Prenatale Yoga in het derde trimester

Home » Review » Health » Prenatale Yoga in het derde trimester

 Prenatale Yoga in het derde trimester
Aangezien het derde trimester van de zwangerschap vordert, kan prenatale yoga moeilijker worden (net zoals op de trap, het binden van uw eigen schoenen, en omdraaien in bed). De grootte van uw buik wordt een echte factor, net als de algemene vermoeidheid en gevoel omslachtig. Als u in staat om yoga te beoefenen met enige kracht in het tweede trimester waren, geef jezelf de ruimte te verlichten je nu aan. Alle houdingen die de buik comprimeren moet nu worden vermeden. Neem een ​​steeds voorzichtige aanpak als je uitgerekende datum nadert, maar er is geen reden om te stoppen met het beoefenen van prenatale yoga, zolang je voelt er naar toe. Zoals altijd, moet u aan prenatale yoga do’s en don’ts.

nieuwe Yogi

Sommige vrouwen vinden ze de tijd om te beginnen met het doen van prenatale yoga wanneer zij hun zwangerschapsverlof hebben alleen. Als dit het geval is, kunt u nog steeds enig voordeel van het doen van yoga-oefeningen en zachte praktijk. Zorg ervoor dat je leraar kent uw situatie en zorgt ervoor dat je het rustig aan te doen; Dit is geen tijd om het te overdrijven.

Ervaren Yogi en binnenlandse Practitioners

Door nu je gewend bent om te luisteren naar je lichaam en respect voor wat het zegt te doen. Blijf dit doen en je zal de voordelen van een veilige yoga oogsten tot aan het einde van je zwangerschap. Prenatale zonnegroeten kan pas worden gedaan als je in staat bent om ze te doen voelen.

De voorbereiding van de Geboorte

Nog meer dan je fysiek voorbereiden, zal yoga helpt je mentaal voor te bereiden op de geboorte van uw baby door het onderwijs u om uw lichaam te luisteren en in het moment zonder anticipatie. De beste manier om dit te doen is om zich te concentreren op de ademhaling, met behulp van lange inhaleert door de neus en uitademt door de mond. Deze pranayama wordt genoemd geboorte adem en het kan gewoon het ding dat je krijgt door uw arbeid.

Derde trimester Aanpassingen

Op ongeveer 36 weken, wordt u meestal geadviseerd om het aantal omkeringen je doet afnemen. De baby is zich nestelen in de geboorte positie op dit moment, zodat u niet wilt een poses dat zijn of haar positie in een negatieve manier kunnen veranderen doen. U moet ook stoppen met het doen benen omhoog de muur en de brug vormen, tenzij je baby stuitligging, in welk geval deze houdingen kan helpen haar te schakelen. Poses gedaan op handen en voeten als kat-koe stretch zijn ook goed voor het draaien van een stuitligging baby. Je moet ook het aantal naar beneden gerichte honden u doen afnemen, omdat beneden hond is een mild inversie, vervanging van handen en knieën vormen. Kraakpanden blijven geschikt zijn voor het einde van de zwangerschap, tenzij u een verhoogd risico op vroeggeboorte.

Praat met uw arts of verloskundige

Inversion poseert als Legs Up the Wall, Bridge Pose, Neerkijkende Dog, of stretch Cat-Cow kan een stuitligging kindje dwingen om te draaien, maar moet geminimaliseerd worden wanneer je baby zich nestelen in het geboortekanaal head-first.

Daarnaast stoppen met elke houding die ongemakkelijk wordt. Geef jezelf toestemming om te accepteren dat je niet in staat zijn om dingen die je altijd hebt gedaan. Zwangerschap is waarschijnlijk een grote aanpassing aan het leven, maar het verbleekt in vergelijking met het hebben van een nieuwe baby. Alle flexibiliteit (mentaal meer dan fysiek) u kunt nu cultiveren zal je niets anders doen dan goed wanneer je baby aankomt.