Prenatale Yoga Practice het verlichten van pijn, verbeteren Mobiliteit en Herstructureren Fascia

Home » Review » Health » Prenatale Yoga Practice het verlichten van pijn, verbeteren Mobiliteit en Herstructureren Fascia

Prenatale Yoga Practice het verlichten van pijn, verbeteren Mobiliteit en Herstructureren Fascia

Tijdens mijn zwangerschap, elke ochtend bracht op een nieuwe uitdaging voor mijn lichaam. Ik werd wakker strak gevoel in gebieden die ik nooit gekend waren beperkt. Ik voelde pijn en stijfheid van liggend in een positie te lang tijdens de slaap. Ik voelde instabiliteit in mijn gewrichten; een resultaat van relaxin, het hormoon dat tijdens de zwangerschap dat de ligamenten rond het bekken ontspant. Het toevoegen van self-myofasciale vrijlating

Wat is Self-Myofascial versie?

Self-myofasciale afgifte (SMR) is een praktijk die het gebruik van gespecialiseerde ballen myofasciale afgifte opgenomen te concentreren op de trigger-punten op het lichaam, het bevorderen van een gevoel van mobiliteit, afgifte en herstructurering van fascia of bindweefsel.

(SMR) naar mijn gewone yoga bracht me zoveel verlichting van pijn en spanning op een dagelijkse basis, en verbeterde mijn mobiliteit.

Fascia een continue verbinding van weefsel dat aanwezig is in het lichaam van top tot teen. Het verbindt, beschermt, vult de ruimte, communiceert en weer gerelateerd is aan alles in het lichaam. Fascia heeft ook de neiging om zich te beperken of wond strak, en in sommige gevallen kan zelfs leiden tot pijn in het lichaam. Dit kan veel nadelige gevolgen hebben. Mobiliteit is de sleutel tot het behoud van een optimale gezondheid in onze weefsels. Of je zwanger bent, SMR verbetert het bereik van de beweging en de bloedsomloop, verlicht de pijn en bevordert ontspanning.

Self-Myofascial release Praktijk voor Zwangerschap

De volgende praktijk voor vrouwen in elk stadium van hun zwangerschap die zijn vrijgemaakt voor de uitoefening door hun arts of arts.

Je hebt nodig: een deken, een blok, een te versterken, en twee tennisballen of het vrijkomen ballen myofascial. De ondersteuning van een muur wordt altijd aangemoedigd. Vergeet niet om gehydrateerd te blijven gedurende de praktijk.

Begin in een ondersteunende zitting met behulp van een bolster of een deken, waardoor de knieën te zitten onder de frontale heupbeenderen. Het begeleiden van je aandacht naar je ademhaling, observeer de opkomst en ondergang van je buik. Merkt dat sensaties rond de buik, misschien zelfs sensaties van uw baby. Neem een ​​paar minuten om af te stemmen. Laat het bekken te zwaar en sloeg in de ondersteuning hieronder je krijgt. Verzachten om de schouder en nek.

Plaats een hand op het hart en een hand op de buik. Begin ademhaling met volledige inhalaties en complete uitwasemingen. Het toevoegen van een dieper bewustzijn rond de buik, beginnen aan de navel in de richting van de wervelkolom mee op een uitademing telling van 3 of 4. Probeer geen spanning rond de bovenrug, schouders of nek te creëren. Stel je voor je geeft je baby een knuffel van diep van binnen. Lees verder voor 10-15 rondes.

Ga naar handen en voeten, met een deken onder de knieën. Breng de knieën licht achter de heupen om meer ruimte voor de buik te bieden. Beweeg door middel van drie rondes van Cat / Koe. Lopen de armen naar voren om beweging toe te voegen door middel van de romp en de heupen. Merk op alle gebieden die strak of beperkt voelen.

Uit handen en voeten, stop de tenen in de mat. Begin met de handen terug naar de knieën te lopen, zodat de heupen achterover te leunen op de hielen. Wijzig de intensiteit door het lopen van de handen naar voren. Kom naar een plaats waar de adem zonder weerstand kan stromen. Handhaving van de houding voor een minuut, zodat de fascia plantaris van de voet vrij te geven.

Overgang naar Godin Pose (Utkata Konasana). Het brengen van het bewustzijn in de bekkenbodem, energiek beginnen met de zitbotjes omhelzen naar elkaar of Kegel. Neem 5-10 diep adem.

Pak je tennisballen te beginnen met de voeten vrij te geven, een voet tegelijk. Vergeet niet om diep adem te nemen tijdens het rijden. Neem een ​​paar minuten aan elke voet, werken de hiel, boog, en de bal van de voet in een rollende of aan de zijkant om beweging rechts.

beide ballen plaatsing tegen de muur ongeveer een inch uit elkaar, beginnen de ruimte tussen de schouders rollen. Met behulp van de voeten om u te ondersteunen, oprollen en naar beneden en van links naar rechts in een straal van ongeveer 5/4 inch. Rol dit gebied voor 10-15 vol adem.

Blijft tegen de wand. Plaats beide ballen boven de schouders (in de trapezius). Zinken in het ballen en beweeg de armen en de rug naar de muur. Pauze waar dan ook dat een beetje meer sensatie kunnen bieden. Neem 5-10 deeps adem. Verwijder een bal in een tijd en kom langzaam weg van de muur, op weg terug naar uw mat.

Het plaatsen van een opgevouwen deken onder het bekken, neem de benen wijd voor Wide-Angle Seated voorwaartse buiging (Upavistha Konasa). Rust met de handen of borst op het versterken, zodat de buik vrij zijn. Stel de intentie om in te blazen ruimte zonder weerstand. Vind een plaats van gemak. Houd deze houding voor 3-4 minuten.

Plaats een bal op de top van een blok aan het kalf release in een rollende of schommelen van links naar rechts te bewegen. Verblijf voor 10-20 vol adem. Op hetzelfde been, verplaats de bal net aan de voorkant van de zitbeenknobbels (zitten bot). Neem de benen wijd en schuif de poot heen en weer schommelen of de heup en achteruit. Beweeg je handen in de grond achter je voor minder intensiteit, of verplaats de handen voor u voor meer intensiteit. Desgewenst verplaatst de kogel een inch of twee onderste, naar de knie. Verblijf voor 10-20 ademhalingen per groep. Let op het gevoel in je been en het verschil tussen de zijkanten. Stroomkringen.

Blijven zitten, het toevoegen van een deken onder je bekken voor ondersteuning. Maak uw weg in een kleermakerszit positie van uw keuze (probeer kleermakerszit of, als uw praktijk toestaat, Fire Log stelt). Verblijf voor 10-15 vol ademhalingen u kanten. Stel de intentie voor de lange vrijgeven uitwasemingen.

Plaats een van je ballen onder de linker heup. Plaats de handen achter je en zet de voeten in de vloer. Met behulp van de handen en voeten als ondersteuning, beginnen om het gebied rond de gluteus maximus en heiligbeen masseren. Voor diepere intensiteit als dat nodig is, steek de enkel over de knie. Haal diep adem. Herhaal aan de tweede zijde. Voeg een deken over de bal voor een zachtere wijziging.

Het vinden van het midden van je gluteus maximus, verschuiven de bal één inch lateraal (naar buiten). Met beide knieën gebogen en voeten in de vloer, beginnen op de voorruit veeg de been met de bal onder het. U moet de piriformisspier aanbestedende tegen de bal te voelen. Neem 5-10 diep adem, en misschien hangen op elke plekken die malser voelen. Herhaal aan de andere kant.

Met je versterken en twee blokken geven, moet een blok op de gemiddelde hoogte en de andere op de geringe hoogte. Ga zitten met je linker heup recht naast het versterken. Langzaam lager op uw linkerzijde. Met behulp van uw handen en voeten om u te ondersteunen, zachtjes aankomt op je rug. Uw heiligbeen moet recht tegen het kussen zijn. Steun in het kader van de dijen met kussens, blokken of dekens. Blijf zo lang als je wilt. Als op enig moment je duizelig, rots over aan uw linkerzijde. Neem een paar vrijgeven van adem en zachtjes gemak uw lichaam in comfort en ontspanning. Denk of uiten de volgende mantra: Ik laat in ruimte in mijn lichaam. Ik ben kalm, ik ben op mijn gemak in mijn eigen lichaam. Ik vertrouw erop dat de verbinding met mijn eigen goddelijke wijsheid en tot de creatie van een nieuw leven . Namaste.