Prenatális Jóga a harmadik trimeszterben

Home » Review » Health » Prenatális Jóga a harmadik trimeszterben

 Prenatális Jóga a harmadik trimeszterben
Mivel a harmadik trimeszterben előrehaladtával prenatális jóga még nehezebbé válnak (mint séta fel a lépcsőn, árukapcsolás saját cipő, és megfordulni az ágyban). A méret a hasa válik igazi tényező, mint ahogy az általános fáradtság és érzés nehézkes. Ha sikerült tornázni némi lendülettel a második trimeszterben, hogy magát a mozgásteret, hogy megkönnyítse most. Minden jelent, hogy összenyomja a hasa most meg kell kerülni. Vegyünk egy egyre óvatosabb megközelítés az esedékesség dátuma közeledik, de nincs ok arra, hogy abba a gyakorlást prenatális jóga, amíg úgy érzi, képes rá. Mint mindig, most át kell prenatális jóga mit szabad és mit.

új jógik

Egyes nők találni, hogy csak idő kezdeni ezzel prenatális jóga, mikor veszik ki a szülési szabadságot. Ha ez az eset áll fenn, akkor még egy kis hasznot jóga húzódik, és gyengéd gyakorlatban. Csak győződjön meg róla, hogy tanár tudja a helyzetet, és gondoskodik arról, hogy nyugi; most nincs ideje, hogy túlzásba vinni.

Tapasztalt jógik és az otthoni gyakorló

Mostanra használják hallgat a test és tiszteletben mi azt mondja, hogy nem. Továbbra is ezt, és akkor kihasználják az biztonságos jóga gyakorlat végéig a terhesség. Születés előtti nap salutations lehet tenni a végén, mint érzi képes megtenni azokat.

Felkészülés a születése

Még több, mint fizikailag felkészít, jóga segít mentálisan is megszületett a baba a tanítás, hogy hallgatni a tested, és abban a pillanatban, anélkül várakozás. A legjobb módja ennek az, hogy összpontosítson a levegőt, a hosszú belélegzi az orron keresztül, és kifújja a levegőt a szájon keresztül. Ez pránajáma hívják szülés levegőt, és ez lehet csak a dolog, ami végig a munkaerő.

Harmadik trimeszterben adaptációk

A körülbelül 36 hét, akkor általában azt tanácsolják, hogy csökkentse a fordítások számát te. A baba rendezése a születési helyzetben ebben az időben, így nem akarok semmilyen pózok, amelyek megváltoztathatják az ő pozícióját negatív módon. Azt is meg kell abbahagyni a lábát a fal és a híd jelent, kivéve, ha a baba farfekvéses, amely esetben ezek a pózok segíthet neki fordulni. Pózok végzett négykézláb, mint a macska-tehén szakaszon is jó fordult a farfekvéses baba. Azt is meg kell számának csökkentése lefelé néző kutyák te mivel le kutya egy enyhe inverzió helyett négykézláb jelentenek. Guggolás továbbra is indokolt a terhesség végén, hacsak nem veszélyeztetett koraszülés.

Beszéljen orvosával vagy a szülésznő

Inversion jelent, mint a lábait a Wall Bridge Pose, lefelé néző kutya, vagy macska-Cow szakaszon lehet kényszeríteni egy farfekvéses baba fordulni, de minimalizálni kell, ha a baba beilleszkedést a szülőcsatornán fej először.

Ezen túlmenően, abba bármely jelent, hogy kényelmetlenné válik. Adj magadnak engedélyt elfogadni, hogy nem lehet tudni, hogy a dolgokat, hogy már eddig is. Terhesség valószínűleg már egy nagy kiigazítás az élet, de elhalványul, amelyek egy új baba. A rugalmasságot (mentális több mint fizikai) akkor lehet művelni most fog tenni semmit, de jó, ha a baba megérkezik.