å gjøre yoga strekninger og milde praksis. Bare sørg for at læreren din vet din situasjon og sørger for at du tar det med ro; Dette er ikke tid til å overdrive det.

Erfarne Yogis og hjem utøvere

Nå er du vant til å lytte til kroppen din og respektere hva den forteller deg å gjøre. Fortsett å gjøre dette, og du vil høste fordelene av en trygg yoga praksis fram til slutten av svangerskapet. Prenatal solen tiltaleformer kan gjøres så sent som du føler deg i stand til å gjøre dem.

Forberedelse til fødsel

Enda mer enn fysisk forberede deg, vil yoga forberede deg mentalt på fødselen av babyen din ved å lære deg å lytte til kroppen din og være i øyeblikket uten forventning. Den beste måten å gjøre dette på er å fokusere på pusten, ved hjelp av lange inhalerer gjennom nesen og puster ut gjennom munnen. Dette pranayama kalles birthing pusten og det kan bare være ting som får deg gjennom ditt arbeid.

Tredje trimester Tilpasninger

På rundt 36 uker, blir du vanligvis bedt om å redusere antall inversjoner du gjør. Babyen er settling i fødselen posisjon på denne tiden, slik at du ikke vil gjøre noen positurer som kan endre hans eller hennes posisjon på en negativ måte. Du bør også slutte å gjøre bena opp veggen og bro positur med mindre barnet ditt er seteleie, og da disse utgjør kan hjelpe henne til å snu. Poses gjort på alle fire som cat-ku strekningen er også bra for å snu en seteleie baby. Du bør også redusere antall nedadgående overfor hunder du gjøre siden ned hunden er en mild inversjon, erstatte hender og knær positur. Knebøy fortsette å være passende til slutten av svangerskapet med mindre du er i faresonen for tidlig fødsel.

Snakk med legen eller jordmor

Inversjon stiller som Legs opp veggen, Bridge Pose, nedadrettede Hund, eller Cat-Cow stretch kan tvinge en seteleie baby å slå, men bør minimaliseres hvis barnet er settling i fødselskanalen hodet først.

I tillegg slutte å gjøre noe positur som blir ubehagelig. Gi deg selv tillatelse til å akseptere at du ikke kan være i stand til å gjøre ting som du alltid har gjort. Svangerskapet har trolig vært en stor justering for livet ditt, men det blekner i forhold til å ha en ny baby. All den fleksibiliteten (mental mer enn fysisk) kan du dyrke nå vil gjøre deg ingenting, men bra når babyen kommer.